קונסוליום.

אא ניר

New member
קונסוליום.

שלום, ביקשתי משמורת מלאה על בני. {6}. היום בדיון בבית המשפט נקבע ,בין היתר, ולבקשתי, כי לשכת הרווחה תכין תסקיר בתוך 60 יום. בקשה ממי שעבר תהליך דומה לזה. אשמח לשמוע פרטים, איך זה קורה, עם מי הפקידים משוחחים. האם גם אם הילד ? עם גננות . באים לבקר בדירות של הילד. וכו'. שאלה לכולם. האם, לו הייתם נסקרים כך, האם הייתם מספרים לפקיד {עו"ס} גם מה קורה בבית השני, או שהייתם מסתפקים בלהראות את נפלאות הבית שלכם. כי לי מאוד חשוב להאיר את עינהם של הסוקרים בדבר התרחשויות מהבית השני. תודה. נ

היי ניר לא נכנס לדיון אבל יש לי

רעיון ככה שקפץ לי לראש אז משתף אותך ללא כל קשר לעובדות... כנס לאתר של הורות שווה וקרא את המאמרים שמדברים על משמורת משותפת

במידה

ולא אומר שזו חובה...אבל במידה ומעונין במשמורת שמי ביטוים שמהם צריך להזהר. 1-הורות שווה. 2-מזונות. כל פעם שתשתמש במילים,תתרחק ממטרתך...ובכלל כסף,אסור שיהיה חלק מהמשוואה. הזכרת הפסדת. חד וחלק...

cookie13

New member
מה שקורה בבית השני

בעיניים שלך, אולי, יישמע לא אובייקטיבי. אז אולי, לתת להם קצת קרדיט, ואם, לא יענו לרצונך - אז לשלוף את האסים.

שאלה מהותית

השאלה היא..אם את הסיפורים מהבית השני..אתה רואה בזמן אמת..או שאלו שמועות ואינטרפטציה בעלת אינטרסים?

ילוטייל

New member
אהה. המסר שלך נשלח מזמן.

את זה שלחתי לניר. מבטיח ברגע שיהיה לי כרטיס לפלורידה.

ערסlight

New member
מטרה

זה דווקא לא קשור ישירות לשאלה שנשאלה. אבל... מהי המטרה שלך בסיפור? להכיח שאתה אחלה? שיש לך דירה נחמדה? או אולי שאמנם תקבל את הילד? ברגע שהגדרת מטרה, בכל שאלת משנה תשאל את עצמך איזו דרך תקרב אותך יותר טוב למטרתך. אם תשנן את המטרה העיקרית ולא תסטה ממנה, תראה שיש לך כל התשובות.

אלו המילים הקטנות

שמאוד חשוב להם לשים לב. "שלבן שלי יהיה את ההורה ממנו ירוויח הוא יותר",טוב בהרבה מ"לקבל את הילד". ומשדר דברים אחרים לגמרי.

זה חולני

להשתמש בילד בן 6 כאילו הוא קוביות של משחק שש-בש אם האמא מגדלת את הילד בכל הכלים שלרשותה, לא מזניחה אותו, מעניקה לו כל מה שהוא צריך (בהתחשב במה שיש לה), נותנת לו קרקע בטוחה ויציבה, לא צריכה להתמודד עם אבא/גרוש חולני שיעשה הכל כדי להוציא את הבן מהבית, כי הוא חושב שהוא יותר טוב. אין שום סיבה לפנות לפקידת הסעד ולערער את אמינותה של האם. בתחבולות האלה, הניזוק היחידי הוא הילד, ואתם לא מבינים את זה, אתם חושבים שאתם חכמים גדולים, אבל לא יודעים שאתם משחקים בקקי שבסופו של דבר הריח שלו לא יצא לכם מהידים גם אם תשטפו אותם באקונומיקה. תכניסו לכם טוב טוב לראש, ילדים זה לא משחק,ילדים הם לא כלים!!! אם אתם באמת חושבים שאתם ראויים יותר לגדל את הילד שלכם, תנו לגדול להתבגר קצת, ואז הוא יחליט איפה הוא צריך לגדול. להתעסק עם פקידות סעד כשאין בסיס זה כמו כישוף, זה יחזור אליכם כמו בומרנג, והבומרנג הזה יכאיב ולא מפקידות הסעד, אלא מהילד שלכם.

ועוד משהו........

אם החלטתם בכל זאת לפנות לפקידת סעד. תתחילו לשים כסף בצד בחסכון, לטיפול הפסיכולוגי לילד שלכם, כי הוא יזדקק לזה בעתיד הקרוב, והכל בגלל צדקנות מטופשת.

אתם, אלו

כל האבות שמעיזים בכלל לערער מאמינותה של אם, כשאין בסיס בכלל. אתם, זה אתה שנותן עצות ותחבולות איך לעבוד על המערכת, מבלי לעצור ולחשוב לרגע, שיש כאן ילד קטן שלא צריך להיות באמצע של אב שלא מתחשב בילדו שלו, אלא רואה רק את רצונו. זה אתם!! חלאס, תנו להם לגדול בשקט!!!!!

בתחבולות

אני מניח מתכוונת את למימוש זכויות האב שילדיו יקבלו את ההכי טוב שישנו,גם במידה ויהיה לבסוף,לא איפה שהוא חפץ...לשאר פשוט לא אתיחס,אלו האשמות של רמת גן,ואין להם מקום בכלל...השימוש היחידי לאקונומיה שאני בנתיים רואה כאן הינו לפיך...

../images/Emo13.gif

תשובה צפויה. כי כשאין מה להגיד בוחרים במילים נמוכות. לילה טוב לך

למעלה