קונצרט רגשות.

• פותח הנושא eindy
  • פורסם בתאריך

eindy

New member
קונצרט רגשות.

חושב ! מה דמות לך וצורה ? עדיין, לא עשינו הכרה. ואת, לא שלחת ציור, לא תמונה. כובש את תחושותי, ליום בו ניפגש, נותן דרור לדמיוני. הוא כמאכולת אש. פגישה בליל קייצי וחם, נרד יחדיו אל חוף הים. שניינו שוהים כאן לבדנו, נשיל, נטערטל מכל בגדינו. כשני צעירים בנפש, בגיל בשימחה, נרקד במים, את ריקוד התשוקה. חובקות זרועותינו, האחת את השני, תאוותינו מדבקת, בינינו עוברת, כחוט השני. שפתותינו נפגשו, לשוני בגרונך, ידייך בחלצי, אוחז במותנך. סגרת בפיך, על גבריותי, ינקת לשד, משקה אוני. משולש תאוותך, בין ירכייך, קטיפה, הניחיני ואבוא, אל בית האהבה. כשגמרנו נשמעה זעקתינו בשחקים, יחדיו מאוחדים, בטירוף חושים. כזו סימפוניה של אהבה, קונצרט רגשות, בכל גיל - תענוג לחוות !

*g99

New member
ואווו

כתיבה מדהימה! איזה סגנון מיוחד.אהבתי מאוד,אשמח אם תמשיך. 99...

eindy

New member
g99

לפנטז ? לכתוב ? להיות בקשר ? לאונן ? להצטיין ? או... להזדיין !

eindy

New member
חזרה, בתשובה. g99

אם לא ענית, נפגעת, וזו לא היתה הכוונה. אני מתנצל.

*g99

New member
איזה מתוק...

ממש לא נפגעתי,נהפוכו...כ"כ צחקתי מתגובתך. אני רוצה להסביר לך ולכולם משהו חשוב: אני בן אדם כמוכם,אני עובדת כמוכם,נתונה למצבי רוח כמוכם וכ"ו. לא תמיד אני מצליחה לשבת ולקרא את ההודעות,אם זה מחוסר זמן,עיפות,סתם אין כוח...יש לי את חיי האישיים... אני נהנת לקרא את מה שאתם כותבים,אנני מזלזלת,רק שאני כמוכם...בן אדם. בשבילי,"מנהלת פורום" תפקידה שיהיה סדר...שההודעות יהיו כפי שצריכות להיות,גיל האנשים יהיה מעל 18...אז אני פה כל יום,דואגת לכך...אך לא תמיד אני עונה,קורה. אתה גרמת לי לצחוק,הייתי צריכה את זה ... תודה לך גם על הפרח היפה...אני אוהבת כחול. g99...

eindy

New member
g99

ואני אהבתי אותך בשל תשובתך הנחמדה. אבוא לבקר בימים שבחלונך יתנוסס וילון כחול. ואם תרצי לראות אותי, דפדפי ב www.hydepark.co.il בפורום +50 . במדור,חברה וקהילה. נשיקה. גדעון.

למעלה