קונצרט.....

R a c h e li

New member
קונצרט......./images/Emo79.gif

ואני המנצחת
רגע
תקשיבו אחד שמחזר דרך הילדים כדי סוף סוף לקבל ממני אחד שמפנק רק אותי כדי סוף סוף לקבל ממני אחד שמתפסלף איתי כדי סוף סוף לקבל ממני כאילו דאאאאאאאאא לא הבנתי
אז השילוב המנצח זה .......חחחחח לתת לכל תו לנגן בזמן שלטעמי מתאים אההההההההההה רגע לא הסברתי את סוף דעתי.... שמה מכירים את המקום ההוא שלוקח מאיתנו 90 שח' לחודש (מבצע ל3 חודשים)
שמה יש תוים דיי מעניינים אחד וואלה אמר לי שמדליק נרות ואפילו שם מוזיקה נעימה ושאל איך אני לבושה חחחחחחחחחחחחחחחחח כוס אומו לא הבין הבן אדם שאני בנקיון של פסח וכלל לא בקטע של חימום אבל נוווווווו נתתי לו לפנטז השמעתי קולות חחחחחחחחחחחחחח של אחת שנהנת כאילו דאאאאאאאאאא ממש לא קשה כשמזיזים רהיטים
בקיצור..... רחלי משתעשעת......

יערית

New member
רחלי עיזבי רגע התווים

ורישמי הפרטים: מה לתת כשכואב לנסיכה הגרון?????????????????? נ.ב ללמד אותך איך לנגן עם התווים?

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחחח

הזזת רהיטים...קולות שכאלה.... את רוצה להגיד שזייפת אורגזמה......והוא לא ידע/הרגיש? כאילו דאאאאאאאאאאא.

מצוטטת

New member
לא, לא, לאאאאאאאא))))))))))))

לא ברהיטים עסקינן אלא באינסטרומנטים...... רחלי רק מכשירה ת'תיזמורת לפסח כאילו..... או , שיכול ל'יות שהשמיעה ש'לי לא משו))))))))))

d a n i e l s 5

New member
לכי לחדר שינה....

תנסי להזיז את הארון....במקביל תתקשרי אל עצמך (או לכל אחד אחר) ותנסי לשמוע את הקולות ...... בואי לכאן אחורי זה.....ותספרי לי מה שמעת, או איך זה נשמע. את לא שומעת....אני לוקה בהבנת הנקרא.....הכל יכול לקרות בהודעות של רחלי.....

מצוטטת

New member
אז זהו.....

הלכתי ליותרת בטחון הרגע לבדוק.... ושון כלון לא השתנה הלילה הZה מכל הלילות.... אולי זה השטיח מה בולם אצלי ת'קולות אולי המיZרון הגמיש מה משפיע עלי האקורדים אותם אקורדים מה שמותיר לי לחשוב דברים ששומעים מכאן.... לא נישמעים אוטודבר משם.....

maof

New member
מותקקקקקקקקקקקק ../images/Emo24.gif

זה באמת לא משנה... את אשמה
מעוף

מצוטטת

New member
חחח, בגללך נבהלה

והתנתקה לה הנקודה.... היה ותחזור... ת'זור לה אתה לנצח על המקהלה מצו' חייבת לפרוש ל

maof

New member
סליחה ....../images/Emo13.gif

היא יודעת ומרגישה GUILT מעוף

d a n i e l s 5

New member
כל שנותר הוא....

לחכות לרחלי שתבוא ותשמיע לנו את הקולות/האקורדים....הקונצרט. אחחחחחחחחחח (נא לקרוא באקורד Z) אוהבת שאת קורצת לי....

R a c h e li

New member
תיקון ../images/Emo6.gif

הזעתי....לפני ז'ותי באה ועושה לי
ו....
בוקר טוב עולם......

maof

New member
רחלי עבורך ../images/Emo79.gif כמבוקשך../images/Emo25.gif

אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארקוד אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומרת לא ציפיתי מסוליקו לפחות כי רק סוליקו מרגישים את הבנות ורק לזה אני חיכיתי

לוטוס22

New member
מעוף מה זה הקישור?

הקישור נכנסתי שם אפשרי לשמוע מנגינות? איך? תודה מראש

maof

New member
צ'טער אלו רק המילים אבל....

תמיד יש אבל
בעוד רגע יש לך גם מוזיקה לא לשכוח לפתוח רמקולים
מעוף

למעלה