קוסמים ומכשפות

קוסמים ומכשפות

בא לי להאמין שהם יכולים לעזור לי. הרי אף אחד ושום דבר אחר לא עוזר.

בשכל (ובעצם גם בלב) אני יודעת שהעולם מלא שרלטנים שיכולים לנצל אותי ושכמותי, ואני לא מאמינה שמישהו יכול לעשות משהו, אבל כל כך בא לי כן להאמין וכן למצוא מישהו שיעביר ידיים על הבטן שלי, ופוף, הכל יסתדר.

לפעמים אני מוכנה ללכת ברגל לצפת וחזרה, לבלוע עורלות, לנשק בתולות, לשתות מיים קדושים, לבקש ברכות, להעביר חוטים אדומים ולהשתטח על קברים - לו רק הייתי מאמינה שזה יעשה משהו (נכתב ללא כל כוונה להעליב, כנצר למשפחת משתטחים, וכדתיה מזרחית), אבל זה הרי לא יועיל. אני צריכה נס!!!!! נס!!!! נו, מי יכול לתת לי כזה?!

שולחת לך מסר

שמת פעם על העיצה של "סעו לנופש"?

ויותר מזה, יש לי חברה שעברה טיפולים ארוכים, קשיים ועם אחוזי הצלחה נמוכים מאוד מאוד.. ולמרות הכל, שתי הבנות שלה נבראו אחת בתאילנד והשנייה ביוון..
זה הרי לא כישוף ולא נס..
כל הפואנטה של כולם יחד, זה השחרור וההקלה... (כישוף זה לתת למישהו אחר לקחת את האחריות.. אמצעי נהדר להקלה ב "מה אני עושה לא טוב")
אם יש באישיות את המתנה המופלאה של לתת למישהו אחר את המושכות ולשחרר.. אז קדימה, בחרי כיוון ותחגגי..
מקסימום, זה לא יעזור.. לפגוע, זה הרי לא יפגע.

אוליי..

קופות החולים צריכות לממן כרטיס טיסה לתיאלנד
נשמע שסטטיסטית, זה אזור מפרה

acka

New member
ניסיתי כמה פעמים את השיטה הזו

לא עבד לי, אבל לפחות נהניתי.
אם כמובן נשכח את קלקול הקיבה המעצבן בברצלונה שלגמרי גרם לי להאמין שזה הריון.

רמזוטה

New member
חחח את האדם

השלישי שאני שומעת שקיבל קלקול קיבה בברצלונה.....הזוי. צריך לדעת איפה לאכול שם

snir210

New member
...

גם לי זה לא הצליח אמרו לי לחצות ים אז חציתי זה לא הכי עבד אבל זה תרם לי הרבה כוחות נפשיים חזרתי מחוזקת טוב זה בטוח עושה בהצלחה

איזה קטע עם האמירה לחצות ים...

שמעתי על עוד מישהי שנאמר לה לחצות ים!
&nbsp
אצלי זה לא עבד

היא321

New member
גם אצלי זה עבד

3 ימים אחרי ההחזרה השישית שלי טסנו לחו"ל (אירופה). וחזרנו עם שני פסים :)
באותו הסבב עשיתי פיפל, קלקסן וקניתי צמחי מרפא באינטרנט. ככה שלא יודעת מה באמת עזר.
ועוד בחו"ל אכלתי רק ג'אנק, לא נחתי לרגע קניתי כרטיס אנלימיטד ללונה פארק..

בלונד23

New member
שום דבר לא מונע ממך לנסות

את יכולה ללכת לרנטגן, את יכולה לתרום לצדקה בתאריכים רלוונטיים, את יכולה ללכת לרבנים או לנסוע לאומן.
רינת גבאי אמרה בכתבה הגדולה שהייתה עליה לאמזמן שרק אחרי שהיא נסעה לאומן היא זכתה לבנות, עד אז היו לה מלא הפלות.
אני כותבת ברצינות - אם זה מה שאת מאמינה בו, אין כל מניעה שבאמת תעשי את זה. זה יכול להיות טוב לנפש.

acka

New member
אני חושבת שזו לא השוואה הוגנת

הרב פירר לא טוען שברכתו מובילה לניסים.
הוא אדם מדהים שיודע לעזור במצבים רפואים מאוד מסובכים בזכות הידע שלו ולכוון למומחים ולטיפולים המתאימים.
הוא לא "מקובל" או משהו בסגנון - יותר מלאך מתווך.
לצערי בתחום שלנו הבעיה היא לא בלמצוא את המומחים אלא יותר שהנסתר עדיין רב על הגלוי.

לרגע לא חשבתי על ברכה כנס, אלא על ייעוץ...

את צודקת, הבעיה היא לא המומחים...
&nbsp
חג שמח

טוליתי

New member
מסכימה עם אקה,

הרב פירר לא נותן ברכות אלא יודע להפנות לרופאים הנכונים, מה שבתחום שלשמו התכנסנו אנחנו המנהלות יודעות לעשות
.

בלונד23

New member
נכון מאוד! הרב פירר הוא סמכות רפואית

הוא עזר לאחי באבחון הסרטן וגם בבחירת הטיפול (שעזר!)
זו פחות סמכות רוחנית אלא יותר רפואית כמו שאקא כתבה.

snir210

New member
אמונה

אני נסעתי עד קרית אתא לרנטגן הוא נתן לי תאריך שאני יהיה בו בהריון באותו חודש באמת היה לי איחור של 10 ימים אבל הריון ממש לא היה אני בן אדם מאמין מאוד אבל אם הזמן ואם כל מה שהלכתי לרבנים אני נהפכתי לאדישה שנמנעת ללכת אם אני צריכה משהו אני מסתכלת ישר לשמים ומבקשת מבורא עולם ישירות...

למעלה