קופי בר- הכצעקתה?

ב ה י ר

New member
קופי בר- הכצעקתה?

אז ממש לא. מסעדה נחמדה אך הומה גם בשעות הצהריים: מלאה, רעשנית והכי מבעס שהשולחנות כל כך צמודים שאין טיפה פרטיות. אין להם עיסקיות אך בצהריים אנטי פסטי וסלסלת לחם מגיעים בהזמנת מנה עיקרית וממלאים אותם שוב לפני רצון הלקוח. לקחנו: המבורגר ביין מגיע עם עגבניה צרובה ליד טעים אך לא מפיל.. והמבורגר רגיל עם לחמניה תוספות לעיקריות: תפוחיי אדמה אפויים עם בצל מטוגן טעים מאוד. קינוח קנלוני ממולא במסקפונה - טעים! צמוד לקופי בר פתחו קונדטוריה קטנה שנקראת "ברקרי" שייכת לקופי בר טעמתי עוגת פרג לימון טעימה ועוגת גזר מדהימה תבנית ארוכה ב 32 ש"ח ולקחתי הביתה טירמיסו מפתה שהיה מאוד מאכזב (כוס זכוכית ב 29 ש"ח) קצת יקר . עדיין לא מבינה, עם ההצע הניפלא של מסעדות בת"א מה ההתלהבות היתרה מקופי בר....

mars4

New member
קופי בר מסעדה מעולה

נכון שצפוף שם ואין פרטיות אבל דחילק מה כבר אפשר לצפות מ-2 המבורגרים.? לזה יש את אגאדיר. בפעם הבאה לכו על המנות הנפלאות שיש להם להציע ובטוח תשני את דעתך.

mars4

New member
דווקה היתי בקופי בר לא מזמן

ואני לא משנה את דעתי. באמת חבל שמכל ההיצע המגוון שמציע התפריט של הקופי בר בחרתם דווקה ב-2 המבורגרים. הפילה שלהם מעולה. מבחר הפסטות מצוין. הכבד ברוטב יין טעים מאד. העוף כאילו העיר משהו רק הבוקר. הסלטים משובחים. בקיצור , לא סתם הפך המקום הזה למפוצץ ולא רק בשעות הצהריים אבל גם ובעיקר בערבים. ולגבי הצפיפות: רק לפני שבוע יצא לי לאכול ארוחה בקפה בלתאזר במנהטן ("החיקוי" של הבראסרי) הצפיפות שם איומה, האקוסטיקה שם מזוויעה אבל האוכל מעולה, הפלצנות חוגגת וסנדרה בולוק דווקה עשתה רושם שמאד נהנתה בחברת איזה מלוקק ניו יורקי טיפוסי.

prizman

New member
תלוי לאיזו צעקה הקשבת

האוכל בקופי בר נחמד ביותר אך לא מדהים. האוירה שם בנוסף לאוכל מספקת שילוב מעולה לבילוי ערב כולל סידור הפרחים והשרות הטוב. זה לא המקום למי שמחפש ארוחת גורמה אבל בהחלט מקום משובח להעביר ערב איכותי עם חברים טובים או בליינדייט שלא יהיה בליינד לחלוטין.

meravbr

New member
אז אני יכולה לספר לך

שביום שישי ישבתי במסעדה הומה ומפוצצת מאנשים בפריז, הם הצמידו (בלי מרווחים) 3 שולחנות של 4 אנשים, ואנשים ישבו זה לצד זה, בלי להכיר זה את זה, עם חיכוך רב בין אחד לשני (הבעל ישב עם ידיים צמודות כדי לא להפריע מדי לזאת שלידו), בחנו היטב את הצלחות שלידנו, וכדי שאכנס לשבת בפנים (על הספה) המלצר היה צריך להזיז את הכסא של הבעל, זאת שישבה לידו ואת כל השולחן. לא היה מה לדבר על לצאת לפיפי באמצע הארוחה.... פרטיות? מי צריך כשבאים לאכול
אגב, הקינוח הבאמת מעולה הוא קנולי (קנלוני זה הפסטה ממולאת הגבינות או בשר), וטוב לשמוע שפתחו את ה- Bakery סופסופ (ברקרי זה משהו שהיה פעם בסידרה פרובידנס, מישהו זוכר?
). ואגב - ההמבורגר ביין לדעתי אין שווה לו (למרות שאמא שלי לדוגמא חשבה שהוא מלוח מדי), אחת המנות המועדפות עלי שם.

Forum User

New member
רוב המקומות השווים בפריז צפופים אש

ומאוד מקובל נוהל השולחנות הצמודים שלא לומר מולחמים זל"ז, זה מוסיף לאווירה
והקינוח הבאמת מעולה הוא הקרם ברולה אבל לא נריב על זה...

הטירמיסו אכזב../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo151.gif../images/Emo35.gifפחחח

מה את מצפה מטירמיסו? אם לא לכזה, כי שלהם מושלם! כמה כבד(והוא כ ב ד !), ככה מתוק במידה, יחס מדוייק בין הקרמים לביסקוטים, האלכוהול שבפנים...גן עדן
. והאוכל- אף פעם לא נאמר שהוא הכי גורמה, הוא פשוט טעים. זה הכל. פרטיות? לא יודעת מי מחפש פרטיות בצהרי היום. לכי לאיזה בית קפה שכוח אל. מהראיה שלי שם, מי שלידך מחייך אליך ותו לא. אף אחד לא מצוטט לשני.

ב ה י ר

New member
צר לי על שנגעתי לך בנקודה רגישה

אבל יתרה מזאת הטירמיסו הכי מאכזב שאכלתי!!! טבע באלכוהול הביסקוטים לא הורגשו אפילו לא זהיתי נגיעה של קקאו והקרם בעעעעעעע אבל כל אחד והטעם שלו.

מה קשור "מקום רגיש"? ../images/Emo31.gif

ברור שהכל נסוב פה עניין של טעם, דא! איך לא זיהית "נגיעות" של קקאו אם הוא מפוזר על הכוס? ביסקוטים לא הורגשו?? נראה לי שאין לך מושג ממה עשוי טירמיסו...'צטערת. יותר לנו

mars4

New member
סליחה.. אבל התגובה שלך ממש לא

לענין. מה קרה? כולה אמרה שהטירמיסו לא מצא חן בעיניה. זכותה. מכאן ועד "אין לך מושג ... וכו' " הדרך עדין ארוכה. לא מתאים בכלל. מה עוד שבמקרה אני יודע כמה זה לא נכון! יודעת גם יודעת!

ננה f

New member
האמת?

הטירמיסו, בעיני, אכן לא היה משהו. אאל"ט זה היה שסיגור התפלץ לפני כמה זמןושאל איך זה שלא הזמנתי את הקנלוני... המבורגר? חבר'ה : נמאסססססס.אבל אם לכם לא, אז מי אני שאלין. תזמינו המבורגרים... בגדול קופי בר- גדולתה בעובדה שאתה תמיד מקבל את האוכל באותה הרמה, אותו הדבר בדיוק, ואיכותי. לא מפיל, לא משכיב, לא גורם לך לילל כשועלה בכרם מעל ליל ירח ולא גורם לך להשמיע אאאווווו כתן בין הפרדסים באישון לילה. השרות טוב + והקומבינציה הזו שווה את המחיר של ה"לא לפול" שהוא סצנריו ידוע בהרבה מן "ההיצע הניפלא של מסעדות בת"א". בשביל הבטחון הזה משלמים. יש אנשים שמעדיפים את זה ככה. מי שרוצה חוויות מסעירות : מול ים אחרי 3 ביקורים, יועזר אחרי הרבה פחות, וקופי בר אחרי שגמרת סיבוב אחד שלם על התפריט - כולן לא יספקו את ההרפתקאות הקולינריות. מי שמת משעמום מזה שמגישים לו אוכל איכותי מדוייק באופן עיקבית- אין לט מה לעשות במוסדות האוכל האלה. בקיצור: אחרי כל המגילה והמניפסט : זה תלוי מהי בדיוק הציפיה שלך כשאת באה לאכול .

ננה f

New member
מארסי מותק שלי

לא לכולם יש נסיכות מהאגדות או לפחות מיפן.

ננה../images/Emo140.gif,

להגיד שכל החגיגה פה היא סביב טעם זה ממש ברור וחבל לחזור על זה. להגיד שזה הטעם שלה וזה שלי- ברור. לי לקח איזה שנה לאהוב את הקנולי, אחרי שבפעם הראשונה אמרתי לאחד מהטבחים הפנים שזה ממש בעעע
. לקחת את מה שכתבתי ולהיות ממנו פרנואיד, ועוד אחרי כל האייקונים החמודים שבהודעות, זה כבר לא בשליטתי..בשביל זה יש אנשי מקצוע
. צודקת 100% על הקופי- אוכל איכותי, באותה רמה. אף פעם לא טענו פה שהאוכל מפיל או יגרום לענתC ,למשל, להתעלף על הספה, אבל זה מה יש וזה מנצח!

למעלה