קונצרטה

קונצרטה

האם יש שוני בין קונצרטה לריטלין מבחינת השפעה לטווח ארוך? הבת שלי בת 8 מקבת תרופה זו כבר שנה האם עושים הפסקה ?

zivadina

New member
השפעה לטווח ארוך

שלום דליה וניצוץ 1, וברוכה הבאה אלינו. היות שקונסרטה היא ריטלין שארוז בתוך משאבה, מדובר בשני המקרים באותו החומר, ריטלין, ששמו המדעי methylphenidate. את מוזמנת לקרוא את תגובתה של ד"ר מנור מיום שישי בקשר לקונסרטה. כמו כן, את מוזמנת לצרף את שאלתך לשרשור השאלות שנפתח לה ביום ה' בערב. היא עונה בסוף השבוע. נשמח לראותך בינינו גם בהמשך, ולשתף אותך בנסיוננו בטיפול בילדים ADHD.

אני נותנת

רק בזמן שיש לימודים המטרה של לקיחת כדור זה לריכוז וישיבה בכיתה אך בשבתות אין צורך , למה לתת ? היו היא לומדת בבית ספר רגיל עם עזרה פעמיים בשבוע בתוך בית הספר וההתלבטות שלי האם להעביר אותה לבית ספר מיוחד בשנה הבאה או בכיתה מיוחדת בתוך בית הספר, מה ממליצים ?

האם הילדה עברה איבחונים?

שאלתך מאוד מורכבת. קודם כל הילדה צריכה לעבור איבחון, בנוסף בה"ס צריך להמליץ, אבל עם בה"ס לא חושב שהילדה צריכה מסגרת מיוחדת ואת כן חושבת זמני ועדת השמה כדי שתדון בקשיים של הילדה ,על סמך האבחון ועל סמך תפקודה והועדה תחליט על זכאותה לחינוך מיוחד.אם עדין הדברים לא ברורים גשי לצוות המקצועי של בה"ס על מנת לקבל חוות דעת והסבר מה את צריך לעשות.

zivadina

New member
מסגרת חינוכית לילדים עם קשב וריכוז

ממליצה לך לקרוא את הדיונים שלנו כאן: תקראי את ההודעה הראשית ואת אלו שמתחתיה.

05 מיכל

New member
לא התכוונתם לילדים בלי קשב וריכוז?

אלה שיש להם קשב וריכוז - אין להם בעיה...

למעלה