קונפיוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פסיפלוחה מנערת ת`נוצות ומגעגעת
פ פסיפלורה New member 2/5/01 #5 אוף אוף אוףףףףףףף כמה אפשר??!! קיעקעתי את השם שלך על הלשון אני ממלמלת אותו בדבקות שלוש פעמים בדקה וחצי.. לא יכולה יותרררררררררר
אוף אוף אוףףףףףףף כמה אפשר??!! קיעקעתי את השם שלך על הלשון אני ממלמלת אותו בדבקות שלוש פעמים בדקה וחצי.. לא יכולה יותרררררררררר
K KONFUZ New member 2/5/01 #6 אוף אוףףף אוףףףףףף השם שלי מתגלגל לך הלשון אה... את לא מספיק מתוחכמת.!! אם הית מקעקעת את שמי..על הדגדגן היו לך אורגזמות..אטומיות!! ותגידי...
אוף אוףףף אוףףףףףף השם שלי מתגלגל לך הלשון אה... את לא מספיק מתוחכמת.!! אם הית מקעקעת את שמי..על הדגדגן היו לך אורגזמות..אטומיות!! ותגידי...
K KONFUZ New member 2/5/01 #9 התגידי... זה היה ..לשאול מה שלומך? האמת שהתגעגעתי אליך... אם כי(יש משהו שמוזר לי ביותר) קונפוז~(מתבייש לספר שלא הבין את``גלגל העין``)
התגידי... זה היה ..לשאול מה שלומך? האמת שהתגעגעתי אליך... אם כי(יש משהו שמוזר לי ביותר) קונפוז~(מתבייש לספר שלא הבין את``גלגל העין``)
K KONFUZ New member 2/5/01 #14 נהפוכהו!! מת על חלב אם!!! אבל ..(איש מוזר אנוכי)שותה אותו עם נענע! שאלה לפוסי --------------- מניאק זה טוב או רע ???
נהפוכהו!! מת על חלב אם!!! אבל ..(איש מוזר אנוכי)שותה אותו עם נענע! שאלה לפוסי --------------- מניאק זה טוב או רע ???
פ פסיפלורה New member 2/5/01 #17 גם אני אוהבת אותך... חבק שפתיי בשפתייך יקיר לחח בם .. נשקני עד תיאנק נשימתי תחתם חבקני אהוב עד ייתך עורנו לאחד כבשני ואחבק אונך בי יהדקו שרירי חיותי סביבך לספוג כל אגל מלקוש תאוותנו.. פסי (לועסת נענע ומזמזמת שירי כנסיה)
גם אני אוהבת אותך... חבק שפתיי בשפתייך יקיר לחח בם .. נשקני עד תיאנק נשימתי תחתם חבקני אהוב עד ייתך עורנו לאחד כבשני ואחבק אונך בי יהדקו שרירי חיותי סביבך לספוג כל אגל מלקוש תאוותנו.. פסי (לועסת נענע ומזמזמת שירי כנסיה)
K KONFUZ New member 2/5/01 #18 חלס..נשמה.. אני עוד...אתחיל לאונן כאן מול כולם! תמיד את עושה סקס..עם מילים כלכך יפות??
פ פסיפלורה New member 2/5/01 #19 הלו הלו הלו! בלי להעליב! אני לא ``עושה סקס``. אני סתם מזדיינת! דבר שני - אני יכולה גם לדקלם קטעים נבחרים מנאומיו של שאול יהלום, אם זה עושה לך את זה
הלו הלו הלו! בלי להעליב! אני לא ``עושה סקס``. אני סתם מזדיינת! דבר שני - אני יכולה גם לדקלם קטעים נבחרים מנאומיו של שאול יהלום, אם זה עושה לך את זה
K KONFUZ New member 2/5/01 #20 את מעולה!! רציתי לכתוב מזדיינת..שיניתי(כדי לבדוק אם תתקני אותי) שאול חלש פוסי... אני מתחרמן רק מהאירוטיקה המילולית של עבד אל מלכ דהמשה.. תני אישור שאת אוהבת אותי???!!!
את מעולה!! רציתי לכתוב מזדיינת..שיניתי(כדי לבדוק אם תתקני אותי) שאול חלש פוסי... אני מתחרמן רק מהאירוטיקה המילולית של עבד אל מלכ דהמשה.. תני אישור שאת אוהבת אותי???!!!