קופירייטינג

webaction

New member
קופירייטינג

שלום רב, תפקידי בחברה הינו ניהול ושיווק אתרי אינטרנט אני משתדל לדעת ולהבין כל תחום שאנחנו משווקים ולכן למדתי את כל תחומי הגרפיקה והתכנות למרות שאני לא עושק בזה בפועל (בעבר הייתי מתכנת) חשבתי ללכת ללמוד קופיקייטינג אשמח לשמוע לדעת הממוחים האם זה יכול להועיל ובמה והיכן כדאי ללמוד ומה ההבדלים בין המקומות בצורה אובייקטיבית תודה טוני

tammas

New member
אפשר ורצוי ללמוד

יש שני בתי ספר שכדאי לך להתעניין בהם. עבודי, וACC . ACC קצת יותר קשה להתקבל, אבל לא בהכרח יותר נעים. עבודי יותר קליל, אבל בהחלט מספק לך את החומרים הבסיסיים. ויש חשיפה, בגדול, חיפוף .

webaction

New member
תודה ...

תודה על ההמלצה למה קשה להתקבל ACC ולמה הכוונה בחשיפה, חיפוף

אני קצת משוחד

בגדול אני ממליץ על ACC מהסיבה המאוד פשוטה: הסיכוי שלך להשיג משרה בקופי, גדולה יותר. אבל אני גם הוגן- עבודי לאחרונה החל להשתפר ביותר- אם אני לא טועה מספר משרדי פרסום גדולים כמו: צרפתי, אדלר חומבסקי ורשבסקי ועוד- שלחו נציגים ללמד שם (לא רע לתפוס איתם שיחה) כפי שצוין בתגובה הקודמת, לACC קשה יותר להתקבל- והלימוד שם מנסיון: בנוי בצורה יחודית - הרעיון הגדול שם :לפתח את מה שיש לך- לא ללמד אותך פרסום - ללמד אותך לחשוב פרסום. לגבי חשיפה אין לי כל מידע- אבל אם אני לא טועה מדובר בבית ספר של איגוד המפרסמים, בהצלחה

vbgy

New member
אתה טועה בגדול

חשיפה זה בי"ס למקצועות תקשורת של האוניברסיטה הפתוחה. אתה צודק שהלימודים שם הם תת רמה. אני יודעת ממקור ראשון. יש גם בי"ס לשיווק ולפרסום של איגוד המפרסמים, שזה מוסד נפרד ושונה לחלוטין.

טועה מקבל- בגדול לא!

אם כל הכבוד בשורה התחתונה - המקומות שמהם מגיעים הקופירייטרים לחברות הם ACC ועבודי . האחוזים לא משקרים: כ 60 70 אחוז מACC והשאר מעבודי ומבית הספר של איגוד המפרסמים. בכל אופן לא אהבתי את הכותרת: אתה טועה ובגדול.

vbgy

New member
מצטערת, הכוונה הייתה

שחשיפה אינו של איגוד המפרסמים. לגבי כל השאר אני מסכימה איתך. ואם הכותרת פגעה ברגשותיך - איתך הסליחה...

vbgy

New member
אתה צריך להסביר את זה!

מי אתה, ומנין אתה יודע?!?

אני יודע הכל../images/Emo161.gif

קודם כל חשבתי שאמורים להגיד תודה על האיחולים.

vbgy

New member
O.K תודה, אבל

התודות לא מגיעות לי אלא למישהו אחר מבני הבית שנרשם בתפוז בכינוי הנ"ל, וכולנו תופסים עליו טרמפ. אני מניחה שהוא כתב איפהשהו את תאריך יום ההולדת שלו. אני קרובה?

רגע , אז אין מחר מסיבה?

אני נוטה להביט בכרטיס של מי שהאני "מתקוטט" איתו בפורום ראיתי הודעה לגבי שינוי מספרי הסלולרים- עם התוספת שזה קורה בדיוק ביום ההולדת שחל ב 20 לחודש. אז 1+1 בד"כ שווה 2 אבל אם אין לך מחר יום הולדת, תדעי שאני לא אבוא למסיבה .

vbgy

New member
וואו, לא שמתי לב שאנחנו מתקוטטים

באמת לקחת את זה קשה... בקשר למסיבה - מצטערת, אבל אני מניחה שבלונים ו"עוגה עוגה" לא ממש בסטייל שלך. דרך אגב, איפה מוצאים את הכרטיסים הללו? אני רוצה לדעת גם דבר או שניים עליך...

לא ניתן להשיג את זה בחנויות...

אני לא לוקח שום דבר קשה- אולי קצת סמים קשים , אבל זה הכל. לגבי העוגה עוגה , זה תלוי אם במעגל נחוגה? לגבי הכרטיס, מומלץ ללחוץ על שם המשתמש , ולגלות עולמות נסתרים!!! עכשיו אני אשאל שוב: יש מחר מסיבה או לא???

vbgy

New member
אני צריכה עוד פעם להתנצל

אני חדשה כאן בפורום, ואני מבינה שקצת חרגתי מהכללים...

vbgy

New member
כינוי יקר,

נכנסתי לכרטיס שלך, ועכשיו אני יודעת עליך כל-כך הרבה יותר... טוב, זה בכל אופן יותר ממה שאתה יודע עלי, בהתחשב בעובדה שאת הכרטיס "שלי" כתב ילד בן 13...

למה את זקוקה לילד שיכתוב לך את

הכרטיס: מה רע בעובדים זרים???? שנית , כדי שמירן הנכבד לא יכעס על שאנחנו מציפים לו את הפורום, נעבור לפרטי: הסבר לחדשה: כנסי לכרטיס שלי ושם תשלחי לי הודעה פרטית

למעלה