קופי בר

ח ר ו ב

New member
קופי בר . מוכן לעבור לגור שם.......

ככה בקטנה 19.00 א. ערב משפחתית קלה. נכנסים , אור נרות מנצנץ, אווירה אפלולית, שאנסונים נעימים ברקע , קסום, הרגשה עוטפת. נכנסתי לנינוחות שלווה. איזה כייף. קארפציו עם פרמזן ורוקט - 44 שח. ריזוטו שרימפס ואפונה[ בטעם לימוני] , טעים - 44 שח פסטה עגבניות קלויות - ביצוע מעולה - 48 שח המבורגר עם תפא ובצל מטוגן - טעים - 54 שח לחם טעים משני סוגים ,קרקרים מהבייקרי וזיתים -12 שח [ לקחנו שניים ,חויבנו באחד ] כוס יין חושן בינימינה , טוב מאוד- 41 שח . תפריט יין מפתה לעוד. מיבחן מיים בהצלחה יתרה , הוחלפו הבקבוקים ומולאו הכוסות כול הזמן. שרות ידעני, ברמה של הרכב זני הענבים בחושן. קשוב ומקסים. איך אני אוהב את המקום. במיוחד בשעות השקטות והקסומות האלו , איזה מקום. אווירה, שרות , אוכל מגוון, טעים ומספק . בת ה 15 שלי סיכמה תארוחה ביוזמתה כך, מספיק ניסיונות ואכזבות במקומות אחרים , מגיעים מעכשיו רק לכאן . נחת. הרבה נחת. תודה .

ח ר ו ב

New member
ואנחנו היום . מיצ , פסטה עגבניות

קלויות נהדרת .נותנת פייט לפסטה מיה ולכול איטלקיה אחרת. וזה עם פסטה יבשה ,כולה זארה. מיצ , פתאום נזכרתי .... בתפריט יש להם תוספות כגון, מנגולד ו.. תרד ו.. פטריות ו... ועוד ועוד, בתימחור קטן. ניסית פעם ?

מיצמיצ69

New member
הסתכלתי אמש על רשימת התוספות וכלום

לא דיבר אלי הכל נשמע מאוד מאוד פשוט. לעומת זאת הרביולי מלוח הספיישלס כן דיבר אלי - ואכזב קשות. היית מנסה שוב אחרי שלוש אכזבות??

ח ר ו ב

New member
לא.

העניין הוא , שיש להם יכולת להציא דברים פשוטים , בביצוע טוב מהרגיל. חבל שלא הולך לך שם. אדורה כן וקופי לא , לא ניתפש לי העניין.

מיצמיצ69

New member
באדורה אכלתי פעמיים

וליקקתי את הצלחת בקופי בר שלוש פעמים ובשלושתן לא היה לי טעים גם לא היה דוחה חו"ח, אבל לא היה מסעיר או מרגש בשום צורה. סתם היה אוכל בצלחת.

מנות מומלצות בקופי בר

כתף טלה, אנטריקוט בשום קונפי, חזה עוף בעגבניות ושמן זית שקיבל דאון-גרייד לפרגיות בעגבניות ושמן זית ולכן כבר לא במומלצים, דגים למיניהם -היה באס והתחלף ללברק, הקוקטיילים שלהם תמיד מעולים וכך גם הקינוחים, השירות רגיל האמת כמו בכל מסעדה, פעם ככה ופעם ככה, לפעמים נופלים על מלצר ממש טוב...

למעלה