קוסם חובב אם שאלה -

t h e c a t

New member
קוסם חובב אם שאלה -

שלום. אני מעוניין למצוא איזשהו חומר שמתנדף בטמפרטורת החדר, והגז שלו דליק. א-ב-ל, אני גם מעוניין שהאש תהיה מספיק קרה שהיא לא תזיק ליד שלי. יש מצב אנשים???

DhoBit

New member
אש קרה???

באמת יש דבר כזה?!?!?!?! ממה שאני יודע אש זה אש..... גם ראיתי בתוכנית של אלה שעושים פעלולים בסרטים שאין דבר כזה אש קרה.... יש כל מיני חומרים שמבודדים מאש... אבל אש קרה.... קשה לי להבין תמושג...

זכיר

New member
יש צרוף מילים כזה

הניצוצות שמתעופפים מזיקוקים ביתיים (כאלה ששמים על עוגת יום הולדת במסעדות), כל חלקיק לוהט בטמפרטורה גבוהה מספיק להפצת אור נראה, רק שבזכות קוטנם של החלקיקים, כמות החום שמכיל כל חלקיק קטנה כל כך שנוצר הרושם שהאש "קרה". חוץ מזה, נדמה לי שבסיס הלהבה לא גורם לכוויות, אבל לא הייתי מסתמך על זה בכל מה שקשור לשלמות העור שלי. תחפש חומר שבוער בטמפרטורה סבירה תוך זמן קצר - כמות חום מינימלית עם סיכוי נמוך לכוויות. רצוי נדיף - כדי שלא ידבק בך בזמן הבעירה. תגלח שערות מיותרות באיזור הקסם. (או שתסמוך על העובדה שתוך קסם שניים השערות יבערו ממילא) ולך תברר בחנות קסמים. (או שתקבל את הגישה המדעית המקומית שגורסת ניסוי וטעיה - הטעויות על חשבונך (אלכוהול?))

בלחצים נמוכים (כמו בהרים גבוהים)

אש בוערת בטמפרטורות נמוכות (יחסית), אבל נראה לי שהאש גורמת לכוויות בכל זאת.

2_be

New member
ברוך הבא חתול ../images/Emo140.gif

אני לא הייתי הולכת במקרה הזה על ניסוי וטעיה ופשוט הייתי הולכת לחנות קסמים ומבררת מה נהוג... אבל אולי זו רק אני

למעלה