קונפרנס

קונפרנס

תגידו, בוגונביליות, מה עושים עם האיום האיראני? - אני קורא לראשי הפורום לקום מרבצם עטור האבק ולעשות מעשה. לא יודע מה אתכם, אבל אני מתכוון להגיע לשם עוד בשבוע הבא ולהתחיל לתקתק תיק תק עניינים שברומו של עולם. המידע המודיעיני המצוי בידי מצביע על כך שיהיה קל לשכנע את האחמד הזה לעבור למקצוע יותר שמרני, כמו עיבוד עורות או רכיבה על גמלים. ומקסימום, נקצוץ לו חתיכת גפילטע לתוך החשיש. צריך למהר, עדשים שלי, או שהם יהפכו את כולנו לגונדי אחד גדול. קדימה.

קפת

New member
בכלל לא עטור אבק

היתה פה השפחה האוקראינית לפני כמה ימים, הוציא לאבק את המיץ. ובניגוד לשמועה, האיבר היחיד שיש לי כפול (חוץ מאלה שיש לכולם) זה הואגינה. ככה שלהגיד שהראשים של הפורום וגו' זו השמצה פרועה. לגמרי, אפילו.

קפת

New member
בטח עשית משהו

כי כשזה מגיע, זה לא מגיע סתם. ואל תגיד שלא הזהירו אותך.

ותפסיקי

כבר עם ההלצות חסרות השיניים. מתי כבר תקחי אחריות ותטפלי בנושאים הבוערים? אם כל מה שאת צריכה זה כמה ססמאות מולדת ומלחמה כדי להדליק אותך, אז תגידי, אבל חלאס, הגיע הזמן שתעשי את המוטל עלינו.

קפת

New member
איזה אדיוט אתה!

לא מספיק שחשפת את הסוכן הכי מוצלח שלי (זה עם הבלונים שגר בביוב. מפגר שכמותך, מה חשבת שהוא עשה שם, אם לא דגם חריונים של מסומני מטרה בינלאומיים. אתה לא מאמין כמה מידע מודיעיני אפשר להפיק מהפרשות. והבלונים? באמת חשבת שמדובר בבלונים אמיתיים? בלונים, אדוני, בלונים. כן, אלה שמגיעים לביוב...), אתה עוד אומר שאני צריכה לקחת אחריות? מצידי, אתה צריך לרדת לביוב (מילולית, לא מטפורית, אבל אם תמצא דרך "לרדת" לביוב, אני מבטיח להמליץ עליך לועדת נובל לשנת 2009). לפתוס את מקומו של זה. ואם כל מה שאתה צריך זה כמה ססמאות מולדת ומלחמה כדי להדליק אותי, כנראה שאתה לא מספיק מיומן. אתה בושה למולדת. ולפורום. לאו דווקא בסדר הזה.

זה נחמד

שאת מרוגשת כלכך מעניין פעוט כלכך. זה אפילו מעודד אותי. וברצינות, בנוגע למטאפורות ומעבר להן, הגיע הזמן שהפורום הזה יהפוך להיות פורום רציני, ולייצר פתרון אמיתי לבעיות החיים ולא סתם לעסוק במילוליות עבשה. זה נכון שעד כה עסקת נהנינו כולנו ובדיחות ומסיבות עד אור הבוקר והכל, אבל הגיעה העת לערוך חשבון נפש ובדק בית, מטאפורית כמובן, שכן, לא בנפש עסקינן. אגב ירידות, זהו. רק ריגשתי את עצמי קצת.

קפת

New member
מזל שלפחות אתה מצליח לרגש אותך

עוד יבחוש בן שלולית שדקה אחרי שהגיע יש לו מה להגיד לי על איך ומה וכמה ולמה... חוקן כבר עשית, שאתה מדבר אלי בכלל?

סיפור על איך ומה

לילה אחר לילה. לילות שלמים שאת אובדת לך בתוך עצמך. רק את והמסך המרצד, כוס וודקה מהולה במים, וחלומות שבורים. נוגע ללב ממש. אז אל תעשי שרירים כאילו את לא צריכה אפחד. כי את צריכה פה שחקני רכש חדשים. רצוי מצויידים בפלפלים אימתניים. כאלה שיפרצו בבהלה ויפילו את כולם מהכסאות. כלומר, את אלו שעדיין לא הוכו בשינה עמוקה ונפלו שדודים על רצפת הפורום. ואגב, בין מלמולי החרקים שלך, ניסיתי להבין למי בדיוק אני אמור לעשות חוקן? זה (ולא! זה לא זה! זה סתם זה. זה, נו, זה.) ניסיון פיתוי כושל?

קפת

New member
חוקן מבצעים

בחדרו של פטר חמור. הבעיה היא שהוא יצא למילואים ושכחו אותו בבינת ג'בל. הוא עוד מחכה שם שאיזה יסוער יבוא לתת לו טרמפ. יש לך פלפל אימתני?

למעלה