קונספירציה נשית

old friend

New member
קונספירציה נשית

נגד המונדיאל
מה עושה ביום שישי, ידידה חוגגת יומולדת כמובן על זמן פתיחת המשחק הראשון של המונדיאל. אני צריך תירוצים שלא כוללים את המילה מונדיאל, הבנתי שנשים פשוט לא מבינות את המשמעות של המילה, ולא כדאי להשתמש בה יותר מידי לידן. רעיונות יתקבלו בברכה

רות 2

New member
קנה לה מטנה אחת מ...

הטלביזיות הענקות האלה ... ותגיד לה שבנתיים רק ערוץ אחד עובד וחייב לבדוק ולתת לטמבלביזה לפעול..... שלח אותה לטיסת לילה רומנטית עם עוד איזה חברה ..

שירלי6

New member
כאילו דאאאאאאאאאאא

ידיה כזאת להפסיד בשביל 12 גברים..מזיעים..חלקים..ומסוקסים??

שירלי6

New member
ומה עם הבן של ההיא?

בוקר טוב כפרוש (+שתי מרפרפות על הלחיים)

d a n i e l s 5

New member
תארגן לה חלופה...

מסיבת הפתעה ..... במקום שמקרין את המשחקים על מסכים גדולים. למשל, הבר האירי ועוד כל מיני כאלה. אתה תראה את המשחק.....היא תהנה מהנוף הגברי (של יושבי הבר) הדדיות זאת המילה .

קודם כל על תכליל

המונדיאל בשבילי זה ר ו נ א ל ד ו זה ברזיל זה הכייף לראות את החברה הצעירים כאן מתאספים יחד עם כל הפופקורן והג'נק..מול המסך.. וזה עוד יותר כייף ללכת לפאב הספורט הקרוב ולראות את זה עם המון אנשים..ותתפלאו..דווקא בפלורידה בגלל שיש מלא דרום אמריקאים הכדור רגל בשיא הפופלריות...

לגבי היידידה שלך...

תעשה יום הולדת בשבילה אצלך המסך שישאר בחדר שלך ולא תארגן מסיבת סטרפטיז..בסלון.. משני החדרים יצא ,"עשן"....

תגיד שיש לך כאבי מחזור

ובהוראת הרופא - התרופה היחידה היא להשאר בבית מול הטלויזיה עם בירה ופיצוחים. החלמה מהירה מאמי. מי יתן ותשוב לאיתנך במהרה בימנו אחרי המונ....

מגיע לפני הזמן.......

כאילו התבלבלת בשעה
נותן לה מתנה
ו
ואומר לה שתחזור אחר כך...... אויייי
אם היית הידיד שלי הייתי.......
|

קונספירציה גברית

בשעת המשחקים הם נעלמים מהבית באופן מפתיע וחוזרים מאוחר מדיפים ריח של בירה ובגדיהם מלאים קליפות של גרעינים. אני מציעה מפגש קונטרא נשית (איך כותבים קונטרה לעזאזל?) סטייל סקס והעיר הגדולה. הם יראו כדורגל ואנחנו נרכל עליהם
ואתה אולדי, רק רוצה להגיד לך אומממממ

ayb1

Well-known member
שמע דבר פשוט ביותר שתמיד עובד

תצלצל ותודיע שלא תוכל להגיע בזמן.... וזאת בלי לתת כל הסבר אלא להודיע שניבצר ממך להגיע בשעה המתבקשת אבל היות והיא חשובה לך מאוד אתה תגיע בכל מיקרה אפילו אם זה יהיה מאוד מאוחר אל תוך הלילה. זכור הכלל הוא בלי להסביר או לנמק,כל הסבר יסבך את המצב.

למה לא לומר את האמת?

גם אני חוגגת יומולדת ביום שישי בערב (מקווה שאתה לא אחד מהמוזמנים שלי) וממש לא הייתי נעלבת אם היו אומרים לי - יש מונדיאל... אמנם, היה לי מאוד חבל, כי אני רוצה את כל אלו שהוזמנו לידי, אבל בכל אופן... יכולה להבין ת הטירוף הכדורגל הזה...

ayb1

Well-known member
צודקת אבל!!!!

מה לעשות ולא כולן מתנהגות כמוך והטענה הנשית הסטנדרטית בהאי לישנא "מה הכדורגל יותר חשוב ממני? כדורגל יש כל הזמן אבל יום הולדת שלי יש רק פעם בשנה!!! אז תראה מחר מה כבר יקרה לך. אלו טענות המוכרות לך או שרק אנחנו הגברים מכירים אותם.

מוכרות הטענות

והן רלוונטיות כשזה משהו שאכן אפשר לדחות אבל מונדיאל יש רק פעם ב ארבע שנים, לא ? ואל תהרגו אותי אם טעיתי במספר השנים

למעלה