קופונים.....? כן או לא?

taltul11

New member
קופונים.....? כן או לא?

באתר המסעדות המוביל בארץ מציעים קופונים שונים ומגוונים המקנים הטבות שונות מה דעתכם על כך. א) ברור, כשנותנים קח! ב) תלוי מה מציע הקופון ובאיזו מסעדה. ג) ממש לא בשבילי, פאדיחה. אני בוחרת ב'- למרות שעוד לא יצא. מה דעתכם?

liti

New member
מסכימה בהחלט!

עד עכשיו השתמשנו בקופונים שהעניקו 10% הנחה בערב במשלוחים של הילו סאן ברמת השרון, מקום שכבר לא קיים ממזמן. מאז לא יצא לי להשתמש בהם, למרות שאני בהחלט בעד הגישה שאם אפשר לקבל צ'ופרים אז למה לא? וזה מוביל לשאלה של- איזה סוג של קופון תעדיפו? * כוס יין * הנחה כספית * קינוח אני אעדיף את השניים האחרונים.

y u l i 1

New member
אני דווקא לא בעד הנחה

אלא בעד פינוקים קטנים, ולא סתם אני אומרת קטנים: בחשש רב, בביקורנו השני בדניאל שלפנו את הקופון למרגריטה, חרף החשש להיחשב קמצנים, וקיבלנו מרגריטה - אך בגרסה מוקטנת. ככה ש: כן, אם נותנים תקח, ועדיף קינוח או משהו כזה, כי כשיוצאים במילא מתכוונים להוציא כסף...

Amoureuse

New member
קופונים זה חביב

האמת שהשבוע השתמשנו לראשונה בקופון שנתן קפה+קינוח ב-20 ש"ח באימומה. בכלל שכחנו להדפיס אותו אבל החלטנו לשאול וקיבלנו את ההנחה. אני הכי לא אוהבת קופון של כוס יין כי בד"כ זה כוס יין פשוט ואנחנו בין כה נזמין בקבוק שאנחנו מעדיפים. פינוק קטן כמו מרגריטה זה כיף, ואם לא, אז מה רע בהנחה?

meravbr

New member
אני גם אעדיף את השניים האחרונים,

למרות שאצלנו הכל הולך

שאלה טובה ממממ......

אני חושב שזה נורא תלוי מה מציע הקופון ולאיזו מטרה או מי סועד עימי באותו הרגע, לדוגמא: ארוחה עסקית- אין מצב!!, ארוחה עם חברים- תלוי מה מציע הקופון אם זה בקבוק יין אז למה לא?, ארוחה עם בת זוגתי- רוב הסיכויים שכן. כהמשך לתגובתה של ליטי.. אישית היתי מעדיף קופון שמציע בקבוק יין או שתי כוסות. גם קינוח יכול להיות נחמד..

meravbr

New member
אצלי זה בטוח ב! ודרך אגב -

היום גיליתי שימבורגר נותנים 10% לסטודנטים! איזה כיף!

../images/Emo20.gif למה לא קופון?

ורצוי קופון קינוחי או הנחה ואוי ואבוי להם אם זה קינוח מוקטן
למה? כי עם שתיה בדר"כ אני מאד משתנה, אבל אם יהיה לי קופון- מה זה משנה למה- העיקר משהו טוב

למעלה