קופסה שחורה

mary lou

New member
קופסה שחורה

אתמול בערב הייתי בקופסה שחורה הצגה נחמדה ביותר, בימוי מעולה, המשחק גם... -אוסנת פישמן טובה ביותר עם הרבה בכי וצעקות -יעקב כהן בסטייל של גובלין אגב, כששומעים אותו בלי לראות אותו הוא שחקן ממש מעולה (אם מתעלמים מהמבטא התימני של הדמות הצרפתית...)אבל כשרואים אותו זה טיפה הורס -רמי הויבגר בסטייל של גובלין גוסס וכולם ביחד בצעד תימני ומבדר... למרות שההצגה אמורה להיות דיי כבדה ומעוררת מחשבה מצאתי את עצמי צוחקת די הרבה (בעיקר בגלל זו שהלכתי איתה...) הדבר העיקרי שצרם בהצגה הזו הוא הילדה הקטנה גם בלי להיות משמרת הצניעות או משהו כזה, ובלי שום רצון לחנך את הילדה הנחמדה ששיחקה אתמול- אני חושבת שהם פשוט הורסים את הילדה- ואני אסביר למי שלא ראה: ההצגה מתארת יחסים בין אישה, בעלה לעבר (התגרשו כי האישה בגדה בלי סוף) שחולה בסרטן, ובעלה הנוכחי-דתי קנאי. בהצגה יש המון קטעים של העבר שבהם האישה בוגדת והבעל לעבר מקלל אותה, השורש ז.י.ן מככב בכל צורה אפשרית בערך ובכל זמן קיים, ישנה אלימות של הבעל לשעבר ועוד ועוד. הילדה הזו, להשערתי בערך בת 10 מקסימום, צריכה לשבת שם ולראות את כל זה. אם זה באמת הכרחי? אני לא חושבת... אניווי, חוץ מזה ההצגה טובה בהחלט (ומצחיקה!) אז כדאי ללכת ו... אני אשמח אם תגיבו :)

Unique16

New member
דווקא אני ../images/Emo29.gif

ורוב מגמת התיאטרון בשכבה שלי מאד לא אהבנו אותה. הבימוי אכן מיוחד, מעניין ומעולה לטעמי- אבל ההצגה- אם לא קראתם את הספר, אל תטרחו בכלל לצעוד לעבר קופת הכרטיסים. לא מבינים כלוםםםםםםםםםםםםםםםם!!! המשחק היה יחסית טוב... ישבתי באיזו שורה אז לא ראיתי הכי טוב את הבעות הפנים של השחקנים והג'סטות אבל אכן המשחק הטוב בלט שם, אם כי עדיין קשה לשפוט- רב ההצגה מועברת במכתבים... (עוד משהו שהוריד לדעתי... רעיון יפה אך קשה לביצוע) אריה מוסקונה (המחסן של כאילו
) משחק שם טוב... בשורה תחתונה- לא ממליץ..

LIOR 5

New member
אוישש אני מכירה את זה שמשחק

את הילד שם:)) בועד אם אנלא טועה

Unique16

New member
אכן בועז ../images/Emo29.gif

מרחוק הוא נראה חמוד (%%$@#% שורה 20
)

mary lou

New member
בוזז? *קול קטן ומעצבן*

נה... למי שלא היה הילדה הקטנה קוראת לו בוזז... הוא נראה חמוד. אבל... זה אדם אחד שעושה אותו תמיד? כי חשבתי שיש שניים...

למעלה