קוספירציית רוזוול...

SaberTooth

New member
קוספירציית רוזוול...

שמתי לב שעוד לא כתבו הודעה מפורטת על קונספירציית רוזוול ועל הקשר שלה לסידרה, אז אני אכתוב: הסידרה מבוססת על תאוריית קונספירציית רוזוול אשר קונספירטורים אמריקאים רבים מאמינים בה, התאוריה אומרת ככה: רוזוול (Roswell), ניו מקסיקו, 1947 - חללית מחקר חייזרית של גזע "האפורים" (כל תורת הגזעים של החייזרים זה נושא מסובך ביותר) מתרסקת ליד העיירה (רוזוול, ניו מקסיקו), כל החייזרים מתים במקום. הנקודה הזו יש אי הסכמה ומתפתחות שתי תת - תאוריות, תת - תאוריה אחת אומרת שהאמריקאים לקחו את כל הטכנולוגיה החייזרית שהייתה בחללית, תת - תאוריה אחרת אומרת שחללית האם יצרה קשר עם נשיא ארה"ב באז (ת´יאודור רוזוולט) והציע לו הצעה שלא יוכל לסרב לה: החייזרים יתנו לארה"ב את כל הטכנולוגיות על החללית שהתרסקה וילמדו אותם להשתמש בהם בתנאי שארה"ב יעניקו לחייזרים אישור לחטוף מספר מסויים של בני אדם משטח ארצות הברית בשנה לצורכי מחקר. בכל מקרה, שתי התת - תאוריות מסכימות שמספר שבועות לאחר מכן החלו העבודות בהקמת "אזור 51" (או "ארץ לעולם לא" - איפה שפרנק עובד) באגם גרום היבש, נוואדה (המקום באמת קיים, אך הוא אזור צבאי סגור, אפילו הנשיא לא יודע מה יש שם), שם לפי התאוריה עוסקים מדענים אמריקאיים מהשורה העליונה בחקר הטכנולוגיות החיזריות שהיו על החללים. לפי התאוריה, לארה"ב יש את הטכנולוגיה לחזור בזמן, לגלוש בין מימדים, לרפא מחלות סופניות אין ספור, לערוך מסעות בחלל שהיום נראים בלתי אפשריים - כמו טיסה לנפטון וחזרה במספר ימים, הטכנולוגיה ליצור שיכפול של כל דבר - חיי או דומם ועוד אין ספור טכנולוגיות שהיום נראים כאילו לקוחות מסרטי מדע בדיוני. הסידרה מתכזת בטכנולוגיית החזרה בזמן, כפי שכולנו יודעים.

Master Yoda

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo153.gif

כרגע הכנסת את עצמך להודעות נבחרות ולטאג ליין! מחיאות כפיים! (אני רציני זאת הייתה יופי של הודעה)

Master Yoda

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

מטוס החמקן... זה היה סיפור מצחיק. ביזבוז טוטאלי!

אז גם ה"יום השלישי" מדבר על זה?

כי גם בסרט היום השלישי רואים את וויל סמית נכנס לתוח מתחם במדבר שבו הוא מגלה חללית של חיזרים... וגם יש שם בנאדם שכל הזמן מדבר על זה שהחייזרים לקחו אותו וממנו הם למדו דברים על האנושות. אז בקיצור, גם בסרט הזה מדברים על קונספירצית רוזוול?

Master Yoda

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif

הרי וויל סמית´ והשחקן הזה מפארק היורה, שאין לי מושג איך קוראים לו, טסים עם חללית אל תוך חללית האם של החיזרים האלה. הם מתתמשים בחללית שהתרסקה ברוזוול לכאורה. סרט גרוע... אהבתי אותו כשהוא יצא, הייתי ילד קטן. אבל עכשיו כשאני רואה אותו... פשוט עלוב.

Larik

New member
הי, הי....

השחקן הזה השתתף גם בסרטים אחרים כמו למשל הזבוב, פארק היורה, כלבים נגד חתולים... ועוד סרטים שהלוואי והייתי זוכר את שמם.

Master Yoda

New member
הוא גם שיחק ב"אוגי"../images/Emo153.gif

אבל פארק היורה זה הסרט הכי מצליח שהוא שיחק בו. מה רצית שאני אכתוב רשימה של כל הסרטים?!

Larik

New member
לא, פשוט לא אהבתי את

פארק היורה, ולא את היום השלישי. השחקן הזה השתתף בעוד סרטים הרבה יותר טובים לטעמי שכדאי להזכיר את השתתפותו בהם.

sprites touch

New member
לשחקן קוראים ג´ף גולדבלום

לא מעט מד"ב מבוסס על רוזוול, אפילו יש סדרה שנקראת "רוזוול"

Larik

New member
רגע, רגע....

דיברת על איזור 51, אבל לא דיברת על MAJESTIC , אני יודע שאתה יודע מה זה MAJESTIC, כי רואים שחקרת את הנושא קצת יותר מהאדם הממוצע אז לכן אתה פשוט חייב לדעת מה זה, אל לכן בבבבבבקשה תרשום מה זה, כי אני יודע בערך מה זה ואני רוצה לדעת יותר.

למעלה