קונפי שוק אווז ???

SpicyTuna

New member
קונפי שוק אווז ???

האם למישהו יש מתכון מנצח? עם הסבר על שיטת הבישול? קיבלתי מתכון של בישול השוק 16 שעות בחום של 50 מעלות. נשמע הגיוני?
 
המתכון שאני מכיר

כולל כיסוי של שוקי הברווז (לא אווז...) בשומן ברווז עד מעל הגובה שלהם ולבשל על אש קטנה במשך 3 - 4 שעות בישול זה אומר טמפרטורה של קצת מעל רתיחה, 50 מעלות זה טוב אולי בשביל ליבש את זה, לא יותר דרך אגב: באזור Pau נהוג, לפני הבישול, לבצע חתכים בבשר ולהכניס לשם חתיכות שום אה, ועוד משהו: לתת תשומת לב ליין שמלווה את ה-Confit, בצרפת נהוג לשתות עם זה יין אדום של אזור Graves, אצלנו נראה לי שקברנה סוביניון של אזור הגולן יכול להיות מתאים
 
למעלה