קונספירציה נגד ג'יליאן?

1Shir

New member
איך הגעת לזה? לא אמרתי שאוהבת אבל..

זה גם לא הדבר שהכי הכי מפריע לי...

טוב

לאחר שהיה לי די הרבה זמן לחשוב על זה הגעתי למסקנה ש.. אז מה? כמו שכבר אמרתי לך גילי בצהריים. מצידי שפייפר תהיה הבת של ת'ור מנהיג המשהו לא זוכרת מה ומצידי שג'יליאן תתגלה כגבר. אם מדברים עלייך סימן שאתה מעניין. זה לקח לחיים זה לקח לכל סלבריטאי באשר הוא. אולי זה נורא מה שנאמר אבל אני בספק אם המעריצים האמיתיים יאמינו לחצי דבר שנאמר ואני בטוחה שמי שלא מעריץ אותה לא יתעניין בזה כמו שאינו מתעניין בסוג החדש של גידול החסה בשטחים. לעמוד הראשי זה בטח לא יגיע. אני חושבת שבאמת הדבר הכי נורא פה זה עירובה של הבת בכל הסיפור מעבר לזה ג'יליאן מספיק גדולה ומנוסה כדי להתמודד עם דבר כל כך שולי, סתם הכפשה של איזשהו מעריץ משועמם. מעניין מה כריס יגיד על זה....

Gilliana

New member
בתכל'ס - את צודקת

באמת אז מה??? ימותו הקנאים! עדיף באמת לא להתייחס, לכן אפילו לא טרחתי להגיב לשולח המייל ההזוי הזה. וסתם בלי שום קשר לשום דבר - ת'ור היה אל סקנדינבי. וכריס? כמו שאני מכירה אותו, שכולם יקפצו לו על הז...

Julia307

New member
המממ ../images/Emo13.gif

ת'אמת? לדעתי האישית יש מצב שהיה להם רומן. אז מה, זה קורה המון בהוליווד. הם בילו מלא שעות יחד והיא בחורה יפה. אולי זה עזר לה להתבסס בסדרה, לקבל את התפקיד? לא יודעת. היא שחקנית מצויינת שזכתה במספיק קרדיט ופרסים כך שברור שאין אחד שישנה את הערכו כלפיה בגלל העלילות המשונות האלה. מצד שני, רואים שקארטר קרוע עליה, זה ניכר. כמו שרואים שדוכובני מרגיש בתחרות אגו ו/או חש שהוא הכוכב של הסדרה ויש בינם גם תחרות והיחס שלו כלפיה יותר מורכב. זה דברים שמרגישים . מה שיפה באנדרסון זה הקונטרס בין הדמות שהפכה אותה למפורסמת, לבין מי שהיא. יש בה רב גוניות .היא יכולה לשחק סוכנת אפ.בי.איי רופאה ומדענית ויכולה לשחק פרוצה. יש בה את שני האלמנטים. חוץ מזה היא ג'ינג'ית ואומרים שהן סוערות
. עד החתונה הבאה של אנדרסון,זה יעבור

the scout

New member
אני חוזרת על מה שאמרתי פעם

מה שקורה עם ג'יליאן לאחרונה ממש מוזר לי. לא רוצה לחיות עם בעלך- לגיטימי. אבל לנהל רומן ולהיכנס להריון כשאת עוד נשואה (וברור שהיא ניסתה להיכנס להריון כי קשה לי להאמין שבגילה זה היה פנצ'ר)- זה לא ממש לענין. את אשה מבוגרת, אם לילדה שמבינה מה קורה- לא היה כדאי לפחות להתגרש קודם?

Gilliana

New member
להיפץ צילה, דווקא בגיל הזה...

... יש הרבה יותר "פנצ'רים" מאשר בגיל צעיר. יכולה לספר לך על נשים שבמשך כל שנות הפוריות שלהן לא הצליחו להכנס להריון למרות שעברו טיפולים והשד יודע מה והנה פתאום בגיל 40 פלוס - פנצ'ר!!! וכעבור תשעה חודשים ילד בריא ושלם. אני מכירה כמה וכמה מקרים כאלו. כך שברור שהיא ניסתה להכנס להריון - זה לא. חוץ מזה צילה, מניין לך אילו חיים היו לה עם ג'וליאן? אולי היא בכלל גילתה שהוא עקר? אולי גילתה שהוא בוגד בה? אלוהים יודע איזו חרושת שמועות יש מסביב לאדם המפוקפק הזה ואני אומרת שאין עשן בלי אש. לסיכום צילה - אני חושבת שאת קצת ביקורתית מדי כלפי ג'יליאן, בפרט כאשר אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה בדיוק הלך שם, רק תזכרי שלכל מטבע יש שני צדדים.

the scout

New member
גילי, תקראי שוב את ההודעה שלי

לא אמרתי שאין לה כות להתגרש- אמרתי שזה לגיטימי 0אם כי קצת מוזר שתקופת האירוסין נמשכה יותר אבל ניחא) אמרתי שכל הענין לנהל רומן ולנסות להביא ילד חשוד,, וכן, קשה לי להאמין שבגיל הזה זה פנצ'ר, מה גם שקשה להאמין שהיא לא למדה לקח מתקרית פיפר. אני לא מנסה להיות ביקורתית. אני מסתכלת על העובדות כאדם בוגר והם לא נראות לי הכי כשרות שבעולם, ולא נראה לי שרק בגלל שאני מעריצה אני צריכה להיות עיורת.

Gilliana

New member
זה לא עניין של עוורון צילה

זה עניין של ליברליות - אז אני מבינה שאת יותר שמרנית (מן הסתם - מסיבות דת) ושזה לא מסתדר עם התפיסות שלך אבל בינינו, מי אנחנו שנשפוט אותה ואת ענייניה האישיים? האם הייתי רוצה שמישהו ישפוט אותך משום שאת עושה כך או אחרת בחדרי חדרים? אני לא! להיפך, אם יש דבר שמעצבן אותי הוא החטטנות היכנעית הזאת של אנשים ביחסים שבינו ובינה. ועל איזה "עובדות: אנחנו בעצם מדברים? על רכלנות שהפכה פתאום לעובדה? העובדה היחידה כאן צילה, היא שאנחנו לא יודעים את העובדות - נקודה. בשורה התחתונה - אני לא רואה שום דבר לא כשר ו/או לא לגיטימי בזה שאשה נכנסת להריון ורוצה להביא ילד לעולם.

the scout

New member
טוב, לא לכעוס עליי

לדעתי מה שכתבתי לא קשור למניעים דתיים. כמו שאמרתיף זכותה להתגרש , אבל למה לנהל רומן חולהביא ילד כשאצ עוד נושאה לבנאדם אחר? לא יכלה לחכות כמה חודשים? וחוץ מזה- תחשבי באמת על פייפר. ההורים שלה התגרשו כשהיא הייתה תינוקת, אבא שלה מרוחק אלפי קילומטרים, אמא שלה הייהת מאורסת המון זמן למישהו שהיה אמור להיותה אבא החורג שלה, בסוף הם התחתנו אבל התגרשו כעבור זמן קצר, עכישו נראה שיהיה לה עוד אבא חורג ובנוסף לזה עוד אח או אחות. זה לא נראה לך קצת מוגזם? רק בקשתי קצת סדר בחיים... אה- ואני אישית לא מאמינה למייל. הוא נראה לי הזוי מדי.

יש משהו במה שאמרת

בתור אמא באמת כדאי שתכניס קצת סדר ונורמאליות בחיי הבת שלה. אולי זה התאים אם היא לא הייתה עם ילדה אז יכלה לנהל איזה סוג חיים שרצתה.

Gilliana

New member
חלילה וחס! למה לכעוס?

אני בכלל בכלל לא כועסת - רק מביעה את דעתי ואם השתמע באיזשהו אופן שאני כועסת - זה בכלל לא המצב. ולענייננו: אני לא אומרשת שזה מצב אידאלי, אבל אני גם מאמינה שאסור להרוס את החיים בגלל ילד, מה גם שאם ההורים לא חיים בהרמוניה - זה רק ישפיע על הילד לרעה. כמו שאמרתי - אני לא רואה בכך שום פסול גם אם הסיפורים נכונים (וגם לי הם נראים הזויים מדי, אבל... לעולם אין לדעת). סדר בחיים זה עניין יחסי, ובכלל - מי אמר שסדר זה דבר טוב? אם זה סדר חסר אושר, אני נגד.

Gilliana

New member
חחחח, מה שלא עושה הטבע...

ג'יליאן לא ג'ינג'ית - שיערה הטבעי חום, אלא אם כן תגידי שמקבלים את האופי ישירות מתוך השפופרת של לוריאל או של וולה...
ולענייננו: לא יודעת אם היה רומן, או לא היה רומן - זאת באמת לא הנקודה. הנקודה היא מסע ההשמצות וההכפשות הזה שנרקם נגדה בלי שום קשר לשאלה האם מדובר בעובדות אמיתיות או בסתם רכילות חסרת בסיס.

ג'ינג'י זה אופי לא צבע

בגלל שאבא שלי ג'ינג'י (אני לא) ירשתי את אופיו הג'ינג'י. אמנם אין בי שום שמץ ג'ינג'יות על פניי או שערי אבל במלוא הדרי ואופיי אני ג'ינג'ית

muldercrushed

New member
הלוואי עליי להיות ג'ינג'ית....

אחחח... שיער גזר.. טחח.. סתם, אני לא אוהבת ג'ינג'ים אשכנזים כאלה עם פנים יותר מידי בהירות... ג'ינג'ים עם פנים בצבע בהיר אבל לא יותר מדי (כמו סקאלי
למשל) ובשילוב עם עיניים ירוקות אז בכלל...

pusher

New member
אבל השיער שלה מזויף...

כאילו השיער של סקאלי גם ככה לא נראה טבעי בכלל,וגם ככה תלוי לאיזה עונה את מתכוונת,כי עונות 5-9 זה נראה ממש ממש לא טבעי,ו..ו..יש לה עיניים כחולות לא?
ואומרים שג'ינג'ים הם עצבנים וחננות
כאילו זה נכון לרובם\ נו אני לא אנטישמית מה...

למעלה