קוסמים בישראל

../images/Emo4.gif הוא ברובו מאוכלס

אמנם ע"י בדואים אבל זה גם משו... *הלכתי לאסוף פופקוקן מהשדה
*

saaror

New member
לפי דעתי אין קהילה בישראל

אין קוסמים מהסיבה הפשוטה שבתורה צווינו להרוג כל מכשפה וקוסם ומעונן ומנחש. בקיצור,לפי זה,גם אם היו קוסמים,הם הושמדו כולם ולא נותר יהודי אחד בעל "דם קסום".

saaror

New member
אבל,שלא כמו אצל הנוצרים

שמאמינים שמכשפות הן "כרתו בוית עם השטן", אצלנו יש מצווה להרוג אותן,כמו את עמלק,ובתקופת המלכים יישמו את זה(כמו שאול) וגם בגמרא מסופר על רבי שמעון בן שטח שהרג שמונים מכשפות ע"י גברים שתפסו אותן והכניסו אותן לסלים. בקיצור,אצלנו אין.

א. עמלק עדיין קיימים..

הצאן שעמ"י לא הרג היו עמלק שפשוט שינו צורה לחיות... (ואני לתומי חשבתי שרולינג המציה את המושג הזה.. טוב שיש בגרות על שמואל השנה..) ב. אני גם חושבת שאין אצלינו.. גם מי שחושב את עצמו מכשף אצלנו לדעתי הוא סתם שרלטן... אולי מקסימום יש כאלה שמסוגלים לעשות עין הרע או משהו.. למרות שיש אצלינו מישהו בשכונה שמתעקש שמישהי כישפה אותו...

גם אני חשבתי על זה...

זה באמת שאלה מעניינת. אני חושבת שאולי כמו בקוסמים של בריטניה בטח יש להם כאלה קיצוניים וכאלה לא קיצוניים- כמו ימין ושמאל. אבל אני חושבת שהעובדה שאנחנו חיים עם כל מיני עדות(דתיים וחילונים, ספרדים עם אשכנזים...) די תעזור לתופעה הזאת קצת לדעוך. ועוד שאלה שמעניינת אותי- תחשבו על זה, הרי שום קוסם שחי בישראל לא יכול להיות מנותק מהמציאות. כי תחשבו על זה לרגע- אנחנו מדינה קטנה יחסית. אז אפילו קוסמים שבאו ממשפחות של טהורי דם יהיו חייבים לדעת מה קורה עם המוגלגים... הרי יש פיגועים, ויש קסאמים וכאלה... זאת שאלה די מעניינת.

../images/Emo6.gif

המוגלגים חושבים שהם מטורפים שהם יוצאים בהצהרות שהם "קוסמים" עלק והקוסמים לא מבינים למה המוגלגים לא מבינים את זה שהם ב-א-מ-ת קוסמים כמו שרולינג המציאה.
עזבו, זה הצחיק אותי.

דנקי

New member
חבר'ס.. אני רוצה להתוודות..

אני לא באמת בת, ולא קוראים לי דניאלה, ואני לא בת 11 וחצי.. אם כבר מדברים על קוסמים אני לא יכולה להחזיק את זה בפנים.. אני... הארי, הארי פוטר. *בושה* כל הספרים של רולינג הם רמזים למוגלגים... ויש באמת קוסמים. זהו.. התוודתי.. אה, ויש עוד משו למטה.. עוד למטה..
אבל אני באמת הארי.

אני יודעת שאת משקרת

את חייבת להיות ילדה בת 11 כי <<רק>> ילדה בת 11 תעשה את הדבר הזה של "עוד למטה..." עם איזה טריליון אנטרים(אני מדברת מניסיון גם אני עושה את זה זה... . כייייייייייייייף

Jastar

New member
יש קוסמים

לא מגיבה פה הרבה אבל חייבת להגיב פה. לפני כמה שנים, נכנס אלי למשרד לקוח ותוך כדי השיחה איתו הוא אמר שהוא עושה "קסמים" כולם חשבו שהוא קוסם מסיבות כזה, סטייל להוציא שפן מהכובע וכל העניין עם זריזות הידיים. ביקשנו ממנו להדגים. הוא עצר שעונים של 3 עובדות, על ידי זה שהוא העביר יד מעל השעון ואפילו לא נגע בו והדבר הכי מוזר זה שהוא כופף כפית ולא כמו אורי גלר. הוא לקח כפית, תפס אותה בקצה ומול עיניי הכפית להתחילה להיסתובב בספירלה. אחרי שהכפית הפכה לספירלה, הוא זרק אותה לכוס מים והמים העלו אדים ורחתו מהחום של הכפית. הכפית עדיין במשרד ועדיין בצורת ספירלה. אני לא יודעת אם הוא קוסם או שסתם יש לו יכולות מוזרות אבל אם מישהו היה מספר לי ולא הייתי רואה את זה, לא הייתי מאמינה.

ToryMaster

New member
בהחלט יש מכשפים

לא הוקוס פוקוס עם שרביט, אבל בהחלט יש דבר כזה.

למעלה