קוסמטיקאית

קוסמטיקאית

היי בנות יש לי שבוע חופש וחשבתי שסוף סוף יהיה לי זמן לטיפול פנים . מה שלא עשיתי כבר מזמן. למישהי יש המלצות באזור נתניה? תודה

לוליLuli

New member
../images/Emo140.gifאת תמיד מוזמנת אלי....../images/Emo9.gif

אומנם אני בהוד השרון(ולא נתניה) אבל..... אני מבטיחה לך טיפול פנים מושקע ומפנק...
בכל שלביו. משולב עם עיסויים וזמן רוגע אמיתי...(מוזיקה מרגיעה ברקע..נרות...),מרבית לקוחותיי נרדמות בסוף...כנראה לא סתם...
ו... גם למי שמזמינה באוגוסט -יש מתנה-עיסוי גב.בנוסף למה שכבר ציינתי.....
אני מקבלת גם בשעות הערב(אולי זה יקל עלייך שאני לא מנתניה)וגם בשישי מהבוקר ועד....)
שולחת לך את פרטיי במסר.

נו אז מה הבעיה תפרגני לעצמך קצת.

LULI בתקווה שיש לי אוטו באחד הבקרים אצור איתך קשר. כבר הולכת לבדוק עם הבעל

אני פשוט לא בטוחה שעכשיו זה

העיתוי הנכון.... לא יודעת אם אני אוכל לשכב בלי לזוז כל חצי שנייה ולעשות פיפי 5 פעמים בטיפול (אמצע חודש שמיני ונורא נורא נורא סובלת - מותר להכניס קצת קיטורים, לא?
)

לוליLuli

New member
ורש שלחתי לך גם מסר

אל דאגה מה שאסור בהריון -לא יעשה ויוחלף במשהו שמותר,הטיפול לא יפגע או יהיה פחות טוב.אל דאגה. את כל השאר פירטתי לך במסר

mom2ia

New member
את יכולה בבקשה לשלוח לי גם פרטים במסר?

אני רוצה להעניק לעצמי מתנה. הרווחתי את זה ביושר בחודש וחצי האחרונים.

לוליLuli

New member
בשמחה רבה../images/Emo9.gifולבנות הפורום מחכה הטבה כפולה

מעבר להטבה של חודש אוגוסט שהיא -על כל הזמנת טיפול פנים -מקבלים עיסוי גב מתנה לבנות המקסימות של הפורום המדהים הזה מחכה הטבה נוספת מתנה (אשר בד"כ לקוחה חדשה מקבלת אצלי,כשאין אף הטבה חודשית אחרת) כלומר רק אתן זוכות לכפל הטבות !!!!
כי אין מה לעשות...אתן הכי מקסימות,ולמי אם לא לכן אימהות יקרות מגיע לזכות בפינוקים?!!! (זו אחת הסיבות שאני מקבלת גם בערב ,על מנת שכל האמהות ימצאו זמן...) ו...הנה אני שולחת לך גם פרסום שלי

א ג מ י ם

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gifמומלץ באהבה

זהירות זה ממכר
לכל מי שלא יודעת מירי הצנועה מאוד נחשבת לאחת הקוסמטיקאיות הנחשבות והמוכשרות ביותר באיזור השרון
המון כלות שלנו נוסעות לטיפול אצל מירי {היא גם מאפרת כלות}
אז פרגנו לעצמכם ותהנו

לוליLuli

New member
אורטלוש...תודה נשמה../images/Emo9.gif,ריגשת אותי....../images/Emo24.gif

אין כמוך יקירתי!!!!! ו...מחכה לפנק אותך בקרוב מאוד מאוד

למעלה