קופסאות קופסאות מה אתם עושים עם הקופסאות הריקות של הפאזלים שמיסגרתם
P Puzzluna New member 13/12/05 #2 שומרים שנתיים שלוש ../images/Emo9.gif ואחרי כמה פעמים שכמעט זורקים.... הולכים ובאמת זורקים אותן. לי קצת קשה להפרד מהם.
שומרים שנתיים שלוש ../images/Emo9.gif ואחרי כמה פעמים שכמעט זורקים.... הולכים ובאמת זורקים אותן. לי קצת קשה להפרד מהם.
S Silly LoveSong New member 13/12/05 #3 מציירים על החלק האחורי ../images/Emo3.gif רוב קופסאות הפאזלים של חברות ידועות הן באיכות טובה. אני גוזרת את הדפנות ומציירת על החלק האחורי הריק.
מציירים על החלק האחורי ../images/Emo3.gif רוב קופסאות הפאזלים של חברות ידועות הן באיכות טובה. אני גוזרת את הדפנות ומציירת על החלק האחורי הריק.
1 123נעמי New member 13/12/05 #6 ../images/Emo82.gif בכל השנים שאני מרכיבה פאזלים עוד לא מסגרתי אף אחד את כולם אני מפרקת ומחזירה לקופסא. הבית מלא קופסאות
../images/Emo82.gif בכל השנים שאני מרכיבה פאזלים עוד לא מסגרתי אף אחד את כולם אני מפרקת ומחזירה לקופסא. הבית מלא קופסאות
M Miss CBR New member 14/12/05 #7 אני משתמשת בהן על מנת להרכיב פאזלים אחרים חדשים . ממיינת את החלקים לפי קטגוריות שונות בקופסאות , מאוד נוח . קשה להפרד אבל יגיע היום שאאלץ להפרד מכמה ( הכי פחות שימושיות אני משערת )
אני משתמשת בהן על מנת להרכיב פאזלים אחרים חדשים . ממיינת את החלקים לפי קטגוריות שונות בקופסאות , מאוד נוח . קשה להפרד אבל יגיע היום שאאלץ להפרד מכמה ( הכי פחות שימושיות אני משערת )