קופצים למים...

itsiky

New member
קופצים למים...

שלום לכולם ... קנינו מגרש לפני שנה בערך.. די התמזמזנו עם הזמן, אבל הגיע הזמן להתחיל, אז אנחנו מחפשים המלצות לאדריכל ... :) קצת נתונים: המגרש נמצא בהרחבה של ניצני עז גודל : 475מ'ר זכויות בניה מהמנהל - 170מ'ר הפיתוח הסתיים, אפשר להתחיל לבנות אז אם יש המלצות לאדריכלים, עם נסיון בפרוייקטים במושבים בשרון, אני ישמח לקבל, תודה, איציק

Dfengshui

New member
הנה 2 אדריכליות מצוינות מהאזור

1. סמדר הולנדר מקדימה 050-3499633. היא גם יועצת נגישות ומ א ו ד מנוסה בועדות האזור. 2. דינה למפרט מפולג 054-6979000. קסם של בחורה, עם ראש יצירתי וטעם מצוין. כל אחת שונה מהשניה, אז תבחר מי מתאימה לך יותר. בהצלחה! נ.ב. תסתכל בחתימה שלי, ואם זה מעניין אותך...אני לרשותך

זהבה נ

New member
הנה עוד אחת שווה

אם היא היתה עם כל כך הרבה סבלנות לנו ועם כל מה שביקשנו אותה היא לא זרקה אותי מכל המדרגות אז מגיע לה צל"ש היא מאבן יהודה והיא בעלת ניסיון רב שנים ומאוד מקצועית והרבה מאוד סבלנות שאין לתאר אותה וידע מקצועי לנו זה הבית השני בהבדל של 20 שנה שאנו בונים איתה ואני כל כך שמחה שבחרתי בה. אגב, היא גם בנתה לנו דגם ממוחשב של הבית כשהוא יושב על המגרש וזה ללא תוספת מחיר עוד דבר שלא כל האדריכלים נוהגים לעשות היא כוללת במחיר שלה את המהנדס קונסטרוקטור שעובד איתה ויש לי עליו המלצות חמות ובכלל שלא צריך להפריד את נושא המהנדס שזה כשלעצמו גם חוסך הרבה מאוד כסף כי לרוב האדריכלים לא תמיד זה כלול במחיר הדגש|פנינה של-בר 09-8910602 לא לשכוח לומר לה שזהבה שלחה והמליצה אצלנו היו הרבה מכשולים וקשיים בהגשה ואני שמחה שלמרות הקשיים שהיו לנו לא הרפנו ולא החלפנו אותה כי הם לא היו באשמתה לאחר שהגשנו פעמיים תוכניות נאלצנו לשנות אותם והיא עשתה מעל ל40 סקיצות עד שהגענו לסקיצה שאותה נגיש בקרובאולי בשל כל השינויים היו לי קשיים לקבל החלטה באזו סקיצה לבחור והיא היתה כל כך הוגנת והגונה איתנו שממליצה לכם בחום שווה להיפגש עם כל אדריכל ולראות מי הנראה לכם ביותר ועם מי אתם מרגישים שיוכל לסייע לכם בבניה של הבית הנולד שלכם. בהצלחה

למעלה