קונצרטה..

לושית1

New member
קונצרטה..

האם השינוי שחל לאחר לקיחת הקונצרטה הוא קיצוני חיובי? הבן שלי לוקח 18 מ"ג של קונצרטה, הוא בן 7. אמנם יותר רגוע, אבל יש רגעים של "עצבים"- אולם לא באותו משקל כמו שהיה לפני לקיחת הכדור. אבל: בכיתה הוא לא משתף פעולה עם המורה, לא מוציא מחברות/ספרים, לא מכין שיעורים אלא אם זה בהתערבותי. הלא זה מה שהכדור אמור לספק? מה יהיה??? זה הסוג השלישי של הריטלינים שאנחנו מנסים. נמאס לי לעשות ממנו שפן ניסיונות, אני משתגעת מזה!

05 מיכל

New member
רגע, רגע

בואי ספרי מההתחלה: ניסיתם קודם רטלין רגיל? באיזה מינון? מה קרה אז? האם בטוח ש 18 זה המינון שלו? לפני שעוברים בים סוגים שונים צריכים קודם לחפש את המינון הנכון.

לושית1

New member
מחשבה...

אני לא עושה שום צעד, מבלי להיוועץ בנוירולוגית ובפסיכולוגית . התחלנו עם ריטלין רגיל, עברנו לריטלין LA ועכשיו אנחנו בקונצרטה 18 מ"ג. בן 7 ושוקל 25 ק"ג. אני מתחילה לסגת. ולנסות להשקיע את המשאבים בטיפול התנהגותי, כמו תרפיות למיניהן שמתאימות לילד. (אנסה להתאים אחת מהן)..

לושית1

New member
או..קיי

ריטלין 10 מ"ג ריטלין LA 20 וקונצרטה 18 מ"ג. ההרגשה שיש לי, היא שהכדורים הם "על פני השטח" ולא עושים את העבודה כמו שצריך. הייתכן?

spidergirl

New member
טוב מה שעשית בעצם

הורדת לו את המינון מ- 10 מ"ג ל- 8 מ"ג ל- 5 מ"ג... יתכן ועוד איך. פתרון: לעבור לקונצרטה 36 מ"ג

05 מיכל

New member
אכן, כמו שספיידי אמרה

במקום לחפש מינון נכון או כדור נכון, "שיחקת" עם שניהם בבת אחת, תוך הורדת המינון. LA 20 הוא ל 6-8 שעות, ומבחינת עוצמתו בכל רגע נתון הוא שקול בערך ל08 מ"ג של רטלין רגיל. כבר ירחדה. קונצרטה 18 הוא ל-12 שעות, ומבחינת העוצמה בכל רגע נתון הוא שקול ל-5 מ"ג של רטלין רגיל. עוד-יותר-פחות, כמו שאמרו הגששים. נראה לי שהנוירולוגית שלכם היא לא ממש מומחית להפרעות קשב, גם אם היא נוירולוגית ילדים. את מוכרחה נוירולוג שמתמחה בזה, ומבין במינונים השונים של הסוגים השונים. אחרת לא יהיה לך מושג אם רטלין יכול לעזור ועד כמה, והאם יש צורך בטיפולים נוספים, ואיזה. בהצלחה!

zivadina

New member
קונצרטה והתנהגות

הקונצרטה אמורה להשפיע על יכולת הויסות ההתנהגותי והקשבי, אבל לא יכולה לטפל בכל בעיות ההתנהגות. נראה לי שצריך כאן ייעוץ של מומחה מתחום בריאות הנפש כדי להמליץ על טיפול התנהגותי מתאים. מציעה לך להוסיף את שאלתך לד"ר מנור, שעדיין לא ענתה על כל השאלות. כדאי שתכתבי גם מהו משקל הילד.

למעלה