קונסולה וסימס? האם יש לסימס גרסה לקונסולה? (איזה שהיא) תודה.
Y YahavHami New member 5/12/05 #3 נצל"ש../images/Emo13.gif יש לי בעיה.. הורדתי מזרון בריכה כזה, נתתי להם לשחות והכל, ואז הם פתאום קפצו באויר. <בתמונה >
נצל"ש../images/Emo13.gif יש לי בעיה.. הורדתי מזרון בריכה כזה, נתתי להם לשחות והכל, ואז הם פתאום קפצו באויר. <בתמונה >
Y YahavHami New member 5/12/05 #4 עכשיו, לא זאת הבעיה, העיה היא שאחר כך הם שחו במקום ללכת <בתמונה > אז חשבתי אולי זה יעבור, אבל זה לא
Y YahavHami New member 5/12/05 #5 אז ניסיתי להכניס אותם שוב לבריכה, ..ואז להוציא אותם דרך הסולם, וגם זה לא עבד מה לעשותתתת
Y YahavHami New member 5/12/05 #7 מה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif
Y YahavHami New member 6/12/05 #8 .../images/Emo4.gifלמישהו אין הצעה או פיתרון../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif
מ מישהוא 2 New member 6/12/05 #9 באג מעצבן.... לא נראה לי שיש ממש פתרון לזה.. תנסי לצאת מהמשפחה ולהכנס אליה שוב... או פשוט אל תשמרי אם לא עדית דברים חשובים איתם... ותחזרי שוב.
באג מעצבן.... לא נראה לי שיש ממש פתרון לזה.. תנסי לצאת מהמשפחה ולהכנס אליה שוב... או פשוט אל תשמרי אם לא עדית דברים חשובים איתם... ותחזרי שוב.