קופסא למשלוח

מאקי

New member
קופסא למשלוח

בעצם הנושא הינו חוב למיקה... הבטחתי להעלות לפה את הקופסאות נגד אי נעימות.. מה דברים אמורים?? יוד נוסע לצבא או מקבל חבילות בקופסאות שהוא אינו מחויב להחזיר . עלותן 5 שח כך שזה ממש מקל על הענין.. וחוסך לו את הצורך בשטיפה והחזרה. גודלן 27.5X37X9 מכילות 2 תבניות תנור ביתי שטוחות גדולות... כלומר ה מ ו ן כי מתכון עוגה שלי כפול 4 (בראוניז או בחושה) נכנסים פה. אני עוטפת אחרי צינון וחיתוך (דפי אפיה בין שורה שלורה) עם נילון נצמד מה שמבטיח הגעה .. אני רוכשת בחניות הכל בשקל או בשוק תלפיות בחיפה. שם אני קונה גם את נחשי הגומי עבורו בק"ג אז בבקשה ו.. סליחה על האיחור.

כחלחל

New member
אמממ, סליחה,,, אבל,,,,

הקופסה 100% , באמת, אבל, איך להגיד בעדינות,,,,, אני כאן יותר בשביל הבראוניז מאשר בשביל הקופסה, בלי להעליב את הקופסה כמובן, העם רוצה בראוניז
כחלחל

מאקי

New member
מממממממממממ. אז תבוא...

ביום שבת בערב.... אני אופה אז.. למחר אין לי מה לאפות כי הוא בא איתנו... הוא בא איתנו... מחר בערב.. הוא בא איתנו.. ואז מה.. ???????? לסחוב בראוניז לירושלים?? נראה לי מיותר.. להראות לך דוגמית ממה שאני "הכנתי " עבורו בבואו זה לא אני .. זה השוקלטייר הכין אתמול ואני שמתי לו בחדר.... על השולחן.. שמתי מלאן שתיה במקפיא.. פירות מוכנים.. ואארגן סנדביצים ודי.. הכנו לו הפתעה בדמות שיפוץ החדר שלו.... צבע וכו... (עכשיו הצבעי הלך) כחלחל.. אם לא היבנת.. זה הדרך שלי לומר לך תודותיישן על הפירגוניישן... הסמיקותי.. ושוב תודות.. והעם רוצה? מי בא? והמתכון מצוי פה בפורום...

mikca

New member
תודה מאקי, זו צריכה להיות קופסא

ענקית. היא נכנסת טוב לתיק עם כל שאר הציוד ? ד"א גמני נותנת לו קופסאות שאין צורך להחזיר ואת הקופסאות האלה אני מקבלת במחלקת העופות בסופר בו אני קונה. הם מוכרים את העופות בקופסאות האלה שהן מצויינות לאיכסון ולמשלוח ומגיעות בגדלים שונים. והכי חשוב, הבראוניס בכמות X4 שנסעו לבסיס בפעם האחרונה, קצרו הצלחה מסחררת אצל כל החבר'ה ונבלעו ולא נודע כי בא אל קירבם.

מאקי

New member
ככה

היא לא גבוהה מדי.. ואצלו היא נכנסת הכי למטה.. יש לו כזה תיק מוזר של אלפיניסטים או של מוצלרו שנת 2006 ששם הכי למטה זה זה ואחכ המגבת... ומצעים אם הוא לוקח וזה. ואני אופה על גבי ניר אפיה .. ככה.. ניר אחד על כל התבנית (כמה שנכנס) והגודל של הקופסא מעל.. ככה שאחכ חיתוך.. הרמה... ולקופסית.. ושוב המון המון המון תודה על הפרגון.. ומגיע לכולם שיהנו. ושאני אבין את הכנת ושלחת לבן שלך נכון? זה לא שהוא נמצא עם יוד שלי?? ויש עוד מישהו שנוסע מפה .. ללטרון מחר?? ואתם יודעים שהקדימו את זה ביום בגלל הרוגר הזה של הפינק פלויד? אתם קולטים??

מאקי

New member
באותו הקשר....

אתמול היתה סדנאת שוקולד.. ואורח שלי.. היה קצין בצנחנים.. שהכרתי בסדנאת שוקולד קודמת... והתכתבנו ראיתי עבודות שיצר וכו וכו... ואני גם יודעת שהוא מציץ פה.. אז... אם הוא קורא הוא מוזמן.. גם בתור קצין השוקולד.. וגם החתול במגפיים (נעלים אדומות) ואני מאוד מאוד מאוד מאוד .. מאוד מקווה שבמקום הראשון יזכה מי שאמור להיות השף של ביסל"ש בחודשים הקרובים.. אני אישית מוכנה לבוא לתת לו יד.. או קורס.. או מה שיבקש.. ובתנאי שילד שלי וחבריו יזכו לאוכל סביר ושפיר כבר... למען ההגינות השבוע בלטרון עשה לו טוב.... באוכל שם היה נהדר.. ובכלל הוא היה מלא תשבחות על השבוע של סדרת החינוך.. אילתית את יודעת למה אני מאקי? כי סושי היה תפוס.. וזה באמת האוכל הכי אהוב עלי.

מה פתאום ? אני ? אני סתם אוהבת

אוהבת סושי. חוץ מזה סושי זה מאכל איטלקי. צריך מבט מאוד פילוסופי כדי להחליט את זה אבל יש מצב. אני מתה על סושי אבל לצערי לא כל כך יכולה לאכול את זה עכשיו. הלוואי ויכולתי.....

מאקי, צר לי לאכזב אותך

התחרות היא בשביל הספורט. נראה לך רבי סרנים מבשלים ? תאמיני לי בבסיס של הבן שלי יש טבחים ( לא שפים) מעולים, אזרחים עובדי צה"ל וגם אני הייתי מוכנה לאכול את האוכל והעוגות שהם מכינים.

מאקי

New member
אני אופטימית.... זה גם משהו בימנו..

ויוד התקשר כעת.. שלא אביא לו כלום למחר... איך איך איך אני מכירה אותו... ואילתית לא איכזבת אותי.. חופש נעים שיהיה לך... וכשישעמם לך... תחשבי עלינו...

מאקי,עידכון.

נכנסתי לחנות באילת ,ממש לא משהו. אולי תזמיני אותם שיקחו דוגמה?

מאקי

New member
את מדברת על קוקאין??

הוא היה אצלי.. כמו כולם.... אבל אני אישה.. אז זה שונה... ויסלחו לי פה כל הגברים שבחבורה.. ראית את מיצג השוקולד שבתמונה ??

סמדר בנ

New member
מזל טוב

לשריונרים מחר (סיום טירונות, נכון?). יום ראשון מתחילים מקצועות, ואז גם החיילת שלי מתחילה להדריך
לטרון מקום מקסים לטקסים ולמרות מה שאמר תביאו כמה דברים טובים מהבית.

למעלה