קופצים למיטה

odo13z

New member
בן....בראאאאאאבו....!!!!!!...../images/Emo66.gif

אתה......מלך. יצירת מופת..........(:)

ben 911

New member
../images/Emo13.gif אודו..אני לא מלך אפילו לא נסיך. אבל תודה

על המחמאה...
הרעיון בא לי מתוך זה שהחבר'ה היו נוהגים להשתמש במונחים מוסיקליים. למשל "היא היתה חלילנית טובה"... או, עלינו אליה לדירה...וניגנו כל הלילה...עד שהטרומבון שלי נשפך.

odo13z

New member
יש גם מונחים נבואיים...../images/Emo66.gif

מישי שאני מכיר.....( ולא רוצה לעשות לה "אאוטינג"...) חזרה מדייט..... והעלתה מחשבות נוגות..... על ..... חזון העצמות היבשות......ותחיית המתים....(:) שאלתי אותה....... ניסית איזה שהוא "מעשה פאקירים"......הודיים.....שמרקידים את הנחש עם החליל...? כן......ענתה.....ניגנתי בחליל עד שיבש גרוני...... איזה נחש...???? חבל קשירה.......(:) הוייייי....יחזקאל.........(:)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifחחחחח הווויייי אודו...מי ירים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח..... הפלת אותי מצחוווווווווווווווווווווק....
מי ירים אותי עכשיו....????.............................................................................מהרצפה...!!!, על מה כבר חשבת???
(זה בסדר גמני חשבתי על זה...
)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifלך בן...

זה אמור גם לנגן הדבר הזה, למרות שאני מצאתי רק את המילים... לא אני כתבתי (אני לא כל כך טובה באנגלית), אבל נראה לי שאפשר להקדיש לך את השיר הזה בן

ben 911

New member
שרהלה..משהו התפספס לך. ../images/Emo4.gif

לחיצה על הלינק מחזירה אותי חזרה לפורום... עכשיו אני מסוקרן, מה זה יכול היה להיות?

אז ככה לבקר של שיחות מיטה ../images/Emo13.gif

הנה מתיחה קטנה השייכת למיטה
ושרק לא יעשו לכם יום הולדת כזה
קצת מיטה וזהירות מחברים

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifמזעזע...!!!!!!

בוקר אור גם לך מצלמ'ם...., ...מסכן הבחור. שום מתיחה לא שווה לגרום כזה שוק למישהו... ישמרני האל מחברים שכאלה... ואל תגיד לי "אל תהיי כבדה".....
עכשיו תביא משהו להרגיע את הסיוט....,

odo13z

New member
מאזין......../images/Emo66.gif....זה חולני....../images/Emo67.gif

מסכן......האיש הזה....... הם לא נורמלים.... בחיי....

בוקר טוב לכם יקרים. נראה לי שהחום משפיע

אם הראש עובד מזריחה על ה"ראש" שיהיה לנו יום נפלא וכמה שפחות לח ולמי שרוצה כמה שיותר "לח" נתראה בערב

רווית53

New member
בוקר לח ואביך לכולכם

נקווה שתהייה הקלה במשך היום מזג האוויר משתגע בזמן האחרון זה החור באוזוןן? או שמא באוזן????

erika6

New member
שושה מאמר מענין בהחלט

והנה מאמר, מה הדרכים הבטוחות לבחירת בן זוג

למעלה