קופלת !!!!

קספר

New member
קופלת !!!!

עכשיו אני שואל אותך ברצינות. בשיא הרצינות !!!! אני שרוט ?!?!? כן...מה מה ? מי אמר את זה ? אני ..... מה מה אתה ????!!?!?! לא אני ....שתוק עכשיו ..... לא אני לא אשתוק תשתוק קודם אתה... מי ביקש ממך לדבר ? אני ? מי אתה ? לא אתה ....גרררררר ( של ליטון ) .....מי אמר את זה ? דייייי!!!!! קופלת אל תקשיבי להם....לא קופלת אל תקשיבי לו... את יודעת מה קופלת ? תקשיבי לזה שדיבר שלישי וראשון... אז זה יהיה אני לא ? תגיד מה אתה קופץ? קופלת עם כל הכבוד אני נשמע לך שרוט ? :))

חחיחיחי

אתה לא שרוט אתה ...... הממממ...... המממממ....... אתה עמה.......!!!!!!!!!!!!!!!!! חחיחיחיחיחיחיחחי לא נורמאלייייייייייייייייייייייייייייייייייי! לא שפוי לא פסיידר בראששששששששששש!

המממממ.... אני .......

אהיה פה... ואני אהיה שם... וגם שם.. ואפילו פו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח צחוקים מושי... אני אהיה בעקך עד 10...... אח``כ אני מתחפפת...... לאב יא בייב

קספר

New member
או קיי חומץ :))

אני אהיה כאן כדי לומר שלום... ו...זהו כן זהו... יש לי עוד מה לומר ..... לא לא לא לא .... אההה כן קופלת .... טוב שכחתי .....חיחיחיחי טוב .... לאב יו מור ו... אדיוס אמיגוס

tiger rrr.

New member
גררר של ליטון...?

סליחה..? אני קראתי מה שקראתי...? אולי ליטון העתיק את הגרר הזה מטיי !!!! כי אני טייגרית ורק לי יש זכויות על ה ררר הזה !!!! מובן..??? חחחחחחחחחחחחחח צוחקת..!! אוהבת אתכם .. והמון טיי טיי וקספר... כן חומץ.!! אתה לא שפוי !! אבל ככה אי אוהבת אותך..

למעלה