קונספירציה נשית

ayb1

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifןמזל טוב ליום הולדתך|כ

אדמiנית

New member
עזוב אותך באמא'שך

בין כה המשחקים החשובים זה בסוף, לא

אוויל משריש שכמוך

איך אתה לא מכיר את סער פדידה והטייץ הורוד
ואתה עוד מתימר לחבב את משחק הכדור המטופש הזה ולומר שאתה מבין בו. שמישהו יספר לאולדי מי זה סער פדידה

old friend

New member
רק שתי פולניות כמוכן

יכולות להפוך מונדיאל לטייץ ורוד רדו לי מהשרשור ומייד (תמשיכו... זה עושה נעים)

זה לא אנחנו

הייתי אומרת-זה אתם אבל במקרה הזה-גם לא מדוייק. אולדי כפרות-בשביל מישהו אחר לא הייתי עושה את המאמץ. הנה-במיוחד בשבילך-סער פדידה, נעים להכיר.

old friend

New member
בעולם הגברים היו תשובות

יותר טובות
"תגיד שאתה הולך לראות את הסומו בקיסריה" - מצטער יש לי רגשתי נחיתות "תגיד שבגלל המחאה נגד התשלום למונדיאל אתם נאלצים לראות את המשחקים בערוצים הזרים ושאתה צריך להישאר על מנת לתרגם לאבא שלך" - הוא דתי
"תגיד לה שאתה חייב להיפגש עם אהבת חייך, חיכית לה הרבה זמן ועכשיו זה הגיע" - היא מוזמנת גם "תגיד לה שהחלטת לחזור בתשובה ושאתה לא נוסע בשבת..." כבר הייתי שם "סבתא שלי מתה (על מונדיאל)" - מזמן.. והכי טוב "בולשיט, שום תרוצים! מה זה החוצפה הזאת? מי קובע דברים בתקופת המונדיאל אתה לא חייב לה שום דבר"

קונספירציה גברית

המונדיאל הזה כאילו,זה עושה אתכם ליותר גבריים???כל הזמן להתעסק עם זה??????

old friend

New member
עוד אחת מהעולם הגברי

על משחק הפתיחה לא עושים מסיבת יומולדת! מקסימום מסיבת רווקות (בלי חשפן - גם חשפנים רואים מונדיאל). תגיד לה שיומולדת יש כל שנה, ומונדיאל פעם ב-4, אז שהיא תעשה את החשבון לבד. שמתי את זה פה ובפורום שיש שם בעיקר גברים התירוצים שלהם היו מקוריים מרגישים ששם זה נוגע בנקודות כואבות

למעלה