קוסם דם

PuRe in§anitY

New member
קוסם דם

אני קוסם דם והייתי רוצה לפתח קסם המחקה מעוף , למישהו יש רעיון?

leper

New member
קשה.

אם אני מבין נכון קוסם דם עוסק בנוזלים, אז אולי ניתן ליצור משהו שקשור לטיפות? לטוס על הלחות שבאוויר? טוב,נראה לי מגביל נורא ומסובך... תנסה אולי טקס שקשור לעופות,טבח קצרצר והטמעת יכולות מעוף, הופה, זוג כנפיים זמניות. לא הייתי מנסה זאת עם ארנבים.

ננסק

New member
לאו דווקא נוזלים בלבד

אבל הרעיון של הטמעת יכולות תעופה מצא חן בעיני. עם זאת, אולי כדאי לזנוח בכלל את רעיון התעופה, זה פשוט לא משהו שקוסמי דם עושים, כמו שאני תופס את זה.

Gilgam69

New member
הדבר הראשון והיחיד שעולה לי לראש

, חוץ מדם, הוא Blood Magus.

leper

New member
זו הסיבה שבגללה צריך למצוא פיתרון

אחרת איך העולם היה מתפתח כאשר מנסים לכופף את הבילתי אפשרי? מה בעצם קוסמי דם עושים? ומה קורה כשהם ניפגשים עם ערפדים,אם יש בכלל איזה שהוא קשר לעיניין.

ננסק

New member
לא מסכים

חלק מהיופי של עולמות פנטזיה זה המידור הקשה בין סוגי קסם. קוסם טבע פשוט לא יכול לעשות -שום דבר- כשזה מגיע לקהל גדול של אנשים. פייטן, לעומתו, מסוגל להקסים את הקהל בשירתו, מילולית. יש תחומים שונים והתמחויות שונות, וזה חלק מהיופי. אני מאוד אוהב מידור. ולפי הצורה בה אני מדמיין קסם שנקרא "קסם דם", מדובר בבריתות דמים, בהקרבת יצורים בשביל טקסים מאסיביים, ובשימוש בכוח החיים של עצמך ושל הקרובים אליך בשביל לתגבר את עצמך (ואת הקרובים אליך). זה כולל ריפוי, למשל, או כישופים טקסיים אדירים להטלת קללה על עיר שלמה, אבל זה לא כולל נקרומנסרים ואל-מוות, כמו שזה לא כולל תעופה. פשוט לא קשור לזה.

למעלה