קוסטה ריקה

Bik101

New member
קוסטה ריקה

ממריא ביום שישי לקוסטה ריקה הטיול הוא יותר טיול גלישה שאינו מוגבל בזמן ואולי טרק קצר פה ושם אז מה לארוז ומה לא לארוז? להתארגן בארץ או שם? עצות , טיפים וכו יתקבלו בברכה...

sela v

New member
מידע על קוסטה ריקה

אם תעשה חיפוש אחורה בפורום (חיפוש מתקדם) על 2003 ו-2004 תוכל למצא קצת חומר על קוסטה ריקה. אין הרבה מהפורום שהיו שם, לכן מכיוון שאתה נוסע ביום שישי, הייתי מחפש, ולא מחכה עד שמישהו שהיה שם יכנס לפורום. מהאנשים שמבקרים כאן לעיתים קרובות אני זוכר רק את yayou, שהייתה שם.

yayou

New member
קוסטה ריקה

הי, קשה לענות על שאלה כ"כ רחבה אבל הטיפ הכי חשוב זה לגשת בסן-חוזה למכבסה. אם לא שמעת על המכבסה, זוהי מכבסה של זוג קוסטה-ריקנים שהתאהבו בישראלים והם למעשה המקום להתחיל בו את הטיול. יש שם ספרים שמטיילים כתבו (בעברית כמובן), טיפים, עזרה בהשכרות רכב, חיוג לארץ, וכו' מה שאני מאוד מבקשת זה שתעשה שם כביסה כי זו הפרנסה שלהם!!! הבעיה הגדולה היא שאין עלי את הכתובת כי כפי שכבר ציינתי כל החומר שלי מהטיול נמצא אצל חברים. תחפש באתר למטייל ואם לא תמצא תתקשר אלי לטלפון ששלחתי ב sms האישי ואני אראה מה אני יכולה לעשות. עוד טיפ חשוב מאוד - תביא sano די מהארץ. לגבי האריזה מה שתשכח זה לא נורא כי סן-חוזה עיר מפותחת לחלוטין, כמעט ניו-יורק...
ואם יהיו לך עודפים ניתן להשאיר ללא תשלום במכבסה!

למעלה