מעניין
5. נראה לי שזאת כבר לא קונספירציה אלה עובדה חדה וברורה.
האמת שאני לא יודע את מי להאשים בעניין הזה, אין ספק שהיריבות בין ג'ורדן ואייזיה הייתה משהו די שונה מיריביות אחרות כי זה חרג מהפן הספורטיבי והשניים האלה פשוט לא סבלו אחד את השני (למרות שלפחות במקרה של אייזיה, הוא מאוד התאמץ להסתיר את זה) אז מייקל ניצל את מעמדו כסופרסטאר הבלתי מעורער של הליגה ואמר בפשטות "או אני, או הוא" שזה כמובן נבזי בפני עצמו אבל הליגה פשוט ויתרה ולא ממש נלחמו בו בעניין הזה וכאן אני מאשים אותם. אם מקבלי ההחלטות בליגה היו עומדים על הרגליים האחוריות ואומרים שאייזיה בפנים, אני לא מאמין שאחד בעל גאווה גדולה כמו של ג'ורדן היה מוותר על המעמד הזה (הוא פשוט היה ממרר לו את החיים מבפנים).
4. לא יודע אם אפשר לקרוא לזה קונספירציה. זאת פשוט שיטת האימון ב-NBA וזה הכל. ככה הם מאמינים שנכון לשחק וזה מה שהם עושים.
אם הספורטיביות במצבים האלה היתה כל כך חשובה ה"האק א'שאק" לא היה נולד.
3. כאילו דה! אבל למה להגיד שהשופטים קובעים? זה החלטה של הליגה וזה לא איזה משהו שנולד אתמול בבוקר. לצערנו הרב, שיקולי רייטינג הם חלק מהעניין ב-NBA ואולי אדם סילבר יהיה זה שישנה את זה.
יחד עם זאת, אני לא חושב שמדובר בתסריט ידוע מראש כי האפשרות שמשחק מהסוג הזה ינוע סביב 10 או 15 הפרש תמיד קיימת ואז השופטים יכולים רק להביט על המשחק ולא באמת לשנות את התוצאה.
2. זה דווקא מעניין, אני זוכר את הדיבורים האלה בזמנו (לעזאזל, אני זקן!) וגם אז זה היה נראה לי מטופש.
איכשהו לא נראה לי הגיוני שיבואו לכוכב הגדול של הליגה ויאלצו אותו לפרוש בגלל דברים מהסוג הזה למרות שלכאורה זה הכתים את שמו של ג'ורדן.
הפרישה של מייקל לא הגיע מהאוויר, זאת אמנם היתה פצצה רצינית בעולם הספורט אבל כבר בתחילת אותה עונה היו שמועות על כך שאם הבולס לוקחים אליפות נוספת, מייקל יפרוש.
אני מאמין (ואולי אני משוחד) שג'ורדן היה מי שהוא היה זאת התחרויות שלו והיכולת שלו להצית את עצמו כל פעם מחדש, אחרי שהבולס לקחו את האליפות השלישית שזה משהו שלא נעשה מהשושלת של הסלטיקס אי שם בשנות השישים, מייקל הרגיש שנגמרו לו האתגרים ויצא לחפש אתגרים חדשים. כשזה לא הלך, הוא חזר ל-NBA שזה אתגר בפני עצמו, לחזור בגיל 32 (שזה הגיל ששחקנים מתחילים לדעוך) ולהוכיח שאתה עדיין הגדול מכולם, זה לא אתגר פשוט
1. האמת שעל זה אני שומע בפעם הראשונה ומהיכרותינו רבת השנים על סטרן ופועלו, לא הייתי פוסל את העניין הזה על הסף.
אני זיהיתי את הקיפול המדובר אבל האם זה בהכרח אומר שהיתה פה קומבינה? (איפה רפי גינת כשצריך אותו???)
אני מעדיף להישאר תמים בנושא הזה ולהאמין שלפחות הדראפט היה ונשאר נקי ולא מזוהם כמו הרבה דברים אחרים שסטרן עשה.