קונספירציות על קיום חייזרים

subatoi

New member
קונספירציות על קיום חייזרים

כבר כתבו פעם בתקשורת על שר ההגנה (!) הקנדי לשעבר שטוען שיש חייזרים וכו'. אז הנה משהו בנידון. מעורר (טיפה) מחשבה. אה, וגם מזכירים שם טיפה ZPM.

marinegirl16

New member
מישהו ראה יותר מידיי מד"ב!

אנרגיית נקודת אפס! זה כזה מגניב!! ואם זה רק היה אמיתי...
"הקמת משלחות מחקר ודיפלומטיה, שתקשורנה קשרים עם אותן תרבויות חוצניות ושתבהרנה להם שפני האנושות לשלום." חח זה כזה טוב! תודה על הקישור!

GoldenEye2015

New member
אנרגיית נקודת האפס היא אמיתית

האפשרות להשתמש בה כמקור כוח אינסופי היא ששנויה במחלוקת.

ARIS BOCH

New member
לא צריך לקחת את זה ברצינות

מי שכתב את הכתבה מבין בקונספירציות, לא במדע אמיתי.

subatoi

New member
העניין הוא לא הכתבה.

העניין הוא מה שמסופר בה. זה גורם לך לחשוב, קצת. אם כמה אנשים רציניים אומרים מה שהם אומרים, לך תדע... ברור שיש סיכוי שגם הם תמהוניים כמו כל שאר האנשים שאומרים שהם ראו עב"מים (אם לא תמהוניים, אז איך שלא תקראו להם). אבל בכל זאת יש שם קצינים בכירים, אסטרונאוטים שמוזכרים, ומי שעורר את העניין לפני כמה חודשים בעיתונות - שר ההגנה הקנדי לשעבר. אני לא יודע אם גם בקנדה שר ההגנה הוא אדם רציני כמו שיש אצלנו, אבל זה בטח לא סתם מישהו. מייקס יו וונדר. רק קצת. ואז שוכחים מזה מהר

subatoi

New member
../images/Emo207.gif ת'ור ../images/Emo153.gif

תגידו, אני מניח שת'ור זה רק השם ה"ארצני" שלו, ובפועל יש לו שם אחר בלתי ניתן להגייה או משהו כזה, נכון?

kinspirit

New member
לא נראה לי

כי הרי לפי הטענה של הסדרה האלים הנורדיים קרואים למעשה על שם האסגארד שהציגו את עצמם כאלים, כך שזה כנראה השמות האמיתיים שלהם.

סלמאק

New member
לא נראה לי...

עד כמה שזכור לי, בפעם הראשונה שת'ור הציג את עצמו לצוות SG1, הוא אמר את זה (מנסה לצטט מהזיכרון): "אני הוא זה שאתם מכנים "ת'ור"..." אני מניח שזה לא השם האמיתי שלו באסגארדית מדוברת...

subatoi

New member
לונורא. שיניתי כבר את השורה

בפילק הרלוונטי
וגם סופסוף מצאתי חרוז נורמלי ל"או'ניל" (תתפלאו כמה קשה זה היה). לאקי מי.

LEyahoo

New member
כן אבל

אם אני זוכר נכון זאות הייתה הפעם הראשונה שהם ראו את תור כמו שהוא נראה במציאות (ז"א בגוף של אסגרד בסדרה) ולא כמו בהולוגרמה של הלוחם הויקינגי. אולי לכן הוא אמר שהוא זה המכונה תור ולא מכיוון שיש לו שם שונה באסגרדית מדוברת. ד"א כמה פעמים הוא החליף גוף?

סלמאק

New member
מי סופר? ../images/Emo6.gif

לא ידוע לנו על כל הפעמים שבהן הוא החליף גוף. הגוף של האסגארד מאוד לא יציב ולא בריא, (הוא גם לא יכול להפרות את עצמו) כך שהם צריכים להחליף גוף לעיתים קרובות. וכל החלפה כזאת, כרוכה בהעתקה של הגוף הנוככי ושיבוטו מחדש, אז בכל פעם מדובר בעותק של עותק של עותק (וכן הלאה), לכן בכל פעם הגוף הולך ונעשה פחות יציב ובריא, הוא קורס מהר יותר ויותר מפעם לפעם.

LEyahoo

New member
מצחיק :)

זה בסדר לא התחלתי לצפות בסטארגייט אתמול. התכוונתי כמה פעמים הוא דיבר על זה או מישהו אחר הזכיר את זה שהוא בדיוק החליף גוף. אבל תודה בכול אופן על התגובה המהירה :)

סלמאק

New member
נראה לי שידוע לנו על פעמיים ספציפיות

שבהן התודעה שלו הועברה (שאני זוכר), אבל כמו שאמרתי, בטוח ישנם עוד מקרים שלא ידועים לנו.

Bajoran Priest

New member
אם כבר מדברים על דברים מוזרים

חלמתי הלילה שהדמויות של באפי הופיעו בסטארגייט, ואיכשהו זה היה הגיוני. כאילו שהיקום של באפי ואנג'ל ("באפיוורס") הוא אותו יקום של סטארגייט. זה היה ממש מוזר.

למעלה