קונספירציה

shaddy

New member
קונספירציה../images/Emo10.gif

תגידו זה רק אני או שיש עוד מיהו שחושב שיש קשר בין תעשית המשקפיים ( רופאי עיניים ואופטומיטריסיטים) ו ה GRAD SCHOOL עד לפני 11 חודשיים היתה לי ראיה תקינה, אתמול גיליתי שאני צריך משקפיים.

shaddy

New member
זה עולה יותר מדי

רק הבדיקה עלתה לי 95$ !!!! אני אעשה אותם שאחוזר לארץ.

milindapanna

New member
same here... and the cost

was 10$ for the check and the glasses, but had to add about 60$ because of all kinds of extras that I wanted. without the insurance it would have been about 250$

d a p h n a

New member
הביטוח שלך לא מכסה בדיקת ראייה?

אני עשיתי בדיקת ראייה כאן ושילמתי רק 15$. אמנם גם זה עצבן אותי כי בארץ חנות המשקפיים שלי עשתה לי בדיקות תקופתיות בחינם, ועצבן אותי שבאתי לחנות מתוך מטרה לקנות משקפיים ב-500$ (אל תבהל. יש לי מולטיפוקל. לא כל זוג משקפיים עולה כך) ועוד חייבו אותי על בדיקת ראייה... אבל בכל זאת, הביטוח שלך לא מכסה את זה?

shaddy

New member
הוא לא

אני מנסה לשכוח מזה כי הנושא הזה מעצבן אותי.
95$!!!

Sonic hedgehog

New member
ביטוח בריאות בד"כ מכסה חלק

אם יש לך סעיף של vision אבל בדרך כלל צריך להגיד להם מה ביטוח הבריאות שלך וגם ללכת למקום בו הבטוח מכסה.

tulkin

New member
אצלי זה קרא בהתחלת התיכון

וזה בטח לא בגלל ששקדתי על הלימודים יותר מדי...

Sonic hedgehog

New member
ואצלי זה קרה בתחילת היסודי, ואצלי זה קרה בתחי

ניתן להסיק מכך שלתחילת לימודים יש קשר ישיר על הצורך במשקפיים- הקונספרציה מתרחבת., ניתן להסיק מכך שלתחילת לימודים יש קשר ישיר על הצורך במשקפיים- הקונספרציה מתרחבת.

NorthernStar

New member
גם אני מתחילת היסודי

אבל עוד בימי התואר הראשון העליזים הראיה הדרדרה פלאים... זוג משקפים עלה לי 600$, וזאת הייתה מסגרת בטווח מחירים סביר. ואני לא אתחיל לדבר על מחירי עדשות המגע... ואפרופו עיניים וקונספירציה: הידעתן שדלקות עיניים נחשבות למחלת הסטודנטים (בגלל זיהום שעובר מהמקלדת לאצבעות שמשפשפים בעיניים בגלל חוסר השינה)?

Mikey Weiss

New member
אני תכף הולכת להוציא רשיון נהיגה

(אחרי שנה, באמת הגיע הזמן), ואז אני אדע גם.

ygranot

New member
את בקליפורניה, אם אני זוכר נכון

מבחן הראיה פה הוא בדיחה. גם אם הראיה לא משהו, תצליחי לקרוא את שורה או שתיים מהשלט שם (בהנחה שאת רואה מספיק טוב להסתדר ביומיום בלי להתקל בחפצים
)

למעלה