קופירייטינג

קופירייטינג

תגידו יש מצב לעבוד בקופירייטינג ותו"כ ללמוד? (הכוונה באוניברסיטה)

לא הבנת

הכוונה לעבוד בקופירייטינג, ותו"כ ללמוד באוניברסיטה משהו אחר (לתואר ראשון)

amircx

New member
אבל את לא יכולה

לעבוד בקופירייטנג אם לא למדת את זה!

itan1

New member
היא אמרה ללמוד איזה שהוא תואר-

לא קשור לקופירייטינג

אורז

New member
כמו כל עבודה אחרת אני נמיח

התשובה תלויה כמובן במה את הולכת ללמוד והיכן את הולכת לעבוד. אם הלימודים שלך לא דורשים השתתפות קבועה בלימודים ויש לך זמן לעבוד משרה מלאה, אז את יכולה לעבוד תוך כדי ואם לא, אז תצטרכי להתפשר. באופן עקרוני, במשרדי הפרסום הגדולים לרוב אין חיים ומשרה מלאה כוללת 12-13 שעות עבודה ביום. במשרדים קטנים, בסטודיואים (ככה כותבים???) וכאלה, ניתן למצוא עבודה במשרה חלקית וכך להתחיל לצבור נסיון, לעבוד יום או יומיים בשבוע ובשאר הזמן ללמוד. עניתי לך?

סודה

New member
לא רוצה לבאס אותך אבל אני גם חשבתי

פעם בכיוון שלך וזה ממש לא הולך. יש לזה הרבה סיבות משרדי פרסום גם גדולים וגם קטנים מתייחסים לעובדים חדשים בתחום כסוג של עבדים שצריכים לעמוד לרשותם בכל שעה ובכל רגע. אך אחד לא יקבל אותך לעבודה אם את לומדת תוך כדי. זה לפחות מהניסיון שלי. דבר שני - בכלל למצוא עבודה בקופירייטינג זה משימה קשה ביותר. אלא אם כן כמובן יש לך טונה של בטחון עצמי והעזה וקשרי משפחה. אם את לא ממש ממש רוצה בטירוף לעבוד בעולם הפרסום, עזבי את זה וחפשי עבודות סטודנטיאליות אחרות.

אורז

New member
הכל אפשרי

סודה, שימי לב שפתחתי את דבריי בכך שהכל תלוי. אני התחלתי לעבוד כקופירייטר עוד בתקופת הלימודים ואני מניח שיש עוד כאלה שעשו כמוני. יש הרבה משרדים קטנים או סטודיואים או כל מיני מקומות שצריכים עבודת קופי פעם או פעמיים בשבוע ואפשר להתחיל בכזה מקום, לצבור נסיון ולנצל את תקופת הלימודים. חוצמזה, יש לימודים שאפשר לעשות בשלט רחוק ולהגיע כמה שפחות ככה שאפשר לעבוד ב-3/4 משרה. אם רוצים, הכל אפשרי. לא קל, אבל אפשרי. תני לאנשים קצת אופטימיות, מה יש?

סודה

New member
יקירי - אם נורא נורא נורא רוצים

הכל אפשרי! אבל התרשמתי שהמטרה שלה היא לחפש עבודה שתהיה נוחה תוך כדי לימודים ולאו דווקא דחוף לה להכנס לעולם הפרסום. דבר שני - אני אישית לא מבינה את הקטע של לימודים בשלט רחוק אבל זה איזה באג שלי. אני אוהבת ללמוד. דבר אחרון - אני מעריכה את זה שהצלחת ללמוד וגם לצבור נסיון כקופירייטר. מה למדת דרך אגב?

למעלה