קונטיינר למכירה ..

eyal erez

New member
קונטיינר למכירה ..

VECTOR 3- V340 מתאים לחופות PD RESERVE 126 ול MAIN 135 כולל FREE BAG ,הריג בצע שחור ובמצב טוב מאוד054-6515510 אייל.

BSF

New member
הריג כל כך יפה

שקשה לצלם אותו לכן הוספתי איור

BSF

New member
אל תרתח אדון עזריאל

אתה בבקשה מבינה מה אני רצה זה עוזרת שמה תמונה זה לא שמה איור זה כן, מה לא ? חשבת עזרת אני לא להבין מה כעסת עלי ככה חזק חזק אתה בחור טובה מאוד. אם אני לפגוע אותך בריג זה פרשוטה, אני להצטער גדול

eranr1

New member
קטלני!!!

אני פה, זה צוחקת גדול גדול, על בדיחה זה מצחיק ... אני רצפה זה נפלתי לכיסא. קטעים קטעים

eyal erez

New member
SSFB עכשיו את פרשוט לא...

עכשיו את ישבת זה מול קמפיוטר בפורום ואת טוכעס שלך כואבת אך אך ...וראש כאבת והכול כואבת ....לא יפה זה צוחקת אני על פרשוט מכוערת ,,זה אני רוצה מוכרת.....זה פרשוט של אינסטרקטור טובה אני הלכת על מחיר יפה,,כן כן..............

shivekroi

New member
אינסטרקטור טובה

וגם שותה וודקה הרבה מהר מהר בירה אני חייבת לך 4...

eyal erez

New member
וודקה הרבה זה אני שתה....

אחר כך אני מאוד רגע...... עוד אחר כך אני זה ממהרת עיניים זה סוגרת תחרות אני זה מקפלת כן כן .....

sharonchon1

New member
מה דבר אחד בטוח כן

מטוס לקפוץ מדריך זה לא רוצה אף אחד.... פוחד!!!!! (ובצדק)

BSF

New member
ת'אמת אני מקנא

במי שיקפוץ על הריג שלך איל !!! באמת מקנא !

eyal erez

New member
דה דה דה ...SSFB

אני לא עכשיו מעניינת כלום הולכת בחוץ זה מסעדה אש זה סטייק הולכת וטורפת ,,אל גאוצֲּוסקי זה פרוסקי מסעדה ......ועכשיו זה פרשוט טוב טוב, מה מקנא פרשוט טוב או לאַ אתה יכולה מקנא כואב זה גוף פרשוט יכולה ,לא,רק אני אומרת מרגישה טוב מאחלת .שלום שלום כן עכשיו......

העורכת

New member
אולי

קופר עכשיו עושה כלום חור ברך יקבל פרשוטה למועדון נפגעי ריג מכוער! תוטה מפסוטה

Alkup

New member
זה מה של מצטערת מאד. זה בדיוק גמרה

לשים זה שקית זבל עם קצת מסקינטייפ על רגל שלה, מה שרוצה להיות מתקלחת רוצה נקי נקי, ואחרי מדדה זה דואר עם קביים (פה בפינה לא רחוק אינעל אבו אבוק) בשביל של שולחת פוטו מונטאז' זה רנטגן של בורג ברגל לאורתופד בארץ מה קודש - קצת חוזרת מזיעה ומסריחה מסריחה. אחח זה מקלחת זה יעשה טוב ומפסוטה כמו תוטה! וזה בסדר רעיון נותנת לי פרשוטה של אייל! שפעם הבאה נתרסקת בתוך סלעים זה עם 120 ולא 150. זה מורדי ודן שמחה שמחה! מזל, כי זה פחדתי הולכת להיות לי משעממת לשבת כל מה זה יום על הרשת אבל מה יודעת? זה נראה לי טעות טעות...זה מעניינת פה טוף טוף. זה מהההשהו.

למעלה