בבקשה לא לשכוח להזיז ת'ישבנים מעוף
ד דייג בשקיעה10 New member 10/4/06 #17 מה עובר על רחלי? רחלי גבר זה לא מצרך שקונים במכולת. וגם לא אחד צריך לשכנע אותו להרשים אותך. זה אחד שלאחר שדפוגשים אותו לומדים מהם היתרונות והחסרונות שלו ואם יש התאמה ופרפרים והבנה זה מתפתח ביחס של 1:100 חג שמח
מה עובר על רחלי? רחלי גבר זה לא מצרך שקונים במכולת. וגם לא אחד צריך לשכנע אותו להרשים אותך. זה אחד שלאחר שדפוגשים אותו לומדים מהם היתרונות והחסרונות שלו ואם יש התאמה ופרפרים והבנה זה מתפתח ביחס של 1:100 חג שמח
R R a c h e li New member 10/4/06 #22 זהו ש..... 90 ש"ח כדי למצא מוצר שיתאים זה נישמע לי זול.... אמרו לי שבשוק באשדוד אפשר למצא אפילו זול יותר חמוד אתה המוצרים על המדף כל כך מפטים שכבר לא יודעת מה לבחור אז החלטתי שעדיף ......לפנטז שאת כולם אצלי בבית יש ואיתם מנגינה אנגן.... חג שמח..... דרך אגב איזו חכה יש לך
זהו ש..... 90 ש"ח כדי למצא מוצר שיתאים זה נישמע לי זול.... אמרו לי שבשוק באשדוד אפשר למצא אפילו זול יותר חמוד אתה המוצרים על המדף כל כך מפטים שכבר לא יודעת מה לבחור אז החלטתי שעדיף ......לפנטז שאת כולם אצלי בבית יש ואיתם מנגינה אנגן.... חג שמח..... דרך אגב איזו חכה יש לך
י י ל ד ת האור New member 10/4/06 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo25.gifהצחקת אותי על הבוקר../images/Emo23.gif
ש שובבית ונשית New member 10/4/06 #26 אחלה קונצרט - וחג שמח הצטרפתי לאחרונה, ואני ממש נהנת, פשוט כיף. נראה שכולם מכירים..... לכולם חג שמח אביבי ורענן
אחלה קונצרט - וחג שמח הצטרפתי לאחרונה, ואני ממש נהנת, פשוט כיף. נראה שכולם מכירים..... לכולם חג שמח אביבי ורענן