שונא תחקירים. בעיקר אם הם שלי...
רוב מה שרציתם בטח לדעת כבר קיים פה. אבל בכל זאת: צניחה הראשונה שלי בנ"ז. חופה: סייבר2 150. רוח: דרום מערבית חלשה כשעלינו, אפסית כשנחתנו(!!!). גובה הDZ: בערך 1300 רגל מעל פני הים (!!!). אזור הנחיתה: דשא שבקצהו גדר, ובגלל שראיתי שאין לי שום רוח מולי ויש מצב להגיע לגדר, העדפתי לנחות טיפה ימינה מהדשא. ונחתתי כמה מטרים ממנו בתוך שדה של אבנים (מה שאנשים בDZ טענו שהשפיע על אופי הפגיעה. שיהיה). כשטסתי מעל המועדון, ראיתי שאין רוח והבנתי שזה כנראה יטוס. אבל פשוט לא הבנתי כמה מהר זה הולך לטוס. ותאמינו לי, 10 -15 מטר מעל לפני הקרקע, זה טס - מה זה טס?! טס כמו נינג'ה!!! בשניות האלה כשאני כבר קרוב לקרקע, אני מעריך שחטפתי איזשהו שוק שבגללו בלמתי באופן יחסית רגיל ולא נתתי ברקס מיוחד - מה שהביא את הקרקע קרוב משחשבתי אל תוך הרגליים שלי. הרי גם בגובה שבו התחלתי לבלום, אם הייתי בולם במכה ומוריד הגאים עד למטה, אולי עדיין הייתי מצליח לתת פלייר מסויים - אבל פשוט לא הגעתי לאותו פלייר והקרקע הקדימה אותי. פשוט המשכתי לטוס לתוכה... הדבר הראשון שפגע בקרקע זה הרגל, ואחריה כנראה התגלגלתי ונפגעו גם הברך הכתף ואולי גם הראש. איך אני יודע על הראש? כי שנייה אחרי שנשענתי על המרפקים והתחלתי לצעוק באנגלית ניוזילנדית עילגת שאני לא מאמין שזה קורה לי ואיזה חרא, ראיתי את הסטילס שלי (350D/ REBEL XT!!) שוכבת על הרצפה 5 מטר ממני, הפוכה על הראש ומסתכלת עלי. היא כבר לא הייתה על הקסדה. ואם זה לא הספיק, בדיוק שמעתי את הPC101E שלי מצפצפת על הקסדה כאילו יש לה איזה ERROR, ו 5 דקות אח"כ, כשכבר התחילו לחבוש אותי, מישהו הביא לי לראות את העדשה הרחבה של הוידאו שהוא מצא לא רחוק משם. מוי כיף! ניפצתי בשנייה אחת חלום שהיה לי ובנה לעצמו סרטים בראש בחודש האחרון, לגבי כל השנה הקרובה, וניפצתי לי את העצם ברגל, וניפצתי את שתי המצלמות שלי. אין לי מושג אמיתי לגבי כל הציוד, כי עוד לא ראיתי אותו מאז. הוא לא איתי. אבל אני אנסה להשיג לינק של מצלמה חיצונית שצילמה את זה קורה (יש כזו). תפרו לי את החור בברך (לדעתי הדבר היחידי שהיה משתנה אם הייתי נוחת בדשא), הזמן העביר את המכות היבשות בכתף ובצוואר, שכבתי 4 ימים בבי"ח, נתנו לנפיחות ברגל לרדת, ואז ניתחו בה את עצם הנביקולר והכניסו בה בורג שישאר שם בשאיפה לתמיד. עכשיו אני מגובס לעוד 6 שבועות, ואז מתחיל שיקום של קצת פיזיו והרבה רצון טוב של כמה חודשים. אני לא מאחל גם לגדולים שבשונאי את התסכול של היומיים הראשונים אחרי התאונה, אבל עכשיו מצבי הנפשי בהחלט הרבה יותר טוב, ואני שמח ומאושר לדעת שיש המון חבר'ה טובים ומשפחה מדהימה, שדואגים ומתקשרים ושולחים הודעות. אין לכם מושג כמה שזה משמח ועושה את היום להרבה יותר נעים!!! אז תודה לכולכם!!!! כאמור היום יצאתי מבהי"ח והגעתי לכרייסטצ'רץ', ואחליט בימים/ שבועות הקרובים אם אני חותך פה הכל וחוזר להחלים בארץ, או מחלים קצת פה וממשיך לטייל. אני אעדכן... זהו, הגבס שלי הוא בצבע סגול; כמו החופה. וכן - ודאי שאני בחרתי את הצבע, זה הרי נורא משמעותי. סגירת מעגלים בלה בלה בלה... מתגעגע וחולה על כולכם! אורי.