קופסאות גפרורים

קופסאות גפרורים

סידרתי היום חדר בבית הורי ומצאתי שקית ובה כ-25 קופסאות גפרורים. חלקן מהוהות, חלקן רק פירסומות של מסעדות אך כולן בנות 15 שנה או יותר. אין לי מה לעשות איתן. האם מישהו מעוניין לקבל אותן? טלית שפעם היה לא אוסף פחיות ענק (היה ואיננו עוד).

עד שעדי יגיד "אני! אני!",

יש לי שאלה: מה זה פחיות ענק? עדיין יש לך אוסף כזה? (פשוט לא הצלחתי להבין אם בחתימה שלך הכוונה היא ל"לא אוסף" או ל"היה לו").

אוי, ירד לי האסימון...

התכוונת ל"אוסף ענק של פחיות", ולא ל"אוסף של פחיות ענקיות". סליחה, אני קצת עייף.

בוסטר1

New member
גפרורים זה טופ

אני אשמח לצרף אותם לאוסף יש לך במקרה תצלום

יש לי אוסף של טלכרטים

ממש ממש מההתחלה, כולל אלו שכתוב עליהם "טלכרטה", קנור (חדשים), הטלכרט שיצא במהדורת אספנים ב-1250 עותקים בלבד, הטלכרט החכם של בר אילן, הטלכרט הראשון (ואלו שאחריו) שחולק לחיילים וכו'. מרובם יש לי גם חדשים וגם משומשים. אבל... מאז שהאיסוף נהפך לפופולרי הפסקתי לאסוף, מה שאומר שכבר 3-4 שנים לא התווספו לי טלכרטים חדשים. היה לי גם אוסף חתולים (כלומר, עדיין יש אבל עטוף לאחר שבדירה החדשה אין מקום ראוי לפתוח אותם). לא צריכה כלום בתמורה. שלח לי למייל כתובת ואשלח לך אותם. אם מישהו מהם ישמח אותך זה יספיק לי. טלית.

בוסטר1

New member
טלכרטים

שלחי בבקשה צילום של היפים שאת אוהבת יש לי גם אוסף של טלכרטים

תמיר1991

New member
טלית, טעות בידך:

ב- 3-4 השנים האחרונות איסוף הטלכרטים דווקא ירד בפופולריות שלו, לא עלה... מאז שאפילו לילדים בגילי ולילדים שקטנים ממני בהרבה התחילו להיות פלאפונים, ואפילו לעובדים זרים יש פלאפונים, התמעטה בהרבה מידת השימוש בטלכרטים, וכך גם ערכם האספני והכספי. הוכחה לכך היא שבשרות הבולאי מפסיקים החל משנת 2005 את האופציה למנוי לטלכרטים. כשמפסיקים משהו כנראה שהוא לא רווחי ואין ביקוש. תמיר.

בּני

New member
דווקא שניכם צודקים ../images/Emo13.gif

טלית התחילה לאסוף, על פי הפריטים שפרטה, ממש ממש בתחילת הדרך. סדרת הטלכרטה היא הסדרה הראשונה מן המניין של הטלכרטים בארץ, בשלבים מסויימים מחירה היה מאוד גבוהה. (לאחר מכן שינו את השם לטלכרט). לפני 3-4 שנים, כשהתחום היה בשיאו, פופולארי ומוצלח, הפסיקה לאסוף ומאז התרחש כל מה שכתב תמיר.

תמיר1991

New member
גם אבא שלי התחיל לאסוף עוד

מאחת הסדרות הראשונות (יצר אספנות הטלכרטים שלו הוא עירוב בין יצר אספנות הבולים שלו שהיה טבוע בו עוד מהילדות ושל היותו עובד בזק מסור)ואני הצטרפתי אליו בגיל 6, אפילו לפני הבולים. אנחנו נשארנו עד כה עם האוסף, אך צמצמנו אותו במידה ניכרת כעת. תמיר.

בּני

New member
בעייתי

השוק של הטלכרטים כל כך בשפל שקשה לענות. לפי קטלוג לפינר משנת 2000 (ישן ישן...) הוא שווה 40$ למצב משומש... להערכתי אפשר להשיג אותו היום בהרבה פחות. הכי טוב זה לבדוק בשווקים, בשוק של כיכר דיזנגוף יש מספר סוחרים. או לקפוץ לכנס הקרוב של אספני הכרטיסים (הייתה הודעה על כך לא מזמן בפורום) ולרחרח שם בקשר למחירים.

broadaxe

New member
אני בכלל סקרן לגבי החתולים

כתבת שהם עוד עטופים- אז איך הם נושמים? אוכלים? פולטים? אולי הם בכלל משומרים?

זהו, זו היא הודעה רשמית!

סער נשבר. אני כל כך שמח לבשר לאומה שסער נשבר, והעלה הודעה ראשונה עם תוכן סתמי (כלומר "לא רק מקצועי נטו"). בלי קשר למשהו שהוא ממש מתמצא בו, סתם בדיחה. ואפילו מצחיקה. עד היום הוא השתדל להשאר מקצוען אמיתי, ולכתוב רק בתחום הידע - היום הוא חרג ממנהגו והתקבל באופן מלא לחבורת הליצנים כאן. ברוך הבא!!! סער, אתה מרגיש טוב? הכל בסדר?

powo

New member
אריק מה זה.

חזרתם ממסע רכישות.ומה ששומעים זאת דממה.עד כדאי כך היה גרוע. שמענו שהיה חם.אתם עושים צחוק. לח זה נכון.אבל חם...... וכעט הסיפורים.

broadaxe

New member
זה פשוט התבקש

אני רק מתפלא איך אף אחד לא הקדים אותי. חוצמזה, בהתאם לחתימה שלי גם לטעם הטוב יש סוף...

nissim60

New member
שמתם לב לשורה האחרונה של

טלית נודדת? זוהי אספנית כלבבי! ברוכה הבאה בצל קורתנו.

michal105

New member
אני!

אם ההודעה עוד אטרקטיבית, אני אשמח לקבל אותן...... אז רק תודיעי לי בבקשה

למעלה