קונים ג'יפפפ!!

במבי15

New member
קונים ג'יפפפ!!

אז ככה קודם כול זה לא לי... זה לידידה... התקציב הוא 70K 65K בלחץ... שיהיה אוטומט... רצוי בנזין... שנה... כמה שיותר חדש!! ארוך קצר... למה משנה! וכמה שיותר שמוררר!! אני אישית דיי נעול על זה שדיסקו בנזין מיתלבש עליה יופי... אבל היא אומרת שאני מאוהב ברכב הזה... <טוב נווו נכון!> תודה רבה רבה רבה רבה רבה!! עופר!

procomp

New member
מה אתם רוצים

אכפת לכם אם זה טנדר כמו היילקס ואיפון או שאתם רוצים ג'יפ?

procomp

New member
שאלה נוספת

אתם רוצים ג'יפ אמיתי כמו סופה וכו' או משהו בסגנון טרקאן אתה יודע משהו יותר נוח לכביש?

אור36

New member
אמינות

יש לבדוק את נושא האמינות מול היפניים,איין כמו פאגרו קצר לדעתי... למרות שאני רוכב על איסוזו,רק שהוא דיזל ולא אוטומט.

במבי15

New member
ג'יפ כוסיות כזה...

משהו גדול שיושב טוב על הכביש... זה רכב שלא הולך ליראות שטח...

procomp

New member
טוב אז ככה

אם אתה יורד קצת בשנתון לשנים 95 עד בערך 98 יש לך ג'יפים מעולים. הג'יפים שאני הייתי קונה הם: טויוטה 4 ראנר שנה 95 אם מעט שיפורים בסביבות 60 אלף. פורד אקספלורר מודל 96 97 גם ב-65 אלף. ג'י.אמ.סי ג'ימי מודל 95 96 ב65 עד 67 אלף אפשר למצוא ג'ימים ממש משופרי אם שפורים כמו הנעה משלט מוגבהה אם בולמי ראנצ'ו גלגלים וצמיגים מיגונים והדברים האלה ממש יקרים לקנות. לאנד רובר דיסקברי שנת 95 96 גם בסביבות ה-67 אלף אולי תמצא כאלה משופרים אם מיגונים הגבהה פגוש tjm וכננת תלוי איפה מחפשים. אז אם לא אכפת לכם לרדת קצת בשנתון אז אלה ג'יפים ממש ממש טובים כל מה שצריך זה לבחור בין אמריקאים ליפנים וכו'. יתרון גדול במחירים האלה זה שאם התקציב המקסימלי שלך של 70 אלף ישארו כמה אלפים לשיפורים אם תקנו אחד מהג'יפים האלה.אז לדעתי עדיף לרדת קצת בשנתון ולקנות ג'יפ ממש טוב מאשר לקנות איזה קופסת גפרורים מודל 1999+.

במבי15

New member
תיראה...

אני חשבתי יותר על דיסקו בנזין שאפשר להביא מודל 98 ככה... או אולי טרנו... ולגבי שיפורים ממש לא נחוץ! זה רכב שהמקסימום שהוא יעשה זה יתפס מידרכה בת"א... מה עם הטרנו בנזין?! הוא עונה על כול הדרישות, הדיזלים אני לא שמעתי בעיה מיוחדת... תודה עופר!

גרנד

New member
לא..

בכלל לא פורד אקספלורר, רכב בעייתי ביותר גם בארה"ב מתרחקים ממנו. ג'ימי גם לא "מציאה" רך מדי ושביר לשטח. אם אמריקאי אז רק אחד JEEP, צ'רוקי או גראנד.

זהר זהר

New member
הבחור מחפש פוזה ולא רכב שטח

אז מה כולם מסתערים כאן עם רכבים שיש להם עבירות מדהימה. שיקנה איזה קוריאני מנופח פח או דיסקו נטול מיגונים ושיהיה לו לבריאות. שיהרגו אותי מדוע לקנות רכב שטח לנסיעה בכביש בלבד. זה פשוט טמטום, לדעתי כמובן , אבל אני לא ממש מבין את עניין הפוזה וכאן מתחילה הבעיה....

במבי15

New member
בידיוקקק!!

זה לא ג'יפ לנו!! לאנו יש איפון שרואה יותר מידי שטח... ת'אמת אין לי מושג למה הם צריכים ג'יפ! אבל עם זה מה שהם רוצים... זה מה שהם מחפסים?! אז למה לא לעזוררר?~!

shmilik dt

New member
מיצובישי פאג'רו קצר

שנת 96-7 בנזין מנוע V6 3000 מפלצת ועם ים של פוזה במיוחד אם יש לו גלגלים רחבים וקצת גובה..

NoKi2sh

New member
../images/Emo45.gifצודק...אני איתך...

לא מבינה-למה לקנות רכב שטח,ולא להשתמש בו בהתאם??? זה לא שאני לא מפרגנת לבחורה(עמוסת הכסף יש לציין)הזו שיכולה להרשות לעצמה לקנות רכב שטח מעולה ולא להתפשר על משהו מעפן או במצב גרוע בגלל תקציב או דלות אמצעים... אבל משהו בהודעה הזו-"רכב כוסיות כזה שלא יראה שטח"מכאיב לי..עושה צביטה בלב.. בכיאט...רק לפוזה? לא חבל? הלווואי,הלוווווווווווואי והייתה לי את האפשרות שלה יש.. (אני עוד חוסכת וחוסכת ל20אלף שהולך לעלות לי סמוראי...
)

למעלה