קונלי, לא שוב!

rapgamer4ever

New member
הגזמה פראית

לאוקלהומה יש סגל שהוא 8 בליגה ביעילות הגנתית וממש לא בזכות ראסל. איפה הם ואיפה הלייקרס או מינסוטה.
הגדולה של ראסל היא לסחוב את הקבוצה התקפית (מקום 17) אבל הוא בטח לא יכול לקבל קרדיט בלעדי על המאזן. יש סביבו שחקנים שהם לא מאוד מוכשרים אבל יודעים את העבודה.

יוסטון ממוקמת 2 בליגה התקפית וזה הרבה בזכות הארדן. הוא סופר-דומיננטי בהתקפה שלהם והנתון שהבאת שהוא מוסר יותר אסיסטים לשלשות רק ממחיש את התרומה שלו כמוסר. 11 אסיסטים למשחק שרובם הולכים לשלשות שווים יותר מאשר 11 אסיסטים למשחק שרובם הולכים לזריקות בתוך הקשת.
להזכירך אריק גורדון וראיין אנדרסון שיחקו בניו אורלינס בשנה שעברה והם לא ממש נראו כמו צמד שיכול לאיים על המקום הראשון במזרח, גם לצד אנת'וני דיוויס.

אני לא טוען שהארדן הוא ה-MVP, בעיני זה קרב צמוד, מה שבטוח הארדן לא מוקף בסופרסטארים וראסל לא מוקף בחסרי מושג כמו שאתה מציג.

picki23

New member
אתה אומר פה דברים נכונים

האם זה אומר משהו על הסגל של אוקלהומה? חבורה של לוחמים. ראסל הולך איתך לקרב יום יום. הארדן הולך לטיול - 53 משחקים זה בימי OKC עם דוראנט וזה נעשה כ"כ בקלות השנה שזה מבלבל.

אבל אם תסתכל על זה, אנדרסון ואריק גורדון היו טובים בדיוק כמו שהם עכשיו לפני שהם הגיעו לניו אורלינס וחלק מהסיפור זה גם היכולת שלהם להישאר בריאים.
אני חושב שחוץ מקנטר ואדמס אין שחקן שהוא ברמה של הסגל של מינסוטה. אולדיפו לא השתלב טוב, טאג' גיבסון נראה נהדר אבל בפועל לפני שניה הוא היה מיותר בשיקגו, אנדרה רוברסון מחמיץ ליי אפים באופן קבוע, דאג מקדרמוט חושך, אברינס לא עקבי, וסמאג'ה כריסטאן הוא הרכז המחליף אז אין עוד צורך להוסיף. לא רוצה להגיד כמה סאבוניס משחק בלי חכמת משחק בכלל. זה סגל שהוא מביש. אני נשבע לך שאני לוקח את קורי ברואר, טיילר אניס וניק יאנג בכל יום על פני השחקנים שכרגע מניתי.

אבל בוא נניח שזו הגזמה.

יש בכלל מה להשוות מול טרבור אריזה, לו ווייליאמס ונאנה?

לג'יימס יש המון עזרה ולא הקטנתי את מה שעושה השוויתי אותו למה שראסל עושה וראסל עושה יותר באופן יחסי.

תסתכל על ההימורים של תחילת השנה של מי הולך להיות MVP - אני רשמתי ג'יימס הארדן, אני חושב שהוא שחקן מצוין, שהוא העלה את המשחק שלו בכמה רמות אבל אני לא חושב שהוא מסוגל לעשות את מה שווסטברוק עושה עם אוקלהומה, כי אין להם שלשות וכי הוא לא יכול לתרום 25 % מהריבאונדים של הקבוצה שלו באוקלהומה. (וזאת למרות שג'יימס מוסר יותר טוב מווסטברוק)

רק ארצה לציין שלא אמרתי בשום שלב שהסגל של יוסטון סופרסטארים, אמרתי שהוא מספיק טוב להתחרות על ראשות המזרח. זה כבוד אבל לא גדול.

אני חושב שאוקלהומה, כקבוצה בנויה בצורה מאד לא מחמיאה, הן מבחינת סגל השחקנים והן מבחינת סוג השחקנים.

rapgamer4ever

New member
לא הבנתי את המשפט לגבי הטיול של הארדן

הוא גם אחד השחקנים הכי יציבים שנושא בנטל יום-יום. מקום שלישי בליגה ב-total minutes השנה.

נכון שחלק מהסיפור זה להישאר בריאים. אנדרסון שיחק בעונה שעברה 66 משחקים, העונה 68 (כרגע הוא פצוע) כך שאין הבדל.
גורדון באמת שיחק העונה הרבה יותר אבל זה לא שאקסטרה 30 משחקים מאריק גורדון הופכים אותך מקבוצה של 30 ניצחונות לקבוצה של 55 ניצחונות.

אולדיפו השתלב בסדר גמור באוקלהומה. גם אם נלך עם הטענה שלך שהוא לא השתלב טוב זה לא משנה את המצב שיש לאוקלהומה שחקנים ראויים בסגל. גם גיבסון.
רוברסון לחלוטין one way player אבל אם תסתכל מי פותח במינסוטה בפרימטר כבר 28 משחקים אתה תמצא שרוברסון יהיה שדרוג ברור על פניו.

אני מעדיף את הצוות המסייע של יוסטון על פני אוקלהומה, אבל לא מסכים איתך לגבי הפער. לו וויליאמס או ננה הם אחלה אבל גם לאוקלהומה יש הרבה שחקנים שהם אחלה.

אם תסתכל על ההימורים בתחילת השנה תבדוק איזו עונה חזו ליוסטון... בוגאס היה להם פלוס/מינוס של 41.5 ניצחונות. לאוקלהומה 45.5. אני הייתי אופטימי לגבי יוסטון והימרתי שיסיימו במקום הרביעי במערב. היו מי שהימרו שיסיימו בלוטרי. לכן אני חושב שהעונה של הארדן מדהימה ויוסטון מתעלה מעבר לציפיות, בעוד שהעונה של ווסטברוק מדהימה ואוקלהומה פוגשת את הציפיות שלי ממנה. זה לא אומר שהארדן>ווסטברוק אבל זה כן מכניס לפרספקטיבה את מה שחשבו בתחילת השנה ובכלל את הצוותים המסייעים של שני הכוכבים האלה.

picki23

New member
אז זהו? בגלל ציפיות של מהמרים

אני צריך להתחשב בנתון לא אובייקטיבי? אני לא הייתי בטוח שאוקלהומה עולים לפלייאוף בכלל מבחינתי חזיתי בנס. את יוסטון ויוטה לעומת זאת חזיתי (את ממפיס לא). אני חושב שאם מסתכלים מפרפסקטיבה של כדורסל, ליוסטון היה בסיס טוב להשיג מקום 3- 6 במערב, אבל ככה או ככה זו לא סיבה מספיק טובה בשבילי.

שלא יובן לא נכון, הארדן נתן עונה של מעל למצופה - וזה כן בניגוד לציפיות של הרוב ( אותי הוא לא הפתיע). אני חושב שעוד במשחק של יוסטון לפני שנתיים מול קליבלנד כשהכתירו את הארדן כ king james ידעתי שהוא מוסר ברמות הגבוהות ביותר. זה לא קשור למה שהוא עושה או למאמץ שלו. באופן יחסי - מבחינה סטטיסטית אובייקטיבית - היוזג', הפר, והאסיסטים כחלק מהשלם של ווסטברוק מהווים קייס חזק יותר. אבל מאחר וקטונתי להכריז על MVP אילו ישאלו אותי, כאילו מה אני ומי אני בכלל, אני מאמין שאם יש לפתור מחלוקת בליגה אזי בתום הסיבוב הראשון במאבק ראש בראש. אני חושב שזה הכי פייר (כי לנצח בפלייאוף זה מה שמשנה)

שמע אני לא מבין איך אתה אומר שהצוות המקיף אחלה, החוכמת משחק של השחקנים שם שואפת לאפס. גם לו וויליאמס הוא שחקן אדיר, הוא מאד אנדרייטד אבל הוא יודע לעשות דברים במשחק שאף אחד לא יודע כמותו ( לסחוט עבירות )

לגבי מינסוטה וזה כבר דיון אחר, אני חושב שאתה טועה, אבל מאידך אתה גם רואה אותם יותר ממה שיוצא לי לראות. אני חושב שמינסוטה בסגל הנוכחי מפספסים ניצחונות בגלל שיטת משחק לא נכונה. אבל זה בטח נתון לוויכוח

יצא לך לראות אותם הלילה מול ממפיס?

rapgamer4ever

New member
אתה העלית את ההימורים בתחילת העונה, לא אני

סבבה שאתה מעריך את הדברים אחרת אבל אם אתה מדבר על ציפיות ועל דעת הרוב... אז יוסטון הפתעה הרבה יותר גדולה מאשר אוקלהומה.

יש לציין שההערכה שלך לגבי הצוותים המסייעים היא גם סובייקטיבית. זה בסדר גמור. אבל אנחנו לא צריכים להשלות את עצמנו שמבחינה אובייקטיבית הסטטיסטיקה של ווסטברוק טובה בבירור משל הארדן.
הארדן למשל מוביל את הליגה ב-win shares. הוא קולע באחוזים טובים משל ראס (61% לעומת 55% TS%). גם לווסטברוק יש יתרונות סטטיסטיים אבל אין פה הבדלים גדולים. ראסל עם 32-10-10, הארדן עם 29-8-11.

ראיתי את הרבע האחרון של אוקלהומה-ממפיס. ראסל היה ענק וקלע כמה שלשות מטורפות. גם להארדן יש משחקים כאלה.

picki23

New member
דווקא רציתי לדבר על המשחק כי הדבר האחרון שמעניין שזה ראסל

אני פשוט חושב שכשרואים את ממפיס משחקים במשחק מול אוקלהומה הדבר הכי בולט בעיניי הוא שלממפיס יש שחקנים מקיפים עם שמות פחות "נוצצים" משל אוקלהומה. מעבר למארק גאסול ורנדולף אין יותר מדי מה להגיד על טרוי דניאלס, האריסון, ג'יימיקל גרין וכו'.. אבל הקטע הוא שהם שיחקו הרבה יותר טוב משחקני המשנה של אוקלהומה. ולא במקרה.

אגב - אני לא חושב שזה פייר לקחת שני שחקנים ולהשוות את ה TS שלהם. win shares עוד מילא, למרות שזו פונקציה שיש לה תלות בנצחונות הקבוצה אבל ניחא... אני לא חושב שיש מי שמודד את ראסל ביכולות הקליעה שלהם (הן יעילות). זה הרבה יותר גדול מזה אתה מבין? זה לא שני שחקנים שזו המומחיות שלהם, זה רק שחקן אחד - ג'יימס הארדן. ואם המירוץ היה מול סטף או אייזאה אז הייתי אומר נו מילא. זה היכולת של שחקן להנהיג קבוצה נתונה של שחקנים ולאן הוא מסוגל להגיע בשביל לגרום להם לנצח. זו המשמעות האמיתית של השחקן המוערך - כמה הוא משמעותי לקבוצה, לליגה, לתחרות. ההבדלים לא גדולים ביניהם ואם הארדן ייקח MVP אז זה לגיטימי אבל מאיזו סיבה?
כי להגיד שהסטאנדינגס זו הסיבה העקרית כשמולו מתמודד ,שבאופן לניארי (וזה נדיר) עושה משהו באופן יום יומי - משהו מדיד וזה משפיע על נצחונות הקבוצה, זו סיבה לא מספיק טובה.

rapgamer4ever

New member
גם הצוות המסייע של ממפיס אנדרייטד

הם משחקים חזק ומעמידים קבוצת הגנה מהטובות בליגה.

אני לא מבין למה TS% הוא נתון שלא צריך להתייחס אליו... אחוזים הם חלק בלתי נפרד ממספרים אישיים.
אני לא יודע מי מודד את הארדן לפי יעילות הקליעה שלו. הוא נמדד לפי התרומה האדירה הכוללת, בדומה לווסטברוק. שניהם יוצרים מצבי קליעה כמעט בכל התקפה וזה מתבטא בסטטיסטיקה הכוללת: 29-8-11 אלה מספרים הזויים כמעט כמו 32-10-10.

כן אם הארדן יקח MVP זה הרבה בזכות הסטאנדינגס. כמו בכל שנה, שחקנים שמובילים קבוצות חזקות מקבלים יותר קרדיט מאשר שחקנים שמובילים קבוצות בינוניות. לא הבנתי איזה דבר יומיומי ומדיד ווסטברוק עושה שהארדן לא.

שאלה לשניכם

מה דעתכם, אם נשים את ראס ביוסטון ואת הארדן באוקסי, מה היה קורה לכל אחת מהקבוצות? ברור שאין לדעת וכו', אבל זה מעניין מה ההערכה שלכם.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
די דומה לאיפה שהן נמצאות עכשיו

יכול להיות שיוסטון תרד בכמה ניצחונות אבל גם אם תריץ את העונה של יוסטון עם הארדן פעם נוספת אני לא בטוח שהיא עושה 55 ניצחונות.

Madridista521

New member
הסיבה שווסטברוק צריך לזכות

הנתון הבא הדהים אותי :
[Feldman] HOU plays like 57-win w/ Harden, 51-win team w/o him; OKC plays like 52-win team w/ Westbrook, 19-win team w/o him
מקור :
http://nba.nbcsports.com/2017/04/04...s-play-with-and-without-their-mvp-candidates/
&nbsp
ההשפעה של ווסטברוק מדהימה. ברגע שדוראנט עזב אוקלהומה הפסיקה לעניין אנשים, אנשים חשבו שווסטברוק יעזוב עונה אחרי ושאוקלהומה לא רלוונטית.
ראסל בהישארות שלו, בעונה ההיסטורית שלו סוחף אחריו פרנצ'ייז שלם. כל ההייפ שלו לגבי טריפל דאבלים פשוט איחד את כולם מאחוריו.
&nbsp
כולם עוקבים אחריו, אוקלהומה נהייתה הקבוצה שהכי עוקבים אחריה בליגה והוא האחראי הבלעדי לשגשוג של הקבוצה הזאת, הן על המגרש והן מחוץ למגרש.
&nbsp
היעילות שלהם פחות או יותר זהה (הארדן מוביל בפחות מאחוז מהקו, ווסטברוק בפחות מאחוז מהשלוש ומהשדה הארדן מוביל באחוז וחצי). ההבדל הוא המשמעות שלהם לקבוצה, לפרנצ'ייז ולליגה. ווסטברוק השחקן הכי מלהיב בליגה והוא דוחף לא רק את אוקלהומה קדימה, אלא את כל הליגה, הוא הכניס המון עניין ומשמעות לעונה הסדירה.
&nbsp
אני חושב שווסטברוק שחקן טוב יותר, אני פשוט נהנה לראות אותו משחק, כל כך הרבה הקרבה ואנרגיות.
&nbsp
הדבר היחידי שעומד נגד ראסל הוא המאזן של אוקלהומה, והוא האחרון שאשם במאזן הזה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
יש הרבה טיעונים טובים לזכות ווסטברוק שציינת

ספציפית הנתון של המאזן עם ובלי- זו מניפולציה סטטיסטית שאני לא קונה אותה. מי שמאמין שיוסטון בלי הארדן תנצח 51 משחקים משוגע, מי שמאמין שאוקלהומה בלי ווסטברוק תנצח 19 גם לא בכיוון לדעתי.

Ring Bearer

New member
השאלה היא תמיד לפי איזה קריטריון כדאי לתת את התואר

ברור לכולם שווסטברוק והארדן נותנים עונה יוצאת מהכלל, ושלשניהם יש קייס כמעט שווה. במקרה כזה שתי העמדות לגיטימיות. נדמה לי שגם אתה זהיר בהבעת עמדה לכאן או לכאן. ווסטברוק מדהים, ומגיעים לו כול המחמאות על האופן שבו הוא התגבר על העזיבה של דוראנט. הוא הוכיח שהוא שחקן ברמתו. אבל OKC במקום ה-10 מתוך 30 קבוצות. מול יוסטון היא נראתה בינונית לגמרי. כמו שזה יפתיע הרבה מאד אנשים אם לא יתנו לשחקן שנותן ממוצעי טריפל דאבל, כך אותי למשל יפתיע שה-MVP של הליגה משחק בקבוצה עם פחות מ-50 נצחונות. נדמה לי שאפילו הבולס ב-88 ניצחו 50 (ג'ורדן זכה ב-MVP עם DPOY+35 נק' למשחק), כך שלמעשה קשה לי לחשוב מתי בפעם האחרונה זה קרה.

rapgamer4ever

New member
אכן, אני מתלבט בין ווסטברוק להארדן

קוואי שלישי בעיני. לברון רביעי. קרי כנראה חמישי.

rapgamer4ever

New member
טופ 8

במקומות 5-8 נמצאים קרי, יאניס, אייזיאה, דוראנט. לא יודע באיזה סדר, זה תלוי במשקל שאתה נותן ל-20 משחקים שדוראנט החמיץ.

מור תור

New member

למעלה