קונצרט חורף בני, בן ה11 מנגן בטרומבון בקונצרט החורף בהיכל התרבות קונצרט
S siofok New member 9/2/05 #1 קונצרט חורף בני, בן ה11 מנגן בטרומבון בקונצרט החורף בהיכל התרבות קונצרט
ד ד ר ו מ י ת 1 New member 9/2/05 #2 כל הכבוד לבן המוכשר../images/Emo39.gif אנחנו נוסעים היום לאופרה בתל-אביב לראות את "המשיח" של הנדל בהשתתפות מקהלה מהונגריה.
כל הכבוד לבן המוכשר../images/Emo39.gif אנחנו נוסעים היום לאופרה בתל-אביב לראות את "המשיח" של הנדל בהשתתפות מקהלה מהונגריה.
א אם החיטה New member 9/2/05 #6 כל הכבוד!!! בכורי ניגן בטרומבון 3 שנים ועד היום אני מצטערת שהפסיק בגיל 15 . (קשה להתמיד כשההורמונים משתוללים...). מאחלת לבן הצלחה והתמדה. אם בגיל 11 הוא בהיכל התרבות כישרון ודאי יש.
כל הכבוד!!! בכורי ניגן בטרומבון 3 שנים ועד היום אני מצטערת שהפסיק בגיל 15 . (קשה להתמיד כשההורמונים משתוללים...). מאחלת לבן הצלחה והתמדה. אם בגיל 11 הוא בהיכל התרבות כישרון ודאי יש.
יוליקה Member מנהל 9/2/05 #8 כן ? יופי. המנצח זה חודורוב?? בעלי מנצח תזמורות נוער. לכן אני מכירה את רב המנצחים כיון שהם משתתפים בסמינר למנצחים שבעלי בין מארגניו.
כן ? יופי. המנצח זה חודורוב?? בעלי מנצח תזמורות נוער. לכן אני מכירה את רב המנצחים כיון שהם משתתפים בסמינר למנצחים שבעלי בין מארגניו.
O orlu New member 9/2/05 #9 שיופוק,,,,,בהפלגה הבאה שלכם תזמינו אותנו וברקע תהיינה נעימות ג'ז....... יופי כל הכבוד