קונפייייייייי הרסת לי את העיניים עם ההודעה למטה. וואוו - הולכת לטפטף סטילה. לילה טוב מסטול :-)
ש שרון-ב- New member 28/5/01 #1 קונפייייייייי הרסת לי את העיניים עם ההודעה למטה. וואוו - הולכת לטפטף סטילה. לילה טוב מסטול
K KONFUZ New member 28/5/01 #2 לילה טוב חמודה תשאירי לי קצת סטילה... את יודעת שאני חזק בנוזל כחול חלומות פז
ש שרון-ב- New member 28/5/01 #3 היי אז אם אתה כבר פה.... אפשר עיסוי קטנטן בגב התחתון ? ככה לפני השינה ? בתודה מראש על החלומות הכחולים
היי אז אם אתה כבר פה.... אפשר עיסוי קטנטן בגב התחתון ? ככה לפני השינה ? בתודה מראש על החלומות הכחולים
K KONFUZ New member 28/5/01 #4 מה שתגידי בגב העליון ..בגב התחתון.. אם תרצי ביד ואולי גם בלשון.. אבל בואי ניגמור מהר.. כי קונפוז כבר מת לישון
מה שתגידי בגב העליון ..בגב התחתון.. אם תרצי ביד ואולי גם בלשון.. אבל בואי ניגמור מהר.. כי קונפוז כבר מת לישון
ש שרון-ב- New member 28/5/01 #5 אמרתי... לילה טוב ותודה רבה אני כבר עם רגל אחת מתחת לשמיכה. דרך אגב, קונפי, קראתי אותך בפורום השני שלך (מאחר וזה הראשון) ו..... מסרתי לזהבי עצבני ד``ש ממך ברצינות איש מצחיק, דווקא לא עצבני כל כך שרון לילה טוב
אמרתי... לילה טוב ותודה רבה אני כבר עם רגל אחת מתחת לשמיכה. דרך אגב, קונפי, קראתי אותך בפורום השני שלך (מאחר וזה הראשון) ו..... מסרתי לזהבי עצבני ד``ש ממך ברצינות איש מצחיק, דווקא לא עצבני כל כך שרון לילה טוב