קונלי, לא שוב!

קונלי, לא שוב!

נפצע בפניו במשחק בין הספרס לגריזליס. רגע לפני הפליאוף.
נקווה שהפציעה לא חמורה.

Ring Bearer

New member
פציעת עין כתוצאה מהתנגשות ראשים

זו לא נראתה כמו פציעה חמורה, אבל דווח שהיה שם הרבה דם. בהנחה שהדם מגיע מהגבה אין מה לחשוש, אבל אם הוא יושבת כתוצאה מסיבוך אלה חדשות רעות מאד. מארק גאסול חזר אתמול אחרי שפספס 5 משחקים וניכר שממפיס יכלו להיות מכשול אמיתי לספרס, ולדחוק אותם לסדרה צמודה איטית שבה כול סל חשוב. אבל לא בלי קונלי, שהוא אחד הרכזים הטובים בליגה ואולי השחקן הכי טוב שאף אחד לא שם אליו לב (באיזה מקום הוא בדרוג הפורום?). אם הוא לא יהיה בריא לדעתי זה סוויפ.

rapgamer4ever

New member
קונלי דורג במקום ה-29 בשנה שעברה

ובמקום ה-21 לפני שנתיים.
העונה הנוכחית היא הטובה בקריירה שלו בהרבה מובנים- אסרטיביות התקפית ונשיאת נטל מוגבר של סקורינג, אחוזי קליעה גבוהים מאי פעם. הפיק אנד פופ שלו עם גאסול הוא אחד המהלכים הקטלניים בליגה. אני מאמין שהוא יתקדם בדירוג לעומת שנה שעברה, למרות שהליגה כיום היא הכי איכותית שאני זוכר אותה מבחינת כישרון וסקילסט של שחקנים.

Ring Bearer

New member
בעמדות 1-3 אין ספק,

אבל אם תגיד שלדעתך הכישרון בעמדות 4-5 הוא מהאיכותיים שהיו, אחלוק עלייך. כך או אחרת, גם אני חושב שקונלי יעלה בדירוג.

billc

New member
Sage Steele פוטרה מESPN אישית חשבתי

שהיא מאוד חמודה וסבבה, היא פוטרה כי כתבה משהו פוליטי בטוויטר

לדעתי הרבה אהבו אותה, נראה אם העולם ישתוק ויעבור על סדר יומו

מישל בידל החליפה אותה בשידורי הNBA בESPN, אני אוהב את מישל
ואין לי בעיה איתה בכלל, אבל זה קצת מציק שהחליטו לפטר אותה

fatnoam

Active member
הם ממש רגישים לאנשים שמתבטאים פוליטית

אני עובד בהייטק, ויש לנו אנשי סיילס בארה״ב, וזרקנו בצ׳אט של החברה כמה בדיחות טראמפ (שמצחיקות אותנו בתור ישראלים), והם ממש נפגעו מזה שמדברים על פוליטיקה במקום העבודה.
&nbsp
יש מצב שזה אותו סיפור

billc

New member
בארה"ב צריך להיות זהיר בהרבה דברים במקום העבודה

מכריחים אותך לקחת קורסים אונליין להתנהגות מסויימת במקום העבודה,
הם מכריחים חברות להיות מגווונים מבחינת כוח אדם, אחוז מסויים של נשים
אחוז מסויים של בני מיעוטים וכו"

בגדול לא יודע איזה בדיחות על טראמפ שמתם, אבל בהייטק כמו שיש הרבה יהודים יש גם הרבה ערבים, ולכן דברים שמתחילים בקטנה שלא קשור לכלום, יכול להתפתח לדברים לא צפויים, ולכן מעדיפים לכבות את האש עוד לפני שזה התחיל,

היה לנו לא מזמן אחד ששירת בצבא ארה"ב בעירק כמה פעמים, והוא תמיד דוחף נושאים פולטיים ודעות אישיות שלו, התגובות אליו בדרך כלל מאוד פאסיביות ושקטות, גם אתה רוצה להסכים איתו או להתנגד לו, אתה בדרך כלל שומר את הדעה שלך לעצמך

עד אשר הוא פתח את הפה על השואה ואמר שהתלונות של הגרמנים שהיהודים לא התגייסו מספיק לצבא, אז הייתי חייב להגיב, ואמרתי שמבחינת "אחוזים" במלחמת העולם הראשונה היהודים הגרמנים התגייסו יותר מהגרמנים, הסיבה שזה לא נראה, כי היהודים היו מספר אבסטולטי מאוד קטן באוכלוסיה ולגרמנים היו עשרות מיליונים, ולכן זה נראה רק לעיין שפחות יהודים מתגייסים מה שהיה שקר

picki23

New member
זה מצחיק אבל כל הפוליטיקלי קורקט הזה יוביל לאסון

ככל שאנשים יפחדו לדבר כך לתקשורת יש פחות כוח והתקשורת חשובה בימים אלה לארה"ב (לא שהיא עושה את עבודתה נאמנה יותר מדי)

בכל מקרה כשאני עבדתי תקופה בחברת הייטק גדולה בארץ הדברים הלכו ממש אחרת, אבל זה מאד משתנה בממשקים אז אני לא יודע...

באופן אישי אני חושב שזה מגוחך שפיטרו אותה בגלל התבטאות פוליטית לאחר שסטיבן איי ומקס קלרמן מטיפים כנגד טראמפ באופן שוטף.. זה אותו ערוץ.

billc

New member
האמת שהיא התבטאה כמה פעמים דווקה נגד שחורים

כידוע היא חצי לבנה, והיא אמרה שהשחורים בארה"ב צריכים להתסכל על עצמם לפני שהם מטיפים נגד גזענות, אז יש סיכוי שהרבה שחורים בארה"ב לא מחבבים אותה יותר מדי

rapgamer4ever

New member
ל-ESPN יש אג'נדה פוליטית שנוטה שמאלה

אולי נוטה מאוד שמאלה, אני לא בקיא בפוליטיקה האמריקאית, אבל כבר שמעתי פודקאסטים של ESPN שעסקו בשאלות בתפר שבין חברה לספורט, למשל לגבי השם של ה-indians redskins.

Ring Bearer

New member
זה מה שקרה בפעם הקודמת...

ביג או לא זכה ב-MVP בעונת הTD שלו. ואם שואלים אותי, הייתי נותן השנה להארדן.

picki23

New member
מזל שלא שואלים אותך

ועוד חצי מהפרשנים שמסתכלים על ה standings אבל לא רואים את המשחקים עצמם.

הסגל שיש סביב ראסל ווסטברוק טוב בדיוק כמו הסגל של הלייקרס מסביב לדיאנג'לו ראסל. אולי אני קצת מגזים אבל בוודאות פחות טוב ממה שיש למינסוטה סביב וויגינס או טאונס (איך שלא תסתכל על זה).

הסגל שיש ליוסטון מצוין, אני חושב שכל קבוצה בטופ 8 במזרח הייתה מתמודדת על המקום הראשון במזרח עם סגל כזה.

31 % מהאסיסטים של אוקלהומה שווים 3 נק' (כלומר ווסטברוק, שמן הסתם לא מוסר את כל ה31 % אלא בטח בסביבות ה25 %, סובל מאסיסטים ששווים פחות נק')

לעומתם 44 % מהאסיסטים של יוסטון שווים 3 נק' ( כלומר הארדן, שמן הסתם לא מוסר את כל ה 44%, אלא בטח באיזור ה35 %, נהנה מאסיסטים ששווים יותר נק')

ככה מרגישים את ההבדלים ב Standings . אבל הנתון העוד יותר גדול הוא ג'יימס הארדן מוסר 44 % מהאסיסטים בקבוצתו (גם 2 נק' וגם 3 נק') , כאשר הקבוצה סך הכל מוסרת 62 % מסלי השדה שלה!

ראסל ווסטברוק מוסר 49 % מהאסיסטים בקבוצתו (גם 2 נק' וגם 3 נק'), כאשר הקבוצה שלו מוסרת 53 % מסלי השדה שלה.

הנתונים שהבאתי לעיל הם הראיה הטובה ביותר לשוני בשיטות המשחק ולאיכות השחקנים.

זה לא משנה שווסטברוק מוריד בממוצע טריפל דאבל בממוצע. זה משנה שכשהוא מוריד טריפל דאבל הם מנצחים 32 משחקים ומפסידים 9 . כשהוא לא הם מנצחים 13 ומפסידים 24. זה אומר הכל. ראסל ווסטברוק שובר שיאים כדי שהקבוצה שלו תנצח - והוא מנצח. הוא עומד על 45 ניצחונות במקום השישי, לקראת סדרת פלייאוף מול יוסטון, שאם הוא ינצח אותה כולם יתפסו את הראש אם הם נתנו את ה MVP לג'יימס הארדן.

בגדול אני חושב שלראסל מגיע - אבל אני מעדיף שאם המירוץ הזה צריך להיות מוכרע, אז שיוכרע בפלייאוף, אחרי הסיבוב הראשון.

Ring Bearer

New member
מזל שאותך שואלים

אולי תספר לפורום איך זה באמת להיות פרשן שבוחר את ה-MVP של הליגה, ואיך זה שעם כול המשקל שאתה מקבל מה-NBA, עוד לא עשו לך פה אירוח פורום?

picki23

New member
תגובה של ילד

תקרא טוב את מה שכתבתי.

אם אתה הולך לתת טיעון תנמק אותו, להגיד שיום כשלילה זה להבדיל. אין בעיה שתחלוק עליי - תנמק. זה הרמה של הדיונים פה אז תעמוד בזה, אל תשחק אותה אבי נעלבי

Ring Bearer

New member
זו הרמה של הדיונים פה?

כשאני קורא תגובות כאלה אני נזכר פתאום שיש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות, מאשר "לעמוד ברמה של הפורום". אז למרות שאתה פונה אליי בצורה מגעילה, באופן שבחיים לא היית נוהג לו היית מביט לי בעיניים, במובן מסוים אני מודה לך.

picki23

New member
איך אתה יודע

שאני פונה אלייך בצורה מגעילה?

איך אתה יודע שלא הייתי אומר לך את מה שאמרתי לך בפרצוף?

שמעת את האינטונציה שלי? על בסיס מה קבעת מי אני ומה אני?

בוא נדבר דוגרי - פשוט אמרת משהו והמשכתי אותך בצורה צינית אבל זה לא היה מכוון אליך ספציפית בסה"כ. התגובה שלך לעומת זאת הייתה מזלזלת, למרות שנתתי לך תגובה מנומקת ועל כן - הדיונים פה ברמה גבוהה ולהעלב מדברים שלא שמעת, ולהחזיר לי בתגובה שלא כיבדה שום אספקט של הטענות שהעלתי (כי היא פשוט הייתה אישית ולא הייתה קשורה ל - למה הארדן צריך להיות ה MVP )

בכל אופן לא התכוונתי להיות מגעיל, אני לפעמים ציני והייתי אומר לך הכל בפנים.

מאחל לך דרך צלחה עם הדברים היותר טובים שיש לך לעשות. מצטער אם פגעתי באיזשהו אופן זאת לא הייתה הכוונה

Ring Bearer

New member
שני דברים על זה

1. אחרי שקראתי "מזל שלא שואלים אותך", ואת הנחתך שאני לא רואה משחקים אלא בוחר MVP לפי הSTANDINGS, לא קראתי עוד מילה ממה שכתבת. למה לי להשקיע לקרוא מישהו שמזלזל בי באופן אישי? ודיברת אליי בלשון יחיד, ככה שאתה לא יכול להגיד שזה לא היה מכוון אלי. אם אתה לא מכבד אותי, אל תצפה ממני לתגובה עניינית.
&nbsp
2. אם לא התכוונת אז הכול טוב ומצידי אנחנו סחבקים.

למעלה