קונקשן דרך בחריין ??

• פותח הנושא oz s
  • פורסם בתאריך

oz s

New member
קונקשן דרך בחריין ??

היי, בשבועות האחרונים התחלתי לחפש די בקדחתנות אחר כרטיס טיסה במחיר סביר (באיזור סוף ספטמבר) להודו.כצפוי,הטיסות מפוצצות ואפילו רשימות ההמתנה מלאות.בסופו של דבר,מצאתי חברה שמציעה כרטיס טיסה במחיר סביר ובתקופה המתאימה. הבעיה - הטיסה כרוכה בקונקשן של כ-4 שעות בבחריין (נסיכויות המפרץ),מדינה מוסלמית ולא ידידותית לישראל.כעיקרון הבנתי שאין בעיה לשהות בשדה תעופה למס' שעות מוגבל,אבל העניין עדיין מאוד מרתיע אותי. האם למישהו יש דיעה בנושא? כדאי? לא כדאי? סיכונים ? התנסויות אישיות? אה,וכמובן - אני בעל דרכון ישראלי בלבד,כך שאין לי את הפריבילגיה 'להתחזות' לתייר אירופאי. תודה מראש

Yo-man

New member
יצא לי להיות בקונקשן בדובאי

זה היה ב-92, והמצב אז לא היה כל כך מתוח, אבל הסתובבתי בדיוטי פרי לצד שייחים אמיתיים בגלימות, והיה מצחיק. תשתדל לא להיות בסנדלים ולא ללכת עם תיק שכתבו עליו בגדול "איסתא" ויוכלו לחשוב שאתה מיצרי, לבנוני או איטלקי. זה לא כמו בהודו שהישראלים בולטים מקילומטרים. אני טיילתי באינדונזיה המוסלמית וחשבו שאני אוסטרלי. לא כי אני נראה אוסטרלי אלא כי זו ברירת המחדל שלהם. הם לא מכירים ישראלים אז שייכו אותי למה שהם כן הכירו. מעטים יזהו אותך כישראלי, אם בכלל. לא תנחת עם תחושה של ביטחון, אבל אני לא חושב שיש בזה איזו בעיה אמיתית.

ashmash

New member
לא ידידותיים לישראל?

ממש לאחרונה השליט שלהם תרם 10 מיליון דולר לקבוצת כדורגל מליגת העל הישראלית...

../images/Emo9.gif ולי היה פעם קונקשן באבו-דאבי

היה משעשע. רציתי לקנות משהו ולקבל עודף במטבעות למזכרת, אבל הם לא הסכימו לקבל כסף יפני, משום מה, וזה כל מה שהיה לי חוץ מכמה המחאות נוסעים שהודפסו בארץ והעדפתי שלא להוציא...

sela v

New member
רשום באתר של המטה ללוחמה

בטרור שזה בסדר. אם אתה מפחד אז תטוס עם חברה שלא עוצרת בבחריין. לפי דעתי עצירה בבחריין כמוה כעצירה בעמן או קהיר.

jeshu

New member
אני לא יודע איך זה היום בדיוק אבל היו נציגיות ישראליות בחלק ממדינות המפרץ אחרי הסכמי אוסלו.נציגויות של אינטרסים כלכליים וכאלה.

למעלה