קוסמים ומכשפות

בלונד23

New member
אני חושבת שקרוב לוודאי האיחור במחזור נבע מהציפייה

אם באותו חודש נתן לך תאריך, מן הסתם היית על טורים גבוהים ובציפייה חזקה.
כשאני למשל מצפה לתחילת טיפול חדש או עם רופא חדש וכאלה, תמיד מאחר לי המחזור בכמה ימים טובים.

spirt20

New member
תלוי בכמה המחזור סדיר

לפעמים יכול להיות הריון כימי, במקרה שלה היא לא בדקה.. אבל זה לא משנה בסוף זה יקרה

snir210

New member
זה מה שלא קורה לי

המחזור שלי מאוד מאוד מדיוק ברמה שהיו ימים שהייתי מתפללת שיאחר ביום או יומיים שתיהיה קצת תקווה

spirt20

New member
בגלל זה איחור במקרה שלך

בדרך כלל מעיד על משהו.. גן אצלי מגיע כל 28 יום כמו שעון מעורר ושהוא איחר או הקדים ( כולה 2) היה כימי

spirt20

New member
גם אני כמוך מתפללת רק לבורא עולם

ומאמינה שהוא לא שוכח אותנו

נתנאלה2

New member
טעית, התפללי לאלוהי הפוריות לא תמיד הוא

ואלוהים חד הם,
וכל המבורכים , מברכים, מחוללי ניסים, קסמים ,מכשפים
מה אומר ?
החצרות שלהם גדולות, עשירות, מלאות בממון , לעיתים נדמה שזה מה שחשוב .....
אם היית שואלת את אלוהים, בטוחני שלא היה מאשר את עבודת האלילים הזאת.
לצערנו, אדם במצוקה מחפש במי ובמה להשען.
איך אמרו, הרב פירר זה לגמרי הפורום הזה
תקשיבי לו, קראי אותו
אין צורך בממון, ואינך מחויבת לתרום כשנולד בן זכר ,

הדעה האישית שלי היא שאסור...

רוב הסיכויים שזה באמת שרלטנים כפי שציינת, אך אם לא אז זה עוד יותר גרוע לדעתי..
אם הינך דתייה, אז אדרבה את צריכה לדעת שהתורה התנגדה לזה.

לילד שלך יש מועד, אל תאיצי בו בדרכים לא טבעיות (או ליתר דיוק לא רפואיות). תאמיני שהוא יגיע בסוף, כי בסוף הוא יבוא.
תזכרי תמיד שהמטרה היא לא ילד כמה שיותר מהר, המטרה היא ילד בריא, שחייה חיים ארוכים וטובים. תתפללי לילד הזה, אל תלכי למגיה (במידה וקיים) שתכן ויביא לך את האופציה הראשונה. אני מאמינה שאם זה אכן קיים, אז זה בא עם מחיר.

אם את דתייה, את יכולה לפנות למה שהדת מציעה (שלצערי בחלק מהמקרים גם כוללת דברים שהיהדות אסרה- כגון קמאות.. אבל נשים זאת בצד לרגע). מכירה אנשים שהלכו לרב אפרגן עם בעיית פוריות, וקיבלו ממנו ברכה.

שיהיה לך המון הצלחה, וגם סבלנות, לחכות לילד שלך, שיגיע...

לגבי אפרגן לא ציינתי את העניין החשוב...

שתודה לאל הם עכשיו עם ילדים בריאים ומקסימים... לא יודעת עם קשור או לא..
אבל לא יכול להזיק

בלונד23

New member
נחמד אבל לא תמיד אפשר לחכות

מה תגידי לאישה בת 40 ומעלה שרוצה ילד? לחכות?
הרי כל יום שעובר הוא לרעתה
במקרה הזה ברור הרצון שלה להאיץ תהליכים ולא לחכות.
(בלי קשר לרבנים. הכוונה לא לחכות למועד כלשהו מלמעלה אלא לפעול - הרשות נתונה, לא?)

הדגשתי- לא מדברת על לא לעבור IVF וכו.. אני לחלוטין בעד

להיעזר בכל מה שהמדע והרפואה מציעים... ושבידנו לפעול (ובין היתר לסבול) ע"מ להשיג את ההריון המיוחל. מה שניסיתי להגיד שדעתי האישית היא שלא כדאי להשתמש בכל מיני "מגיה שחורה" וכו (אם קיים דבר כזה בכלל), אלא שההריון המיוחל יבוא ממקום טהור, כמו שתינוק צריך לבוא, ולא מכשפים...

ואגב, ראיתי מה שאת רשמת למעלה- רבנים ותרומה... אני ממש לא נגד (בטח שלא לגבי תרומה שגם אני עושה זאת), ואפילו נתתי בתשובה שלי המלצה על רב... הכוונה שלי לכל הדברים שהיהדות יצאה נגדם, כמו לומר לנשים לעשות כל מיני פעולות הזויות ע"מ שתוכלנה להרות, או כשפים כאלה ואחרים.. (ושמעתי על כל מיני מקרים שבחורות הלכו לדברים כאלה..)

בכל מקרה, ברור שהרשות נתונה, וכל אחת תעשה מה שהיא רואה לנכון...

כך או כך, מאחלת לכולן פה תינוקות בריאים וטובים, ובשנה הקרובה

למעלה