אורי תרגיש טוב החלמה מהירה!
S shlomiss2 New member 31/10/05 #21 תרגיש טוב יתותח ושוב אלינו במהרה... קופר עכשיו ברצינות אין לי עורך ליום רביעי אז היות ואתה מושבת לזמן מה אולי תעשה טובה לחבר... הכל מ
תרגיש טוב יתותח ושוב אלינו במהרה... קופר עכשיו ברצינות אין לי עורך ליום רביעי אז היות ואתה מושבת לזמן מה אולי תעשה טובה לחבר... הכל מ
Z Z o o k New member 31/10/05 #23 שים תמונה של הגבס ושל הפלטינה היי גבר. תרגיש טוב ממש שכואב לי לשמוע (תרתי משמע) על מה שקרה לך. תמשיך לעדכן מדי פעם. החלמה מהירה.
שים תמונה של הגבס ושל הפלטינה היי גבר. תרגיש טוב ממש שכואב לי לשמוע (תרתי משמע) על מה שקרה לך. תמשיך לעדכן מדי פעם. החלמה מהירה.
ה העורכת New member 31/10/05 #24 תרגיש טוב מותק!! צחוקים, עכשיו לשנינו יש חור בברך מסלע! וכמו שאני תמיד אומרת: כל סלע בא יומו...
M mateos New member 2/11/05 #26 החלמה מהירה אורי... הצטערתי לשמוע על פציעתך. החלמה מלאה ומהירה!!!! מצפה לראותך במועדון בקרוב !!!!!!!!!!!!!!!
החלמה מהירה אורי... הצטערתי לשמוע על פציעתך. החלמה מלאה ומהירה!!!! מצפה לראותך במועדון בקרוב !!!!!!!!!!!!!!!
A ami b New member 2/11/05 #27 קופר תרגיש טוב רק חזרתי מהתחרות ולצערי אני קורא שנפצעת??? חבל ,אבל עם כח רצון זה יעבור ומהר!! להת.