קופצת לבריכה

קופצת לבריכה

ועוזבת את הבית.(אני גולשת מהפלא´,סליחה על הסרבול והתמצתיות מראש)

בהצלחה בהצלחה בהצלחה ../images/Emo23.gif

מחפשת דרך, שתהיה לך המון הצלחה בדרך החדשה. פשוט כל הכבוד על האומץ, התעוזה והנחישות.
רצ"ב תמונה של אנשים שלא מעיזים להיפרד מהסינר של אבא

טנטרי

New member
אני מקנא

בימים הראשונים של העזיבה. החיים הרבה יותר אינטנסיביים. יותר חופש, יותר פחד, יותר אושר, יותר לחץ, יותר עצמאות, יותר חיפוש ... יותר, יותר, יותר ... גם אני פה בשבילך אם תצטרכי עזרה במשהו. שלומי

גל נעים

New member
אל תשכחי שבריכה דינה כמקווה-

תכווני טוב טוב!. (אני יודע שאת לא נשואה אבל תכווני למפרע-גם זה עובד...)

דידית

New member
מיכל!!!../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד אחות ותזכרי שיש לי תעודת הצלה, אני אשתדל להיות שם כשתרצי עזרה! בכל אופן אני אצלצל אליך ישר אחרי העבודה. דידית.

אני חושב שכדאי שנדבר

תתקשרי כשתוכלי ? ומנצל את ההזדמנות להגיד לדידית שגם היא הבטיחה ליצור קשר ולא קיימה טוב, שבת זה תירוץ טוב ליאור

דידית

New member
מכירים את זה?

שיש בעיה מסוימת ומדברים עליה המון, וכל היום חושבים עליה, ומתיעצים עם אנשים עליה. פתאום מגיע רגע שנמאס לכם מהכל, נמאס לכם משיחות נפש עם ההורים, נמאס לכם מפסיכולוגים, נמאס לכם מלדבר על זה בכלל? ואתם רוצים סתם לגלגל שיחה בלי משמעות, בלי להתפלסף, סתם להרגיש ידידים? כל כך הרבה אנשים חכמים נמצאים סביבי, אני בטוחה שיש להם להעביר לי ולעודד אותי כל כך הרבה, אבל מה לעשות שהגעתי לשלב כזה שאני כבר לא מסוגלת לשמוע על זה? שסתם בא לי ללכת לחוף לשבת עם מוזיקה טובה אולי לצאת לסרט טוב ולשכוח מהדאגות והענינים הבוערים? ליאור מהכרותי איתך אני יודעת שאתה יכול לתרום לי המון!!! וככה עוד הרבה פה, אבל מה לעשות שאני כבר לא מסוגלת לדבר? שאין לי את הכוחות לפתוח נושאים שטורדים אותי 24 שעות? מה שכן יש זה שאני יודעת שאתם פה ושאני ארצה יש לי למי לפנות! ואני שומרת לי את הזכות הנפלאה הזאת, לדבר עם כל האנשים הנהדרים פה, ברגע שאני אהיה מסוגלת. דידית. <לא אוהבת להתבכיין!> <<מי אמר שכל דבר חיבים לאהוב?>>

sharkyM

New member
הי

כמה שהחיים יכולים להיות בזבל - הם גם יכולים להיות טובים. הכל עניין של תקופות או "איך שגלגל מסתובב". אני מציע יום או יותר של חופש ופינוק. >הנדיב הידוע מחלק היום
ים ו-
ים< >וגם
ים<

avidadon

New member
רגע רגע...

מה זה הודעה כל כך לקונית על עניין רב משמעות כל כך? יש לך לאן ללכת? מה גרם למשבר? איך תחזיקי את עצמך? כנסי לנט קפה ושתפי אותנו בקורותייך, אולי נוכל לעזור במשהו.. וכל הכבוד על הצעד!

ש חף

New member
אפרופו נט קפה

נשארה לך חצי שעה מפעם קודמת....
מיכלית- זאת לא סיבה להעלם לי סתם כך!

זה נשמע כמו איזה שם צופן למשהו...:-

כתבתי מאד בתמצתיות ועימכם הסליחה. אז הנה הפירוט: אני כבר לא בבית. ברצוני ושלא ברצוני, עזבתי. לא חשבתי שזב יבוא כ"כ מהר , אבל אני שמחה שזה קרה בסופו של דבר. אז אולי זה יהיה טוב בסופו של דבר. כי בעל כורחי, אני נהיית עכשיו עצמאית. אז מה אם אני מרגישה קצת כמו מקבצת נדבות, ואז מה אם ארד קצת מהסטנדרטים הגבוהים שלי, יא בת עשירים מפונקת שכמוני. אני מרגישה כזו תחושת הקלה, חבל שלא עשיתי את זה קודם. לרוצים בפירוט נרחב יותר: שיתקשרו אלי. (אין לי אינטרנט, אני גולשת כרגע באינטרנט קפה, יקר רצח...) אוהבת המוווווון! מיכלית נ.ב- איליה: רשמתי את המס´ שלך. תמרית: אני בירושלים היום. (אינני יכולה לשלוח מסרים אישיים, עימכם הסליחה)

למעלה