קונסילרים!

black_light

New member
קונסילרים!

שלום לכן! :) יש לי שאלה, מה עדיף - קונסילר יבש בצורת שפתון או "רטוב" בצורת ליפגלוס?

הכי נכון שבעולם

אם יש מייק אפ שאת אוהבת בחרי לך את אותו הסוג בחצי טון בערך בהיר יותר.. השתמשי בו בתור קונסילר גם תחסכי כסף גם תבצעי את אותה הפעולה

בדיוק אותו הדבר..מייק אפ וקונסילר

קיימים בכמה צורות: סטיק, נוזלי, קומפקט.. וקונסילר זו בדרך כלל הפעולה ולא החומר .. המצאה שיווקית נפלאה.. אותו החומר, בכמות מזערית ובפי שלוש כסף..

michal18

New member
ממש לא

אתי, את מאוד מוכשרת וחכמה אבל פה את פשוט טועה! מבחינה מדעית, הקונסילר יותר "צפוף" ועשיר בפיגמנטים! שמעת על קווין אוקיין(ז"ל)? - מאפר על שאני מעריצה.. אקיצר, בספרו הוא מסביר על ההבדל בין מייק אפ לקונסילר... כך שגם מתוך לימוד עצמי וגם מתוך ניסיון של צרכנית איפור אני יודעת שקיים הבדל משמעותי בין השניים. אז לבחורה ששאלה: אני ממליצה על קונסילר סטיק שהוא הרבה יותר ידידותי למשתמשת... יש לגרלן אחד נהדר וטוב אבל גם לקרליין יש קונסילר זול ולא רע בכלל

לא רק מכירה אלא היה לי הכבוד לעבוד

במחיצתו יקירתי.. קונסילר, המצאה שיווקית. נקודה!!!! לא עשיר בפיגמנטים ולא כלום. כל המאפרים הטובים בעולם עובדים עם כמה מייק אפים במקביל, מקסימום כשאת רואה אותם עם פלטה קטנטונת של קונסילרים..שטות.. רק שיהיה יותר נוח להחזיק את הצבעים ביחד אגב, אם מדברים על קווין? מלך השיווק.

michal18

New member
מדהים

איפה יצא לך לעבוד איתו? ועוד שאלה: למה הוא מלך השיווק? הרי הוא לא שיווק מוצרי קוסמטיקה של אף חברה וטרח לצייין את זה במפורש...

מנה זה חשוב יקירתי, בניו יורק 1986

עוד לפני שהוא היה כזה גליק.. דבר נוסף, נדמה לי שהוא היה המאפר של שיסיידו.. תבדקי.

למעלה