קונסילר

Baloon6

New member
קונסילר

שלום לכולן (לכולם?), אני חדשה פה בפורום ובכלל בכל עולם האיפור :)
רציתי לשאול, אני מעוניינת להשתמש בקונסילר כדי להסוות את העיגולים השחורים מתחת לעיניים (שלהערכתי נגרמים בעיקר מורידים בולטים), ואין לי מושג איך לגשת לזה בכלל. יש כל כך הרבה סוגים, מרקמים, גוונים...
כרגע אני מנסה להימנע משימוש במייק אפ, אולי אני טועה אבל זה מרגיש לי יותר מדי בשביל מישהי בת 19, ממש לצבוע את הפנים... האם אני אוכל להשתמש בקונסילר בלי מייק אפ, או שזה יהיה בולט מדי ויראה לא טוב? איזה סוג קונסילר מומלץ לשימוש בלי מייק אפ?
כל טיפ יתקבל בברכה, תודה :)

lilo4

New member
ברוכה הבאה

בהחלט אפשר להשתמש בקונסילר בלי מייקאפ
פשוט צריך לדאוג להניח אותו ולטשטש ככה שלא יראו גבול ברור של הקונסילר, ואולי גם להשקיע קצת יותר מאמץ בבחירת הגוון כדי לוודא שהוא משתלב כמו שצריך.
אני אישית אוהבת מאוד את הקונסילר פרולונגוור של מאק, הוא נותן כיסוי גבוה אבל לא נראה כבד על העור, והוא גם עמיד להרבה שעות. היתרון שבמאק אפשר להגיע לחנות ולבקש לנסות את המוצר והמאפרים גם יעזרו לך להתאים את הגוון. ואז מקסימום תוכלי להגיע, לבקש להתנסות ואז לצאת מהחנות ולהסתובב קצת ולראות איך זה יושב עלייך, מומלץ גם לצאת לאור יום כדי לוודא שהקונסילר יושב טוב.
יש לך מגבלות של תקציב?

לגבי ההתאמה של הקונסילר עצמו- בשביל להסתיר כהויות עדיף שהוא יהיה טיפ-טיפה יותר כהה מהגוון של המייקאפ, כדי שהוא באמת יצליח להסתיר את הכהויות ולא רק לגרום לשטח אפור ומוזר. רק חשוב באמת לשים לב שהוא לא כהה מדי כדי שלא יבלוט.
בנוסף, תסתכלי על הכהויות מתחת לעיניים ותראי באיזה גוון הן... כי זה לא שחור מוחלט, הרבה פעמים זה יותר לכיוון סגול או כחול למשל. אם הגוון הוא סגול, מומלץ להתאים קונסילר עם תת גוון צהוב בגלל שהוא יסתור טוב יותר את הגוון הסגול, ויסתיר טוב יותר.

למעלה