קוסמטיקאית

mumi3

New member
קוסמטיקאית

אם נינט מעוניינת בקוסמטיקאית מעולה שתפנה אליי...

A m o r e 1

New member
../images/Emo207.gifנינט הייתה בגיא פינס../images/Emo207.gif

הראו אותה בהופעה עם שי גבסו. בסה"כ זאת הייתה אחת הכתבות היותר מצחיקות שראיתי איתה...וגם היא הייתה יחסית ארוכה. היא פשוט הייתה כל כך מצחיקה, ומשוחחרת כזו... היא הריצה כל מיני בדיחות..כמו שבסוף אחד השירים היא אמרה לקהל במקום "שי גבסו!" אז היא צעקה "בן שערבי" והיא ושי גם קצת ירדו על שירי מיימון...(טיפה לא רציני..) והם היו ממש ממש ממש ממש מתוקים יחד! וגלוללת הכותרת שבסוף התוכנית הראו אותם שרים את השיר שגבסו תירגם "שרי המלחמה" של בוב דילן, וזה פשוט היה ביצוע מדהים!

mumi3

New member
קוסמטיקאית

הלו! אני לא מתבגרת שמעריצה את נינט, אני קצת יותר מבוגרת.. אם היא רוצה באמת קוסמטיקאית טובה שהיא בועד הארצי של הקוסמטיקאיות וקוראים לה נינט אז שתפנה אלי! אם לא שתסתפק בקוסמטיקאית צפונית...מת"א. אם היא בכל זאת בעלת שכל בקודקוד כמו שפרגנתי לה אז כדאי לך להיות איתי בקשר.ורד. דרך אגב: כשספרתי את זה לאמא שלי על השידוך בינהן היא צחקה ואמרה אם יהיה לי מקום פנוי ואם תרצה לבוא מת"א אז אני אשמח.. יש לי אמא גזעית אפילו שהיא בת 70...

ג ב ש ו ש

New member
תודה מאמי../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

רוני צילמה כמה תמונות ברישמי
מעניין לשמוע ת'פירוש לשיר של בוב דילן

אנשים חייבים להתחיל

לצאת מהסרטים שהם חיים בהם, דחוף... כאילו אני באמת לא מבין מה נראה לאנשים שהם כותבים כאלה הודעות
.

mumi3

New member
גבשושון

בניגוד למעריצים שבפורום אני קצת יותר בוגרת מהם.. לי הייתה כוונה טובה למצוא לה קוסמטיקאית הכי טובה באזור הצפון אם לא בארץ, אם לא הובנה כוונתי אז תשכח מכל הסיפור הזה. כל דברי אמת לאמיתה. אני מאחלת לכם כל טוב, ורד או מומה.

l a h a v100

New member
טוב, אבל תפסיקי לפתוח מיליון הודעות

בבקשה ממך. זה מבלגן את הפורום

ג ב ש ו ש

New member
סבבה,לא באנו אלייך../images/Emo88.gif

בטענות פשוט אנחנו לא האנשים המתאימים לדברים כאלה.

למעלה