קופסאות נס קפה

קופסאות נס קפה

שלום לכולן, התגלגלו לידי (כמעט מילולית...) קופסאות ריקות של נס קפה עלית (קופסאות מתכת עם מכסה אדום), יש לכן רעיונות מה אפשר לעשות איתן? כל רעיון יתקבל בברכה. המון תודה.

ברוכה הבאה אפשר לצבוע את הקופסאות עם צבע מקשר ולאחר ייבוש לצבוע בצבעים אקרילים שתבחרי ולעטר ולקשט אותן . . . . אפשר לצבוע בצבע מקשר ובמקום צביעה בצבעי אקריל ,להדביק מפיות נייר עם דבק פלסטי או עם דבק מפיות ולעשות סטפ 1+2 אפשר להדביק עליהן טפטים צבעוניים . . . לגזור וכו' אפשר להדביק לבד צבעוני ולעשות אפליקציות . . . . מהקופסאות ניתן ליצור מיכלי אכסון להכל . . . עפרונות ,עטים, חלקי פלסטיק כחרוזים , וכל מה שיש לך בגן. . . אפשר לעטר הקופסאות עם צבעי טוליפ שגם מאפשרים לך לכתוב על הקופסא שתדעי מה יש בהן . . . בהצלחה . . . .

ואפשר לשמור אותם - אם מתחשק לך

עד פורים ולהכין משלוחי מנות מקסימים בהדבקת מפיות - לפי השיטה שאמרה לך אופל כחול.

../images/Emo92.gifכמה שאלות חשובות

מה עושים כדי שלא יהיה חלודה בתוך הקופסאות ? אני שוטפת אותן ומייבשת אותן טוב טוב , האם יש חומר מסוים למרוח ? האם עדיף לא להשתמש בקופסאות לאיחסון אחרי כל שלבי העבודה היצירתית ?

כדי להימנע מחלודה

אני שוטפת רק במים ומיד בתום השטיפה מייבשת. לא להמתין ליום המחרת, כי אז זה כבר תופס חלודה.. אישית לא מכירה חומר שניתן למריחה, אבל אולי יהיה מי שיחדש פה.. אני אשמח

את מתכוונת למרוח חומר בתוך הקופסא?

או שהתכוונת למקשר שעל הקופסא? זה שמורחים לפני הנחת המפית או הצביעה?

דניעל

New member
לא זוכרת איך בדיוק הן נראות

אבל מקופסאות של שוקולית, עם מכסה פלסטיק, אני מכינה משחק מגניב עם פונפונים לתינוקות בני שנה וחצי - שלוש. זוכה לשמחה רבה. אני עוטפת את הקופסא בטפט, מדביקה מדבקות כדי לקשט, חותכת עיגול במכסה, ממלאת בפונפונים. תינוקות קטנים אוהבים להכניס ולהוציא את הפונפונים גם בלי המכסה. גדולים יותר אוהבים להשחיל דרך המכסה וגם לומדים צבעים על הדרך. עוד יותר גדולים שוב מורידים את המכסה ומנסים לקלוע בזריקה ממרחקים שונים את הפונפונים לקופסא. אני משתפת גם את הילד שלי בהכנה שלהן. הוא מדביק את המדבקות וסופר עשרה פונפונים, אחד מכל צבע, לכל קופסה.

מה שגלי הציעה לך -נכון אם מקפידים לנגב ולייבש ,לא צריכה להיות חלודה . . . יש לקנות חומר נגד חלודה אך הוא יקר וחבל . . . הוא נקרא המרייט וממוכן לצביעה כבר עם גוון . . . . אם בכל זאת יש מעט חלודה או ללא קשר ,את יכולה להדביק בפנוכו ,לבד צבעוני ,או טפט קטיפה -רק לתחתית של הקופסא. . . .

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אילאיל - , התכוונתי לתוך הקופסא כמובן בכל זאת אם או בלי המרייט לא להכניס מזון אחרי שטיפה !!!! תודה ברה לכל העונות אתן מקסימות !!!!

למעלה